Živali v "DTA-5": pregled, lokacija, kode. Natečaj "Foto lov"

GTA serija nikoli ni posebej razvila igranja okrog in bogatega v živalskem svetu. Prve večje spremembe so se zgodile v "DTA-5", kjer so različni predstavniki favne končno dobili legitimno zastopanje. Poleg tega imajo igralci, ki so registrirani pri SocialClubu, možnost, da se udeležijo tekmovanja "Foto lov", katerega glavni pogoj je fotografiranje določenih živali. Priporočamo, da preberete ta članek do konca, da dobite vse potrebne informacije o živalih "DTA-5" in izvedete podrobnosti o tekmovanju.

Dodajanje psov

Igralci iz psov "DTA-5" so se naučili iz prvenec. Ti štiriložniki gredo na sprehod s svojimi mojstri, nudijo zaščito za domove in na splošno obravnavajo tipične pse. Poleg tega ima eden od glavnih protagonistov, Franklin, svojega psa z imenom Chomp. Pravzaprav je pravi lastnik Rotvajlerja - Lamar, a skrb za to še vedno pripada nam.


Chop lahko vzame s seboj na potovanju po mestu in se igra z njim v žogici. Poleg tega je usposobljen in celo sposoben pomagati pri iskanju črk in fragmentov NLP-jev v ustreznih misijah.

Globokomorski prebivalci

San Andreas umiva v Tihem oceanu, kar pomeni, da je v globokih vodah enostavno ujeti morske pse. Spopad s temi plenilci obljublja velike težave vsem ledvicam. Zato je med potapljanjem priporočljivo spremljati vse spremembe radarja. PrikazanoRdeče oznake pomenijo približevanje "čeljusti". Lahko se borite z morskim psom, vendar so možnosti za izhod iz boja v celoto in nedotaknjene zelo majhne. Bolje je, da se čim hitreje povzpnete na katero koli površino, na primer na čoln, ali poskusite pobegniti iz plovca. Razumeti, v katerih živih krajih živijo morski psi, preprosto nevarna vodna območja so pobarvana v temno modri barvi. Mimogrede, če je zobotrebec še vedno priložnost, da uživajo naš junak za kosilo, potem za to igro daje "Achievement".


Kopenska favna

Pri izbiri gora in hribov za vaše potovanje morate biti previdni, saj so v teh krajih najdene divje pume. Pogosto se pojavljajo same, zato ni težko odvrniti živali. Glavna stvar - odpreti ogenj, preden ona poskuša skočiti na junaka. Videz pume lahko opazimo tudi z značilnimi rdečimi oznakami na radarju. Druge divje živali so pogosto najdene - kojoti. Živijo v puščavah in ravnicah okrožja Blaine. Zelo pogosto kojoti zmanjkajo na cesti in posledično umrejo pod kolesi avtomobilov, ki gredo mimo. Enako lahko rečemo o prebivalcih gozdnih črvov - jelenov. Med jeleni so moški (imajo rogove) in samice (brez rogov). Mimogrede, z anatomijo v teh blatu je tudi vse v redu - če jih ustrelite točno v prsih, kjer naj bi bilo srce (pod vratom), potem žival takoj uide. Poleg teh živali lahko najdete tudi "DTA-5" in druge. Ko ste bili na podeželju, lahko vidite, kako krave pasejo ob kmetijah, po kopnem pa potekajo umazane ceste.piščanca Če greste na odlagališče ali na neko prikrajšano mesto, potem bo tu in tam potekala lepota.
Seveda, ne pozabite na mačke, divje prašiče in kunce - v "DTA-5" so veliko. V eni od misij lahko junaki celo najdejo šimpanze (vendar le med misijami).

Splošne informacije o natečaju "Foto lov"

Tekmovanje z živalmi v "DTA-5" je na voljo vsem uporabnikom mreže SocialClub. Misija se odpre po eni od nalog Beverly Falton, imenovane "Paparazzi". Takoj ko bo misija zaključena, bo Franklin prejel pismo z vsemi pomembnimi informacijami o tekmovanju. Kakšna so pravila? To je preprosto: po mestu moramo hoditi in fotografirati določene živali. Vse bi moralo dobiti 20 posnetkov. Fotografirati boste morali s telefonom s posebno aplikacijo, imenovano Snapmatic. Če žival uspe v posnetku, programski meni odpre dodatni gumb za pošiljanje sporočila. Kasneje bo Franklin dobil odgovor od Turističnega odbora LS s seznamom vseh živali, ki jih je treba fotografirati. Da bi posneli sliko te ali tiste zveri, morate vedeti njeno lokacijo na zemljevidu.

Kako najti živali?

Nemogoče je z gotovostjo trditi, da obstaja žival ali druga žival po strogo določenem načelu. Hkrati se še vedno dogajajo nekatere zakonitosti. Prav tako je treba omeniti, da bo v času hitre vožnje znak lahko videl večinoma le divje favne: pretekli kojoti, divji jelen, kunci itd.Druge, bolj udomačene živali najdemo na mirnih sprehodih.

V iskanju ptic: kormorani, zrezki, jastrebi, piščanci, galebi

Da bi videli te ptice in jih fiksirali na fotografijah, bodo morali iti na gorsko območje. Če se je srečala le ena ptica, obstaja velika verjetnost, da bodo po tem času na tem mestu ostali še drugi. Slike jastrebov so najbolj povpraševanja - prihajajo na fotografijah, ki so večje od vseh. Kraji bivanja piščancev - podeželje, lahko pa jih najdete le v luči dneva. Priporočamo, da pregledate območja, kjer so stanovanja - ponavadi je tam, kjer lahko vidite te domače ptice.
Tako je eno tako območje majhna kmetija sredi puščave Grand São Mimogrede, tukaj lahko naredite nekaj posnetkov in drugih živali, kot so divji prašič ali ptice, kot je navedeno zgoraj. Kot je za galebe, so ponavadi prebivajo na plažah in blizu oceana.

"Foto-lov" na divje živali: puma, divje merjasce, kojoti, kunci in jeleni

. Cougars bodo morali iti na gozdnato območje, v korist Sanovih oblik in območij takih parcel. Najprej je treba loviti živali in šele nato fotografirati. Glavna stvar - če je mogoče, ostanejo neopaženi, saj lahko Cougar kadarkoli napadli Franklina in ga je enostavno ubiti. Eden od najlažjih načinov, da dobite strel je, da se povzpnemo na površino, na katero žival ne doseže. Lahko se povzpnete na streho vozila ali se skrijete v vodi.

Pri iskanju merjascev morate poiskatirazlične divje živali in podeželje. Sto odstotno verjetnost za žival je mogoče najti poleg kmečke hiše, ki se nahaja sredi puščave Grand Saintor.
Ko gremo v puščavski teren za kojotom, je vredno poskrbeti, da s seboj vzamete šok, saj so to zelo zahrbtne živali. Lahko naredite dober strel v času, ko bo zver začela prihajati. Ne skrbite - kojotni šoker ne škodi. Seveda se lahko skrijete v grmovje, počakajte in naredite fotografijo neopazno. Podobna strategija bo delovala "DTA-5" in jeleni. Res je, da jim bodo morali iti v gozd. Na istem mestu, mimogrede, najdete tudi zajce, ki jih je zaradi njihove počasnosti zelo enostavno fotografirati.

Krave, prašiči, mačke in psi

Prvi par - kravo in prašiček - je mogoče najti na vsaki kmetiji. Za fotografiranje le ob dnevni svetlobi. Kar se tiče naših najbližjih štirinožnih prijateljev, bodo potem morali hoditi po ulicah Los Santosa. Mimogrede, mačke v "DTA-5" se pogosto najdejo v bližini hotela v območju Sandy Shores. Za pse lahko greste na Rockford Hills, kjer se nahaja nakitna trgovina Vancellico ali območje Wayne Hills. Mimogrede, po sliki rottweilerja, ne morete iti daleč, saj je Chop popolnoma primeren za vlogo modela.

Zanimive modifikacije in goljufije za "DTA-5" za živali

Naslednjih nekaj sprememb bo pomagalo prineslo nekaj raznolikosti v igro. Na primer, zahvaljujoč zelo priljubljenemu načinu RAZMERJA, živali v GTA V nimajo več nevarnosti,ko vidijo protagonista, ki se jim približuje. Animal Ark Shelter ni le nekaj goljufij na GTA-5, temveč popoln dodatek na ravni DLC, ki vam omogoča, da dobite vse hišne živali tako, da jih odkupite iz zavetišča. in divje, na primer, kojoti: upoštevajte, da so podatki o živalskih živalih za zatočišče živali in Ark Odnosi le osamljene igre in ne veljajo za več igralcev.

Sorodne publikacije