Kako prilagoditi "Bandics" za udoben video posnetek

Običajno, ko nekdo želi posneti video iz monitorja, prenese program Bandicam. To je posledica dejstva, da je eden izmed najbolj priljubljenih med vsemi konkurenti. Vendar se zgodi, da je začetnik težko razumljiv v na videz preprostem vmesniku programa. Ta članek bo razpravljal o tem, kako prilagoditi "Bandics" za udobno in udobno snemanje videa. Podrobno bodo obravnavani vsi vidiki razhroščevanja in opisana bodo navodila po korakih, da bodo lahko vsi, tudi novinci, enostavno posneli njegov videoposnetek.


Nastavitve za igranje iger

Pred začetkom zgodbe bi rad podal pripombo. Različice "Bandics" so drugačne in njihove nastavitve se lahko spremenijo, vendar ne bi smelo biti temeljne razlike. V tem članku bo razčlenjena različica 330.1174 iz 29122016, torej najprej govorimo o tem, kako nastaviti "Bandics" za snemanje video iger, saj se ta program najpogosteje uporablja zato.
 • Po namestitvi na namizju se mora pojaviti program bližnjice. Dvokliknite nanj in odprite Bandicam.
 • Pojdite na zavihek FPS, ki se nahaja na stranski vrstici na levi strani okna programa.
 • V primeru, da imate šibko grafično kartico z nizko močjo, je priporočljivo, da v polju "Set limits" nastavite kljukico in v vnosnem polju določite 30 FPS.
 • Sedaj je mogoče omogočiti prikaz FPS v stolpcu "Overlay FPS". Z označevanjem "Položaj"na zaslonu ", določite, kje se bo prikazal kazalnik.
 • Zdaj, ne da bi zaprli Bandicam, odprite katerokoli igro. V enem kotu boste videli FPS, ki je prikazan v zeleni barvi. To pomeni, da je vse pripravljeno za snemanje. Obrnite igro in odprite okno programa. Tam, pod gumbi, morate opazovati ime tekalne igre in njeno ločljivost v pikslih. Za začetek snemanja pritisnite gumb za veliko snemanje. V primeru, da boste igro posneli v celozaslonskem načinu, pritisnite tipko F12 za začetek snemanja, mimogrede ustavite snemanje s pritiskom na isto tipko, ko se bo posnetek začel, bo indikator FPS spremenil barvo v rdečo. 13)
  Zdaj veste, kako nastaviti "Bandics" za snemanje video iger, zdaj pa govorimo o tem, kako nastaviti zvok.

  Nastavitve zvoka

  Če želite, da se zvok snema vzporedno z videom, potem zdaj Povedali vam bomo, kako to storite.
 • Ko odprete program, pojdite na zavihek »Videi«. Ta zavihek se nahaja na plošči na levi.
 • Zdaj morate priti v nastavitve. Kliknite na gumb v polju "Snemanje".
 • Načeloma je za snemanje zvoka dovolj, da se pred "Snemanje zvoka" postavi kljukica.
 • Za bolj prilagodljivo nastavitev upoštevajte stolpec "Osnovna naprava". Na spustnem seznamu izberite napravo, prek katere želite posneti zvok (običajno privzeta nastavitev je Win7 Sound (WASAPI)).
 • Zdaj pojdite na okno za nastavitve v polju "Format".
 • Tukaj ga lahko prilagoditekakovost zvoka V polju »Bitrate« izberite 192 kbps.
 • V polju "Frequency" izberite vrednost, ki jo želite izbrati. Bolj kot je, boljši bo zvok.

 • No, načeloma in vsi, zdaj veste, kako postaviti "bandike", vendar je vredno omeniti druge težave pri snemanju.

  Kaj storiti, če streljanje traja le 10 minut

  Če ste naredili vse nastavitve, kot je navedeno zgoraj, in po začetku snemanja videa ugotovili, da traja največ 10 minut, to pomeni le eno - v "Bandits" manjka polna različica. Z drugimi besedami - nelicenciran program. Da bi se izognili tem neprijetnostim, kupite licenco in vnesite ključ, ki ste ga podali v ustreznem meniju programa.

  Sorodne publikacije