South Park: superjunaki. Pregled igre, datum izdaje

V seriji South Park so se superheroji pojavili v nekaj epizodah, vendar so pritegnili pozornost po izdaji igre South Park: The Fractured but Whole. V njej je na humoren način prikazana igra otrok pri ljudeh z ekstravaganco, kjer glavni lik deluje kot igralec. V ekipi lahko zaposli različne zaveznike. O njih in silah zla, ki želijo v mestu zasaditi kaos, bomo poskušali dati vse informacije v članku.

Ustanovitelj ekipe in njegova pošast

V seriji igre "South Park" so se superjunaki pojavili le zahvaljujoč Ericu Cartmanu, ki je vzel vzdevek Raccoon. Je vodja dobrih sil. Vodja pride z vsemi ponarejenimi zgodbami, veščinami, misijami in še veliko več. Skriva se v kleti svoje hiše, kjer je ustanovil bazo za ekipo. Njegovo skrivno orožje je klic pošasti Cthulhuja, ki se, čeprav ni del skupine junakov, bori na strani Enota, saj ga je sposoben ukrotiti. Po naročilu Cartmana lahko pošast uniči veliko mest na svoji poti.


Prvi podrejeni

Po pojavu v South Parku superheroja jih je Eric odpeljal na glavo in dal vsak vzdevek, ki ustreza zgodovini. Clyde Donovan je postal komar za en ugriz radioaktivnega komarca. Po tem je vzel vse sposobnosti žuželk in postal član skupine Enot. Res je, da so vse njegove sposobnosti, da se znebite pogovora z drugimi ljudmi in nosijo ustrezne kostume. V igri ima možnost, da se prijavirazlični napadi, ko otroci povezujejo svojo domišljijo. To velja tudi za druge superheroje, razen za Misterio.


Kenny McCormick je vedno preživel v seriji, potem ko je bil ubit zaradi nesreč. In pri delu za reševanje ljudi je ta spretnost postala resnična najdba. Mnogi menijo, da je to njegovo edino upanje, da mesto shrani. Znak vedno nosi ogrinjalo, vezano na glavo, in masko z vprašalnikom, ki je njegov osebni značaj. Deluje več ponoči, da ne objavi svojih veščin.

Drugi znaki

Težko je živeti, ko vsi prijatelji superjunakov v South Parku že vedo o svojih sposobnostih in morate čakati. Tako je tudi pri Bradleyju Bigglomu, ki je prejel vzdevek Mint-Berry Bush. Vse je govorilo, da je njegova skrita moč nekako povezana s svežino in prijetnim vonjem, vendar nihče ne more zagotovo reči. Ko se je njegova moč odvijala in je hitel v zrak, so bili vsi pretreseni. V tem primeru deček morda ni dostopen drugim in hkrati izvaja napade na svežino jagod. Skupaj z njim lahko Token Black deluje kot obrambni znak na frontni črti. Imenovan je bil Container zaradi izmišljenega Cartmana zgodovine o tem, kako je padel v nesrečo. Da bi rešil življenja, je bilo njegovo telo povezano z deli jedi, in tako se je na svetu pojavil nov superheroj. Igra South Park je polna črnega humorja. Samo tukaj bi se lahko šepavček Jimmy imenoval Skorokhod in dal možnost hitrega premikanja v bitki in v mestu. Vstopi tudi v skrivno ekipo Jeonta.

Zanesljivi tovariši

Eden prvih zaveznikov protagonista igre South Park je bil sindrom ljudi-zraka. Ta tip ve, kako podpreti svoje prijatelje v bitkah. Med njegovim arsenalom je tudi sposobnost, da vrne ščit, napolni zdravje in, če je potrebno, ustreli laser z očmi. Rad bi vsem povedal, da lahko v resničnem življenju opravljajo tudi takšne kaskade, vzletijo na velikih razdaljah, vendar fantu ni verjel. Kyle Broflovsky se zaradi tega ne razburja, ampak še naprej dobro služi pod nadzorom Enota. Bolj zanimive sposobnosti so dosegle zid Marsa. Ni izmislil nobenih zgodb, temveč se je preprosto imenoval Instrument. Zahvaljujoč imenu, je fant dobil veščine mentalne kontrole vseh električnih izdelkov. Ne glede na to, ali gre za vajo, žago, izvijač in tako naprej - Stin lahko z vso to miselno silo strmoglavi sovražnika. Med igro lahko dva od teh fantov postaneta spremljevalci protagonista za različne bitke s sovražniki, in to bo precej veliko.

Glavni zločinac in njegovi zavezniki

Ko je igra "South Park. Superheroes" (datum izdaje - 17. oktober 2017), so vsi sanjali, da pogledajo glavnega zločinca v projektu. Postali so Butters Stotch. Društvo ni sprejelo njegovih želja in Ethon je zavrnil prevzem ekipe. Kože in popolnoma zlomljen fant je spoznal, da je pred njim odprl drugo pot. Po tem je stopil na stran zla in vzel svoj vzdevek profesor Chaos. V podrejenosti ima veliko borcev, glavni namestnik pa je general Bardak.Pod to masko se skriva Dugi, ki je v seriji prvič razkril identiteto Cartmana v obliki Jeonote. Profesor Chaos si je zastavil cilj, da v svojem rodnem mestu uniči vse dobro in seje okoli anarhije in brezupnosti. Njegovi tovariši v vseh pogledih poskušajo utelešiti te sanje, saj bodo med igro South Park znaki iz njihovega števila nenehno napadali protagonista. Buttressova folija izgleda precej smešno, toda za Enota s svojimi prijatelji zlobni genij predstavlja veliko in morda celo nepremostljivo grožnjo.

Znaki načrta

Treba je omeniti, da je v igri South Park veliko znakov in da bi lahko raziskali vse, bo morala popolnoma pokriti celotno ploskev. Na neki točki bo zelo zanimiva zgodovinska referenca na Iron Iron.
V teh oblačilih na invalidskem vozičku je bil skrit človek Timmy Barch. Je del ekipe Jeonat zahvaljujoč nepremagljivemu oklepu, ki je zelo koristen v bitki. Na sestanku samo vzklika svojo besedo, ker ne more ničesar reči. To je še eno sklicevanje na to, kar morda ni tako kot ustvarjanje dokazov nekdanjega superheroja novinarja kapetana Kapetana. Ta človek lahko najdete med igro "South Park". Superheroji ". \ T Odlomek bo pokazal, da ne pripoveduje vse stvari, ki so razumljive zaradi pajekovega ugriza v repetitorju, med poskusi z umom. In ne postavlja vprašanj samo zaradi popolnega presenečenja. Večina likov v igri je nesmiselna, vendar jih uporabniki ne bodo ljubili manj. S svojimi zanimivimi replikami se šali v smeri slavnih junaških univerzumov,politične čarovnice in mnoge druge lahko zanimajo vsakega igralca.

Sorodne publikacije