HP 620: Funkcije, prednosti, pregledi

Ali sanjate kupiti zanesljiv, kakovosten prenosni računalnik za majhno količino denarja? HP 620 je klasičen dizajn, dobre tehnične lastnosti, dostopna cena. Model je kompakten in ergonomičen. Visoka zmogljivost skupaj z drugimi ugodnostmi naredi prenosni računalnik vodilno v segmentu nizkocenovnih prenosnih računalnikov.

Funkcije

Prenosni računalnik HP 620 bo prevzel številne vsakodnevne naloge. Model je narejen v retro slogu. V tem primeru je ta značilnost tehnološka. Prenosnik ima veliko pristanišč, mat TFT zaslon, povprečno zmogljivost in zastareli Intel Pentium dvojedrni procesor. Razmeroma nizki stroški prenosnega računalnika so posledica namestitve, ki jo opravi proizvajalec začetnega procesorja. Procesor Pentium T4500 se redko uporablja v sodobnih prenosnih računalnikih, saj ima omejene možnosti varčevanja z energijo. Za pisarniški prenosnik je ta zmogljivost dovolj.RAM zagotavlja dobro delovanje, kot tudi procesor. To vam omogoča učinkovito delo z različnimi večpredstavnostnimi datotekami. V skladu z urnikom je vgrajen integrirani video čip Intel GMA 4500MHD, visoko zmogljiv omrežni modul pa zagotavlja zanesljivo in hitro povezavo z internetom. Prenosni računalnik ponuja priročno režo za pomnilniške kartice, priključke USB in udobno sledilno ploščico. Prostorni trdi disk omogoča shranjevanje velike količine informacij in programske opreme v HP 620. Vgrajena grafična kartica, vendar je šibka povezava naprave. Prenosni računalnik bo deloval samo s preprostimi programinezahtevne igre.


Oblikovanje

Videz lastnosti in funkcionalnosti HP 620 je popolnoma v skladu s stilom dela. Lacosity, stroga zasnova, jasne linije - ta prenosnik je zasnovan za pisarniško rutino. Ohišje modela je izdelano iz visoko kakovostne teksturirane plastike srebrne barve, ne deformira se pod mehanskim vplivom. Mat premaz zagotavlja zanesljivo zaščito pred mastnimi in lepljivimi sledmi. V sredini zgornje plošče je srebrni logotip blagovne znamke. Prenosni računalnik ni lahko odpirati, saj sta obe polovici tesno povezani in ustvarjata monolitni izdelek.
Notranji slog popolnoma ustreza zunanjem lakoničnemu dizajnu. Nad tipkovnico je okrasna mreža, ki skrije zvočnike. Okvir za zaslon in stojalo pod zapestjem sta izdelana iz mat plastike. Velika plus notebook je visoko kakovost montaže. Velikost zaslona je 155 palcev z ločljivostjo 1366 x 768. Zaslon ima antirefleksni premaz, enakomerno porazdelitev svetlosti, vendar nizek kontrast in majhne kote gledanja. Na spodnji strani omare je odstranljiva baterija za prenosni računalnik HP 620.

Baterija

Litij-ionska baterija HP ​​620 (4200 mga) je bila uporabljena za zagotovitev trajanja baterije, kar se je izkazalo za zelo vzdržljivo. Lahko prenese štiri ure dela brez dodatnega polnjenja. Delo v programu Word lahko traja približno pet ur z minimalno svetlostjo zaslona in brezžično povezavo Wi-Fi. Baterija lahko zdrži maksimalno polnjenje za več kot eno uro.
TorejNa primer, nizke obremenitve omogočajo dolgoročno delo na prenosnem računalniku v neprimernih pogojih, na primer na ulici, kjer ni moč omrežja.

Za in proti

Ročni računalnik znamke Hewlett Packard ima svoje prednosti in slabosti. Prednosti HP 620: funkcije (dobra zmogljivost), nevsiljiv klasičen slog, praktičnost, odličen vmesnik, nosilna torba. Med pomanjkljivostmi so nerodna tipkovnica, matrika s sijajno površino. Poleg tega, vrata niso zelo priročno v smislu ergonomije, in na dnu laptop hitro segreje. Gumbi na tipkovnici rahlo stisnemo, ko se potisnejo, niso zelo močni, ampak mehki in ne dajejo visokih klikov. Tipkovnica nima digitalne enote, vendar je osvetljena s svetlečo diodo. Ventilator v prenosnem računalniku ne preneha delovati, tudi če je naprava izklopljena. To vam omogoča, da čim bolj ohladite računalnik. Raven hrupa je nizka.
HP je na splošno izdal cenovno ugoden pisarniški model, ki dobro deluje z osnovnimi nalogami. Močna torbica, elegantna oblika, dobra ergonomija in zmogljivost, trdna baterija - odlični podatki proračunskega sistema. Nizkocenovni prenosni računalnik HP 620 ima sodobno uporabniško izkušnjo, priročen vhodni sistem, dober prikaz in številne druge ugodnosti.

Cena

Prenosni računalnik HP 620 je relativno poceni, nekateri uporabniki morda niso vredni denarja. Danes lahko ta model kupite za sedemnajst tisoč rubljev, čeprav je cenovni razpongiblje od 20 do 25 tisoč. Model je zasnovan za pisarno, izgleda moderno. Idealno za tiste, ki cenijo optimalno zmogljivost. Za računalnik je značilna kakovostna in natančna montaža vseh delov ohišja, drag izgled in konzervativnost.

Mnenja

Mnogi uporabniki ugotavljajo, da ima HP 620 prenosni računalnik, ki izpolnjuje zahteve sodobnih naprav. Sodeč po ocenah, ima ta model dobro zmogljivost, je odličen za delo, kot tudi igre brez razlikovanja. Visoka avtonomija, minimalistična oblika, trajno telo - glavne prednosti prenosnika. Poleg tega vam mat zaslon omogoča delo v pogojih dnevne svetlobe.
Slabosti uporabnikov vključujejo ne tako priročno tipkovnico, pomanjkanje digitalnega bloka, spolzko sledilno ploščico, majhen kot gledanja, dim zaslon, napihnjeno ceno.

Sorodne publikacije