Golem slame pri Tawakraftu: Kaj je to?

Maincraft je še vedno ena izmed najbolj priljubljenih računalniških iger na svetu, predvsem zaradi dejstva, da prihaja z neverjetnimi spremembami, kot je Tawakraft. Ta sprememba doda neverjetne čarobne zmožnosti svetu, zato ga morate zagotovo namestiti. V tem članku ne bo posebej o samem spreminjanju, ampak o tem, kaj prinaša v svet "Minecrafta". Na primer, postali boste na voljo Straw Golem. Kaj je to? Ali lahko ustvarite svoje? Kaj vam lahko da? Straw Golem je zelo uporabna mob, zato morate vsekakor vedeti vse o njej.


Kraft

Zato je čas, da se naučite, kako narediti Straw Golem v Taumrakfatu. Da bi ustvarili večino bitja in razglasili uroke, boste potrebovali fizične in duhovne snovi, ki se imenujejo Victus oziroma Animus. Če želite ustvariti Golemu slame, potrebujete osem enot vsake snovi. Drugič, potrebovali boste pet snopov pšenice. Zakaj je pšenica? Boste izvedeli o tem, ko gre za dodelitev to mob. Tretjič, potrebujete eno jedro aktiviranja zavor kakršnega koli tipa. Ko boste imeli vse, kar potrebujete, boste lahko združili vse sestavine in uporabili čarobno palico (celo šolsko obleko). To je vse, zdaj imaš svoj lastni Straw Golem v Tawakraftu.

Kako deluje?

Torej si ustvaril Straw Golem. Kaj sledi? Zakaj ga sploh potrebujete? KakoSamo če ga ustvarite, bo takoj začela delovati, in sicer za skeniranje območja za zrelo pšenico. Navadni Golemi slame na Taumkraftu 4.2 so vidni na razdalji desetih blokov in jih je mogoče videti celo skozi bloke, zato morate računati na to območje vaše nove mafije.


Poleg pšenice bo vaš golem raziskoval območje za vsako zrelo žetev, začenši s krompirjem in končano s sladkornim trsom. Ampak morate paziti na dejstvo, da ta mob samo pomete zrele pridelka, in ne zbira. To pomeni, da bodo pšenica, krompir in trs, in vsi drugi izdelki ostali na tleh in se pokvarili v petih minutah.

Značilnosti uporabe

Kot ste že razumeli, lahko tudi golob iz slame povzroči škodo, če se ne spremlja skrbno. Vendar pa lahko greš za zelo zanimiv trik. Dejstvo je, da leseni golem zbira pridelek, vendar ga ne more prekiniti, dokler ne raste. Če torej združite obe zavori v isti brigadi, lahko dosežete odličen rezultat.

Vrsta Golemov iz slame

Zadnja stvar, na katero je treba paziti, je, da obstajajo različni jedri golemovega okrevanja in če uporabljate normalno jedro, boste dobili standardni golem. Vendar pa še vedno obstajajo hitra, pametna in odzivna jedra, od katerih vsak daje golemu bonus pri ustvarjanju. Če dobite hiter golem, bo njegova potovalna hitrost dvakrat večja od standardne mafije. Ne moremo reči, da je to velika prednostta golem, zato ni priporočljivo, da ga uporabite za ustvarjanje. Kaj se bo zgodilo, če uporabite pametno jedro? Tak golem, žal, še vedno ne more žeti. Vendar ga lahko vrne, če za to najde potrebne predmete. Na ta način boste lahko vzpostavili trajen proces gojenja in nabiranja.
No, zadnja možnost je slamnat golem. Njegov polmer vida se poveča od deset do šestnajst blokov, kar omogoča tudi doseganje večjega območja. V skladu s tem se lahko takšno jedro uporabi tudi za ustvarjanje zavore iz slame. Toda kaj je boljše: Pameten golem ali občutljiv? Vsaka od teh mobov ima svoje prednosti, zato bi morali razmisliti, kakšen učinek pričakujete. Če želite, da vaš golem obravnava več polj na razdalji več kot deset blokov drug od drugega, potem morate ustvariti privlačen golem iz slame. Še vedno pa je inteligentni Golem, ki ne le zlomi pridelka, ampak tudi zaseje semena, veliko boljši, saj bo prihranil veliko časa. Zato v večini primerov igralci izberejo to možnost.

Sorodne publikacije

Podrobnosti o tem, kako narediti golem v Minecraftu