Empire Total War Codes: Njihove vrste in uporabe

Total War Empires Kode so pomožno orodje, ki vam pomaga v težkem trenutku. Z njihovo pomočjo je mogoče rešiti poravnavo z vojsko pred nevšečnostmi in preveč olajšati splošno vojaško akcijo. Uporabnik se odloči, kako bo deloval v igri, saj se pred njim na svetovnem zemljevidu odpre velik del sveta.

Opis igre

Preden aktivirate kode Total Total War, se morate seznaniti z osnovami vesolja. Preden človek odpre svet strateškega delovanja na zemljevidu Evrope, Azije in Amerike, vzorec XVIII. Stoletja. To je čas, ko so se ljudje naučili uporabljati smodnik za bitke.Uporabnik prevzame vodstvo ene od držav na začetku svoje izbire in ga pripelje do zmage nad drugimi. Tukaj je razvoj mest in naselij, diplomacija, pravi zgodovinski liki in še veliko več. Glavna značilnost igre je upravljanje vojakov v bitki. Igralec ima enote po svojih taktičnih razlogih in nadzoruje njihovo delovanje v bitki. Tukaj kodeksi Total War ne bodo pomagali in se bodo morali zanašati samo na njihovo razmišljanje.

Chit v igri

Ni bilo neposrednega načina za vnos gesel za razvijalce projekta. To priložnost so opustili v prejšnjem delu, vendar so navijači uspeli najti izhod. Razvili so posebnega trenerja, ki vam pri prenosu in nameščanju omogoča izvajanje določenih dejanj. Na primer, uporabnost najnovejše različice, ki jo aktivira in pritisne NumPad, daje veliko prednosti.
Hitra gradnja, najemanje kadrov in neskončnogibanje - samo najpreprostejši od njih. Prva tipka na tipkovnici bo dala 999.000 zlata, kar je že enako popolni zmagi. Z zlatim mestom lahko celo podkupite in ne skrbite za vojaške zadeve. Če to storite, bo igra "Empire Total War" hitro ustavila zanimanje igralca. Nastavitev trenerja ne bo odvečna, saj obstajajo situacije, ko morate hitro prevrniti okrepitve, nato pa vklopite način "Super move" za nekaj premikov in popravite situacijo. Če se šifre goljufij na Empire Total War uporabljajo na trajni osnovi, sovražnik ne bo imel možnosti, da bi se vrnil.


Druge skrivnosti

Če uporabnik ne želi uporabljati kode, mu pomagajo majhne skrivnosti. Na primer, s pomočjo nadomestka za avtoritativne igre izdaje, lahko odprete vse frakcije za igro v akciji in posamezne bitke. Njihovo število je 56, kar pomeni, da bo v prihodnjih mesecih nekaj storiti.
Zmagati svet za vsako od teh držav je vredno veliko truda in porabiti prosti čas, vendar je rezultat vreden. Koda Empire Total War ne rešuje vseh težav v pošteni igri, zato je priporočljivo, da se pred kampanjo pripravimo na kampanjo v Evropo. Razvijalci so pripravili celovit vodnik z devetnajstimi stranmi, ki bo veliko povedal celo veteranski seriji iger Total War. Tukaj je naslikana pot od prve stavbe, majhna ladja in enote iz nekaj vojakov do celotnega imperija pod poveljstvom igralca. Ko se število provinc in vojske poveča, je težko upravljati. Branje priročnika vas bo rešilo od nepotrebnih skrbi in podarilosamozavesti pred začetkom sovražnosti.

Sorodne publikacije