Kodeks o nesmrtnosti v "GTA: San Andreas"

Če ste kdaj igrali DTA, morate razumeti, da je element kaosa v projektih te serije eden ključnih. Zgodba nikoli ni bila moč serije, vendar je bila izravnana z odprtim svetom in dejstvom, da lahko počnete, kar želite. Vendar pa ni vedno želja, da bi bila sorazmerna z možnostmi, in če želite imeti popolno neprijazno na ulici, boste morali trdo delati, da bi zbrali potrebno količino orožja, oklepov, denarja in avtomobilov. Na splošno je to zelo dolg proces, ki se ga veliko ljudi želi izogniti.


V tem članku boste izvedeli, kako je to mogoče doseči. Dejstvo je, da je veliko problemov mogoče rešiti zgolj z nesmrtnostjo. V tem članku boste izvedeli, kako vam bodo kode za »DTA« o nesmrtnosti, kot tudi druge goljufije, omogočile doseči impresiven rezultat, tako da bo vaš lik delno nesmrten. Vse to vam bo koristilo, če se boste odločili za goljufanje. Vendar pa je treba spomniti, da kode za "DTA" na nesmrtnost in ne samo, da ne bo omogočilo, da končate igro za sto odstotkov, zato je priporočljivo, da obdržite goljufa pred uporabo igre, nato prenesete igro in še naprej igra.

Kako vstopiti v goljufije?

Preden se naučite vse o kodah za "DTA" o nesmrtnosti, morate dobiti osnovne informacije o tem, kako so kode vnesene v ta projekt. Konec koncev, v večini računalniških iger morate poklicati posebno konzolo, ki se nato ujema z določenimi ukazi, ki se aktivirajogoljufija


V primeru iger serije "DTA" ni tako, načeloma ni konzole. Kako lahko v tem primeru vnesete kodo? Izkazalo se je, da je vse veliko lažje. Ni vam treba poklicati nobene konzole, kliknite na tipke. Samo začnite vnašati kodo neposredno v sredini procesa igre. Samo ob istem času bodite pozorni na okolje, saj lahko pade z velike nadmorske višine, se pod avtomobilom ali udaril mimo policist, nato pa kode za "DTA" za nesmrtnost zagotovo ne potrebujete.

nesmrtnost

No, zdaj veste osnovno načelo vnosa goljufij v tej igri, zato je čas, da razmislite o glavni temi tega članka. Čas je, da ugotovite, kakšna je koda za nesmrtnost v GTA: San Andreas in kaj točno vam lahko da. Vse kar morate storiti je, da v igri vnesete kombinacijo BAGUVIX-a. Takoj po tem se aktivira goljufija in vaš lik postane neranljiv. Škoda, ki jo boste prejeli, bo zmanjšana na nič, tako da ne boste mogli umreti. To vam bo omogočilo, da svobodno vstopate v konflikte z nasprotniki katere koli sile, s čimer na ulicah mesta uredite pravi kaos, za katerega toliko ljubi ta serija. Kot lahko vidite, je goljufiva koda za nesmrtnost v "DTA" preprosta in cenovno dostopna, vendar hkrati ne želi vsakdo postati običajen stroj za umor, saj deloma ublaži zanimanje in strast igre. Zato se ta članek tu ne konča in spoznali boste nekaj goljufij, ki vam bodo omogočile, da se približate nesmrtnosti, vendar hkrati.Ohranite zanimanje in strast igranja.

Odnos nesmrtnosti

Kot ste že videli, je GTA: San Andreasova goljufiva koda za nesmrtnost zelo učinkovita in včasih zelo koristna in potrebna, vendar ne želijo vsi igralci doseči tako absolutnega rezultata. Nekdo želi ohraniti zanimanje, dati nasprotnikom možnost, preveriti njihove živce, nenehno biti na robu poraza. Zato takšna koda ni primerna za te igralce. V skladu s tem morate poiskati drug izhod, v tem članku pa ga boste našli. Ni nujno, da so kode za "GTA: San Andreas" za nesmrtnost absolutne. Kakšna alternativa obstaja?

Obnova zdravja in oklep

Če ne želite postati absolutno nesmrtni junak, ki ga ne morete ubiti, potem si lahko zapomnite eno zelo uporabno kodo. To so kombinacije HESOYAM, ki popolnoma obnovijo vaš lik in mu omogočijo maksimalno zaščito takoj po aktivaciji. Kot lahko vidite, je koda, ki vas približuje nesmrtnosti, vendar ohranja element spletk. Po eni strani lahko vedno vnesete goljufijo in se popolnoma okrevajte, po drugi strani pa lahko pride do nenadne nesreče, ki vam ne bo dovolila, da bi imeli čas za uporabo goljufije. Na splošno je to očarljiva alternativa nesmrtnosti.

Lakota

Posebej vredno je omeniti lakoto, ki je zelo pomemben kazalnik v tej igri. Dejstvo je, da mora vaš lik jesti, da bi ohranil zahtevano raven energije. Če ne boš predolgo, potem pa svojeznak bo začel izgubljati zdravje. Če aktivirate kodo AEDUWNV, boste dobili tudi nekakšno neaktivnost, vendar le visoko specializirano. Ta goljufija onemogoča potrebo po hrani, zato nikoli ne strada in ne izgubi energije in zdravja zaradi tega.

Dihanje pod vodo

\ t
Kot v primeru stradanja je v igri ločena lestvica, ki se pojavi, ko vaš lik pade pod vodo. Ima določeno količino zraka, ki se ne sme končati. Če se to še vedno zgodi in nimate časa, da pridete na površje, se bo vaš junak hitro zadušil. Da bi se temu izognili, potrebujete kodo CVWKXAM, zaradi katere je vaš lik nervozen do smrti pod vodo. Ekipa deaktivira potrebo po zraku pod vodo, kar vam daje še eno zanimivo obliko nesmrtnosti.

Policijska zaščita

Če igrate "GTA: San Andreas", potem morate razumeti, da vam največja grožnja ni samo sovražna banda, ampak tudi policija. Potrebno je, da kršite zakon tudi za nekaj malenkosti, in to bo priča policist, po vas se bo začelo loviti. In če vas ujamejo, bodo zaprti, od koder boste odšli brez orožja in denarja. Če ste resno kršili zakon, potem boste streljali na poraz, ki se lahko konča še bolj frustrirajuće (seveda, če niste prej aktivirali goljufije na nesmrtnost). V tem primeru morate napisati nekaj goljufij, ki se lahko izkažejo za varčevalne. Na primer, koda ASNAEB odstrani vse zvezdice preganjanja, tako da tudi tisti policist, ki ga že drugičodpuščen, izgubi zanimanje za vas. Uporabite lahko tudi kombinacijo AEZAKMI, ki vam bo zagotovila imuniteto pred policijo, tj. Strinjam se, da to resno prispeva k varnosti vašega lika.

Upočasnitev

No, zadnji analog nesmrtnosti je upočasnitev v času. Ta funkcija sama po sebi ni na voljo v igri, vendar, če vnesete LIYOAAY goljufija, se bo čas upočasnil in boste lahko hitro rešili vse nasprotnike, izogibali se bodo vsem žogam in udarcem. Na splošno tega ne moremo imenovati popolna nesmrtnost, vendar je to seveda dober način, da se izognemo neizogibni smrti.

nesmrtnost v drugih igrah serije

Seveda vas morda ne zanima le tretji del serije in dodatek k njej, ampak tudi druge epizode. Zato je vredno malo časa, da razmislimo o kodeksih za nesmrtnost na "GTA 4" in "GTA 5". Če govorimo o četrtem delu, potem na žalost sploh ni tako. To pomeni, da vaš lik preprosto ne more postati nesmrten. Na srečo lahko vnesete številke, kot je 482-555-0100 ali 362-555-0100. Prva koda vam omogoča, da v celoti obnovite svoje zdravje, pa tudi, da dobite orožje in napade nanj, medtem ko drugi ne obnavlja samo vašega zdravja, ampak vam tudi daje popolno oklep. Kar se tiče petega dela, lahko v tem primeru uporabite kodo za nesmrtnost. V "GTA 5" se ta goljufija vrne, vendar z manjšo omejitvijo. Dejstvo, da je neranljivost veljavna le pet minut. Ko je ta čas konecboste morali ponovno vstopiti v goljufija. Če jo želite aktivirati, lahko uporabite igralno konzolo, ki se je prvič pojavila v peti epizodi, ali pa uporabite pametni telefon, ki je na voljo za vsakega od iger. V prvem primeru morate v konzoli vnesti znak PAINKILLER, drugi v telefonu pa številko 1-999-724-654-5537. Obe možnosti delujeta enako, izbrati morate samo tisto, kar vam najbolj ustreza. Konzola goljufija je priročno, saj je enostavno zapomniti. Vendar pa ta telefonska koda, čeprav jo je težko zapomniti, ima svojo prednost. Dejstvo je, da lahko z gumbom * ponovite goljufije, ki jih vnesete s pametnim telefonom. Označuje zadnje klicano številko na zaslonu in lahko vsakih pet minut obnovite nekaj pritiskov na svojo nesmrtnost. Samo prepričajte se, da vas konec kode ne preseneča.

Sorodne publikacije