Čarki, ki so padli pod noge. Stanje snega

Čarovniki Pravijo, da ne bi smel verjeti. In šele, ko pade sneg, se zdi, da je tu, se je razvpita čarovnija spremenila v milijone snežink in padla pod noge. Snežen svet, kot prazen list - to je kot, da ga okrasite, spremenite njegovo vsakdanjo stvarnost. To je samo škoda, da ima sposobnost, da se topi, tako da ljudje niso našli nič boljšega, kot samo občudovali čar, ki je padel pod nogami, in izumiti status zime in snega.

Zavesa

Čeprav je sneg lahko povezan z magijo in začetkom nečesa novega, pa lahko status snega govori o drugi resničnosti: "Sneg pomaga doseči samoto tudi med ljudmi." Ta izjava govori o osamljenosti kot taki. Ko gre za sneg, vsak mimoidoči, kot da je pokrit s snežnim udarcem, in samo on in sneg začnejo obstajati.


Ta izjava bo popolnoma dopolnila status zime in snega z naslednjo vsebino: »Prvi sneg je čudovit! Vedno čakajo zelo dolgo, potem pa z navdušenjem pogledate, kot snežinke, ki spuščajo belo zaveso.

Po okusu in barvi

Če pogledamo stanje snega, lahko pogosto najdemo izjavo: »Svet odraslih je prepričan: sneg ni nič več kot zamrznjena voda. Toda otroci vidijo in čutijo več, le da vedo, da je sneg okus novega leta. " Vedno bo povezan z očarljivostjo zimskih počitnic. Mrazen zrak, hrustljava pod snežno odejo - vse to so običajni atmosferski pojavi, a le zaradi njih se zdi, da se bo to zgodilo.nekaj nenavadnega. V čudežu, ki ga verjame več, se srce začne bolj pogosto boriti, v duši pa je občutek zajetja in predvidevanja: malo več - in vse bo prišlo do najbolj požrešnih.

Status snega, lepe besede, vrtoglavi mozaiki besed ohranjajo še eno resnico: »Sneg je bele barve, ker se ne spomni, kakšne barve ima. Morda padajo z neba, letijo tisoče kilometrov, snežinke se spomnite samo o svojem cilju - okrasiti svet, in vse ostalo se raztopi v ozračju atmosfere. Toda tudi z izjemnim belim sijajem je zima lepa, kot tudi čustva, ki jih velikodušno daje drugim, ki obdajajo svet z belo svilo.

Smešni snežni statusi

Snežna zima ni le dober čas v letu, temveč tudi čas, ko je treba od vsepovsod slišati smeh. Absurdne situacije, ki so povezane z veliko snega, so preživele v statusu: "Odločil se je padati na travnik, da bi naredil snežnega angela. Stransko ogledalo je padlo v očeh. "


Zima se muhno nasmehne nad romanco: "Padel je pred mano na kolena in sanje so se skoraj spremenile v realnost, če ne celo v njegove besede:" Nekoliko, blin! ". Še vedno lahko potrdimo: »Vzela mi je roko. Vesel sem, da sem ljubil. "No, to je led" - je pomislila.

Frost in komunalne storitve

In zima je zelo ljubezen, da razvajajo ljudi z zmrzlinami dni, ko pa preberete status: "Danes je bila ulica topla, tako da lahko hodi v hiši z slekami navzdol jakno" - to ni zelo smešno. V potrditev hladne bele snežno bele zime se bo pojavila naslednja izjava: "Ponoči je termometer potrkal na oknoin ga prosil, naj se ogreje. "

Niso prezrli statusa snega in dela komunalnih služb: "Državni avtomobilski inšpektorat je pozval, naj med sneženjem ne odide na ceste. Na njeno prošnjo so poslušali le komunalne službe; "Moto komunalnih storitev: kdor je vrgel sneg, naj ga očisti". Očitno je, da so tudi komunalne storitve očaral z lepoto zasneženega sveta, in vsakič v novicah slišati: "Izkazalo se je, ni pripravljen za tako veliko padavin."

Wanders, ki so padli pod noge

Status snega je lahko ne le lep, ampak žalosten, romantičen, skrivnosten, filozofski. Krivdo za to je hladen veter ali neprekinjen snežni napad - ni znano, ampak zima je vedno šarmantna in lepa, kot je zapisano v statusih.
"Ali ne morete ljubiti zime? Sneg, ki je bleščeč na soncu, je svež zrak, ki je prijeten za dihanje. Ali se lahko pretvarjamo, da lepote sveta okoli nas ne obstaja ali da je vsakodnevno? Morda je zima običajno leto, vendar je sneg vedno nekaj čudovitega. In kolikokrat ni padel, vsak sneg že zaznava skoraj pozabljen otroški navdušenje. Ni za nič, da je status zime in snega: "Čakate na zimo ne samo zaradi snega in počitnic. V tem letnem času je največje prepričanje v čudeže in čarobno pravljico ljubezni "ali" Vsaka zima je malo čudno ". V tej sezoni je nekaj posebnega - priokus dolgih počitnic, padajoče snežinke in zmrzal. Poleg tega se zdi, da so vse te stvari rutinske, vendar se zdi, kot da so se pridružile mlajši sestri Chari. In vsakič, ko letiZabava z milijoni snežink, pade na tla, pokriva vse v beli savani in se umiri v upanju, da ga bo nekdo opazil in samo verjel v čudež. "Zima je posebej ustvarjena v beli barvi, tako da vsi verjamejo, da je življenje mogoče začeti iz čistega lista."

Sorodne publikacije