Prilagajanje Nvidia za World of Tanks: Navodila in nasveti

Nastavitve Nvidie za World of Tanks igrajo pomembno vlogo za uporabnike. Z njimi lahko določite raven grafičnih nastavitev, zmogljivost in kakovost slike, ki jo vidite. In tako lahko razumete več o tej temi, ponujamo kompleten sklop materialov, njihov namen in zmožnosti posebnega programa "Nvidia". Najprej se dotaknemo vsebine obstoja grafičnih regulatorjev.

Zakaj potrebujem grafične nastavitve?

Nastavitve naprave Nvidia za World of Tanks vam omogočajo, da optimizirate kakovost slike in produktivnost računalnika. Takšen projekt igre obstaja že dolgo in ponuja uporabo različnih izdelkov grafičnih instalacij: risanje trave, kakovost teksture in še veliko več. Te drsnike lahko premikate, da dosežete visoko kakovost, vendar ne smete pozabiti na raven delovanja računalnika. Konec koncev, za lepo sliko lahko potrebujete močno opremo. Zato lahko Nvidijine nastavitve za World of Tanks reši to težavo in samodejno nastavi zahtevane parametre.


Kakšno vlogo ima graf?

Zdaj morate pogledati nastavitve od uporabnika. Najbolje je uporabiti maksimalne nastavitve, da se lahko udobno borite v bojnih situacijah in uživate v sliki. Omogočajo vam, da vidite vse v obliki, kot so jo želeli razvijalci. Tudi, preživite čas v igri, ki je videti lepo in lepo veliko bolje kot naminimalne nastavitve, kjer grafika ni tako impresivna. Da bi našli ravnotežje med zmogljivostjo in kakovostjo, morate uporabiti nastavitve Nvidia za Tanks. Optimizirajo igro za vašo opremo in lahko udobno preživite prosti čas.

Uporabljamo program "Nvidia"

Sedaj morate uporabiti navodila za grafične nastavitve. Takoj boste opazili, da ga bodo lahko uporabljali samo uporabniki z grafično kartico Nvidia vsaj šestimi serijami. Za drugo opremo tak program preprosto ni na voljo. Če vse ustreza tem zahtevam, morate z naslednjimi navodili uporabiti nastavitve Nvidia za World of Tanks:


 • Zaženite računalnik.
 • Čakanje, da se popolnoma zažene.
 • Uporabite ikono pomanjšanih ikon desno od dna.
 • Z desno tipko miške kliknite "Nvidia" in izberite Nvidia GeForce Experience.
 • Poiščite igro World of Tanks.
 • Kliknite z levim gumbom miške.
 • Poiščite postavko "Optimiziraj". Nahaja se desno od centra.
 • Kliknite nanj in nastavite nastavitve Nvidia za World of Tanks.
 • Kot lahko vidite, v tem procesu ni nič zapletenega. Previdno sledite našim smernicam in pozorno sledite navodilom. Zdaj veste, kako uporabljati nastavitev Nvidia za World of Tanks. Ostaja le razprava o izvedljivosti uporabe te priložnosti.

  Ali ga je vredno uporabiti?

  Zdajbi morali razmisliti in ali ga je treba uporabiti? V bistvu, če želite udobno igrati s priporočenimi parametri, potem se prepričajte, da uporabljate "Nvidia". Zaradi tega boste dobili lepo sliko in produktivnost ne bo izgubila ničesar. Samo ne pozabite posodobiti gonilnikov za grafično kartico, saj je ta trenutek ključnega pomena za normalno delovanje samodejnih nastavitev. Prepričajte se, da po nadgradnji preverite razpoložljivost optimizacije iger. Ponastavi se in ga je treba ponovno namestiti. Zdaj imate vse potrebne informacije in jih lahko varno uporabljate. Poskusite utrditi svoje znanje v praksi. V prihodnosti se ne boste več srečevali s podobnimi vprašanji. Igra bo veliko lepša in bolj zanimiva.

  Sorodne publikacije