Kako prepoznati denarnico Yandex: funkcije, boljše načine in priporočila

Plačilo računov in storitev, odplačilo posojil in glob, majhni in veliki transferji - uporaba internetnih storitev pomaga pri reševanju takšnih nalog veliko hitreje. Mreža ima več velikih plačilnih sistemov, ki zagotavljajo dobro raven zaščite in zagotavljajo široko paleto storitev.

Eden od njih je "Yandex.Money". Uporabniki ne morejo samo ustvariti svoje denarnice, temveč tudi izdati bančno kartico, ki jo lahko plačate v vseh trgovinah in s pomočjo katere lahko hitro vnovčite denarnico ali denar. Toda skoraj vsi uporabniki storitve, prej ali slej soočajo s problemom, kako prepoznati torbico v Yandex.


Storitev «Яндекс.гросы»

Uporaba storitev «Яндекс.гросы» je zelo priročna. Neposredno na spletni strani brez dodatnih pristojbin lahko plačate globe, davke, prejemke, posojila, kot tudi napolni ravnotežje mobilnega telefona. Na strani lahko kupite tudi igro za najbolj priljubljene aplikacije. Uporabite Yandex.Money "ni le priročno, ampak tudi koristno. Storitev za vsako operacijo omogoča uporabnikom popuste pri nakupih v gospodinjskih aparatih, prigrizkih, knjigarnah itd.

Zakaj moram identificirati svojo denarnico?

Da bi izkoristili širok spekter možnosti storitve "Yandex" lahko in brez opredeljene torbici v "Yandex.Groshi". Zakaj potem opraviti dolg postopek in počakatirezultat?


Dejstvo je, da imetnik računa po uspešni identifikaciji denarne blagajne v Yandexu kot preverjeni uporabnik dobi možnost plačevanja po svetu. Znesek je omejen na 250 tisoč rubljev. Odprejo se dodatne funkcije: prenos iz denarnice na kartico, s kartice na kartico in iz denarnice na bančni račun. Prav tako lahko uporabnik prenaša denar iz denarnice na gotovino z bančnim nakazilom. Treba je razumeti, da bodo v spornih situacijah delavci, ki so potrdili svojo identiteto, veliko bolj zaupali tistim, ki so potrdili svojo identiteto. Kako prepoznati torbico v Yandexu?

Anonimne in nominalne denarnice v Yandex.Money

Na vprašanje, kako naj "Yandex-denarnica" opredeliti, si ne moremo privoščiti razmišljati o tem, kako se različni statusi med seboj razlikujejo. Morda ni potrebno identificirati denarnice za dostop do potrebnih storitev?
V storitvi "Yandex.Money" obstajajo tri statusa virtualne torbice:
 • Anonymous.
 • Imenovano.
 • Opredeljeno.
 • Vsak status odpira nove priložnosti. Po registraciji in ustvarjanju denarnice v storitvi "Yandex" je uporabniku samodejno dodeljen "anonimni" status. Torej, v računu lahko shranite do petnajst tisoč rubljev, odstopi od kartice "Yandex" lahko do pet tisoč rubljev. Omejitev plačil iz računa ali priložene kartice je petnajst tisoč rubljev. V "anonimni" denarnici ni mogoče izvesti nobene vrste prevodov.
  Odrasli državljani Ruske federacije lahko izpolnijo spletni prijavni obrazec in dobijo "osebno denarnico". Novi status ponuja več priložnosti. Na račun lahko shranite do šestdeset tisoč rubljev, ta isti znesek je tudi omejitev plačil. S kartico z imenom lahko dvignete do pet tisoč rubljev, kot tudi plačate za storitve v supermarketih, kavarnah in priljubljenih spletnih trgovinah. "Osebni" status vam omogoča prenos denarja na druge bančne kartice ali denarnice.

  Prednosti opredeljene torbice

  Tretji, najprimernejši status je "identificiran". Na žalost je nemogoče identificirati denarnico v Yandexu brez potnega lista in brez osebne udeležbe. Vendar pa se vse težave izravnavajo z novimi priložnostmi. Na računu lahko shranite do petsto tisoč rubljev. Omejitev plačil z vezano kartico je sto tisoč rubljev, iz torbice pa dvesto petdeset tisoč. Enkrat lahko kartico dvignete do sto tisoč rubljev.
  Poleg plačila za storitve v trgovinah, kavarnah in spletnih trgovinah lahko uporabnik prenese denar iz denarnice na denarnico, kartico in bančni račun. Tudi "nominalna" denarnica omogoča dvig gotovine prek več sistemov bančnih nakazil.

  Postopek identifikacije

  Obstaja več načinov za predlaganje, kako določiti denarnico v Yandexu:
 • prek interneta.
 • Po pošti.
 • V uradu vročitve.
 • Za identifikacijo v "Yandex.Groshi" bodo potrebna samo dva dokumenta po pošti:
 • Kopija potnega lista.
 • Izpolnjena vloga za identifikacijo računa.
 • Kopijedokumente mora overiti notar. Če so podatki v potnem listu označeni v katerem koli jeziku, ki ni ruski, potem mora uporabnik prevesti dokumente in jih overiti z notarskim podpisom svojega in tolmača. Nato zbrane dokumente pošljete v pisarno "Yandex.Money" s priporočenim pismom ali kurirsko dostavo. Treba je opozoriti, da je pismo lahko na poti več tednov.
  Ko so dokumenti poslani, se uporabnikom zastavijo vprašanja o tem, kako ugotoviti, ali je ID identificiran ali v storitvi Yandex. Stanje lahko preverite na spletnem mestu računa. V pojavnem meniju se bo pojavil nov status. Tudi nabiralnik bo obveščen, da je bil status denarnice spremenjen.

  Identifikacija denarne blagajne v uradu agencije

  Osebe, ki prebivajo v Ruski federaciji, lahko identificirajo denarnico prek zastopnika "Yandex.Groshi". Na spletnem mestu storitve morate izbrati državo in poiskati številko agenta. Potem ko se morate obrniti nanj in se dogovoriti za sestanek, kot tudi določiti stroške prenosa dokumentov na sedež. V izpolnjeno prijavo morate priložiti dva izvoda potnega lista. Za notarja ni potrebno overiti. Postopek identifikacije v takih primerih praviloma traja do deset delovnih dni. Prebivalci Ruske federacije lahko uporabijo drug način identifikacije - prek sistema CONTACT ali v salonu Euroset. Aktiviranje statusa v takih primerih se pojavi takoj.

  Identifikacija denarnice za osebe, mlajše od 18 let

  Postopek dodelitveZahtevan status denarnice za osebe, mlajše od osemnajst let, je nekoliko bolj zapleten. Pri identifikaciji prek pisarne bo uporabnik potreboval izjavo, potni list, osebno izkaznico enega od staršev ali skrbnika, rojstni list ali drug dokument, ki potrjuje odnos med skrbnikom in prosilcem ter pisno soglasje staršev. Prijavo lahko prevzamete brez neposrednega sodelovanja staršev ali skrbnikov. Če želite to narediti, morate vnesti kopijo potnega lista staršev, ki jih potrdi notar in potrditi njihovo pisno soglasje za identifikacijo.
  V primeru aktiviranja statusa po pošti bo seznam dokumentov vseboval:
 • overjeno kopijo potnega lista.
 • Overjena kopija potnega lista starša ali skrbnika.
 • Preverjeno pisno soglasje o delu za identifikacijo zapornice.
 • Overjena kopija dokumenta, ki potrjuje sorodstvo.
 • Identifikacija kopiranja

  Obstajajo primeri, ko morajo že overjeni uporabniki odpreti novo denarnico. V takih primerih ni treba ponovno aktivirati zahtevanega stanja računa. Identifikacijo morate samo kopirati. To storite tako, da odprete obrazec za kopiranje. Navedite, v kateri denarnici mora biti dodeljeno stanje "identificirano", in potrdite geslo z geslom. Potem mora uporabnik odpreti novo stran denarnice, klikniti na bilanco in potrditi identifikacijo.

  Sorodne publikacije