Kako "Android" odstraniti vibracije tipkovnice: korak za korakom navodila

Po nakupu popolnoma novega pripomočka na platformi Android so skoraj vse funkcije, vključno z vibriranjem, vključene v privzete nastavitve. Podobna situacija se pojavi, ko je pripomoček ponastavljen na tovarniške nastavitve.

Nekateri uporabniki so nadležni, ko tipke na tipki reagirajo z rahlim stresanjem. Torej, veliko ljudi je dobil precej logično vprašanje: "In kaj o" Android "za odstranitev vibracij tipkovnice? Dobra polovica lastnikov pametnih telefonov in tabličnih računalnikov pretresite zaslon, ki se uporablja za in preprosto odstopil, in ostali so učenje meni v iskanju gumb" Off ".


Poskusimo torej ugotoviti, kako odstraniti vibracije tipkovnice na Androidu in to storiti brez vključevanja programov tretjih oseb ali nekaterih posebnih pripomočkov.

Funkcije pripomočkov

Prireditve različnih blagovnih znamk se razlikujejo v določenem meniju, zato se včasih morate sprehajati po vejah in iskati znane točke. Preden odstranite vibracije tipkovnice Android, se prepričajte, da je res vklopljen. Nekateri so zamenjani s tipkami za klicanje, medtem ko je besedilni del v redu. Če se vaš pripomoček pri pisanju SMS-a res stresa, naredite naslednje.

Postopek

Pojdimo v nastavitve, odpremo točko menija "Osebno", nato izberemo razdelek "Jezik in vnos" in poiskamo podkategorijo "Privzeto". Zadnji mora biti vaša tipkovnica. Pred temna "Android" za odstranitev vibracij tipkovnice, morate tudi vedeti, da bi moralo obstajati lastniško ime za vzorec Samsung, Sony, NTS ali kakšno drugo znamko, vendar nujno s predpono za tipkovnico.


V primeru izjemno proračunskih kitajskih modelov si lahko ogledate preprost niz besed. Ta element menija se običajno nahaja poleg nastavitev storitve Google Voice, zato ga je enostavno najti.

Izklopite vibracije

Nato kliknite na orodje, nato kliknite na zavihek "Napredno", kjer so natančno tisti, ki jih potrebujemo. Odstranimo vibracijske škatle in končali smo. Pred odstranitvijo vibracij tipkovnice na Androidu 5.1 "morate vedeti, da podkategorija" Privzeto "morda ni, zato morate iti naravnost v naslednje točke. Če je vaša naprava popolnoma eksotična, se bo postopek odklopa znatno zaostril. Tukaj je glavna stvar, da najdete točko menija, ki je odgovorna za vhodna orodja in nato poiščite svetilnike, kjer je potrebno odstraniti oznake iz vibracij. Nekateri proizvajalci so zelo zahtevni glede navodil, zato jih bo treba nujno pregledati. Možno je, da je ta postopek podrobno opisan v priročniku za napravo.

Sorodne publikacije