Skyrim, Koža Odrešenika: kje dobiti?

V Skyrimu je Odrešenikova koža izredni artefakt, ki se zdi, da je protagonist kot nagrada za iskanje. O tem, kaj morate storiti, da boste dobili takšno nagrado, bomo razpravljali v članku.

Iskanje

"Klic Lune" - tako imenovana naloga, da naredimo dovakin, da bi prejeli Kožo Odrešenika v Skyrimu. Artefakt je posekan s kožo volkodlakovega imenovalca Sinding. Obstajata dva načina, kako narediti iskanje:
 • izpolniti voljo princa Daedrja Hirsina in ubiti volkodlaka;
 • Poslušajte in pustite Sindingo živo.
 • V prvem primeru bo nagrada omenjena kože, v drugem - obroč Hirsin. Obstaja majhen trik: po prejemu obroča in ubijanju se lahko vrnete k volkodlakom in iz trupla vzamete kiras.


  Tako lahko dobimo oba artefakta. Skyrim Skin Savior ima naslednje značilnosti:
 • teža: 6;
 • zaščitna očala: 26;
 • magija: poveča odpornost na čarobne učinke za 15%, kot tudi strupe za 50%.
 • Za izboljšave na stroju se uporablja koža. Čarobnost se na Pentagramu duš ne odstrani brez uporabe ustreznih modifikacij.

  Mod for retexture Zveličarji Curios

  Pri Skyrimu je bil artefakt izpostavljen rahli spremembi, vse zahvaljujoč prizadevanjem navdušencev modemov. Spremembe so bile izpostavljene tako ženski različici oklepa kot moškega. Smučarska kožna replikatorica Skyrim je spremenila barvo rdeče preproge. Poleg tega je volna skrbno izdelana in izgleda kot prava griva. Vse podrobnosti so jasnejše,Cyrus izgleda "živ" v igri.


  Smernice za prehod

  Če razstavimo iskanje podrobno, lahko vidimo, da je Sinding prekleti tisti, ki je ubil deklico, ki je bila pod vplivom daridičnega artifakta, Hirsinovega prstana. Pokrit z mučenjem vesti, protagonistu zaupa nalogo, da vrne dragulj kneza daguerra in prepriča, da se prekletstvo odpelje. V skladu s tem lahko vzamete stran Sindinge in pobijete lovce, ki jih je poslal Hirsin, ali obratno. Omeniti je treba, da če je v času prevzema protagonist sam volk, potem takoj zapusti mesto, saj bo prstan samodejno dal na prst dovakin. In to že ogroža nenadzorovano preobrazbo volka v prenatrpan prostor. Bolje je, da se obrneš v gozdu. V tem primeru so vsi deli opreme "odloženi". Po vrnitvi v človeško obliko bo mogoče nositi zahtevani prstan in pustiti artefakt Hirsin v nahrbtniku. Po opravljenem iskanju, vam bo prstan omogočil, da vzamete obliko zveri neomejeno število krat. Če je znak vampir, potem ne bo nobenih sprememb.
  Če povzamemo, je treba opozoriti, da je Skyrimova Odrešenikova koža ena od številnih artefaktov, ki so jih dali knezi daedre za opravljanje težkih nalog. Takšna, praviloma predvideva sporazume z vestjo, ubijanje predstavnikov različnih ras, ki so padli v seznam sovražnikov določene daedre. Vsakdo se sam odloči, katero stran naj sprejme in kako to storiti. Ni kazalnikov moralnosti. Glavna stvar je, da stražarji niso videli. In potem začnejo v lovu ali najavijoiskali In to že ogroža neželene posledice za protagonista.

  Sorodne publikacije