Barvni tiskalnik HP 1025: funkcije in pregledi

Laserski tiskalnik z barvnim izhodom in zmogljivostjo visoke hitrosti je vsekakor namenjen HP-ju 1025. Ta tiskalnik v večini primerov pokriva potrebo po tiskanju. Gre za njega in bo šel na jezik.

Nišna periferna rešitev

Mesečni vir 15.000 strani je dovolj za organizacijo obtoka dokumentov v majhni pisarni ali majhni skupini. Enak znesek bo dovolj za domačo uporabo te periferne naprave. To rešitev lahko uspešno uporabite tudi v veliki pisarni ali celo v multiplikacijskem centru. V zadnjih dveh primerih, v določenih okoliščinah, lahko tiskalnik HP LaserJet 1025 popolnoma zadosti potrebi po tiskanju, barva besede v specifikacijah zadevnega perifernega izdelka pa kaže, da lahko prikaže tako dokumentacijo kot barvo v monokromatskem načinu. Zato lahko opazimo, da je ta model laserskega tiskalnika odličen za primere, ko potrebujete velik tiskalni vir na mesec v barvnih ali črno-belih načinih.


Paket

Te komponente, dokumentacija in dodatki vključujejo komplet za dostavo HP 1025:
 • Tiskalnik.
 • Začetek zagona kartuš.
 • Knjižica z garancijskimi obveznostmi.
 • Vmesni kabel.
 • Boben.
 • Napajalni kabel.
 • Popoln uporabniški priročnik.
 • Disk z programsko opremo in dokumentacijo.
 • Garancijska kartica.
 • Hitrost.Oblike in gostota listov

  Tiskalnik HP LaserJet 1025 se lahko pohvali z visoko zmogljivostjo. Za ogrevanje po začetni napetosti je potrebno 25-30 sekund. V načinu monokromatskega tiskanja bo za prvo stran stalo 155 sekund. V tem načinu lahko natisnete do 16 strani na minuto. V barvnem načinu se bo izhodna hitrost listov nekoliko zmanjšala. V tem primeru morate na prvi strani porabiti 275 sekund, potem pa lahko prikažete 4 strani na minuto. Vse zgoraj navedene vrednosti veljajo za A4. Če se velikost lista zmanjša, se hitrost tiskanja poveča. Poleg A4 iz tega niza formatov na ravni gonilnikov, ki jih podpirajo še A5 in A6. Ta seznam dopolnjuje tudi precej pogost B5 C5. Možno je vprašati velikost izhodnega lista v gonilnikih laserskega tiskalnika. Gostota papirja je omejena na 60-170 g /m 2, vendar se lahko natisne na sijajni fotografski papir velikosti 220 g /m2.


  Komunikacije

  Razvijalci na komunikacijski liniji v HP 1025 so se bistveno rešili, pri čemer se izvede le en način za pridobitev informacij - Fast USB Revision 2.0. Tudi ta tiskalnik lahko dobro deluje z drugimi različicami tega univerzalnega žičnega vmesnika. Vendar podpora za Ethernet /RJ-45 in Wi-Fi v tem primeru zagotovo manjka.

  Kartuša

  Na ta laserski tiskalnik je treba namestiti komplet kartuš HP126A. Vključuje Selenium Drum SE314A za HP LaserJet 1025. Kartuše CE310A uporabljamo za monokromatsko tiskanje. Samo polnjenjetoner črne barve in njegov vir za tiskanje je 1000 strani. V barvnem načinu se uporabljajo kartuše CE311A (modra), CE312A (rumena) in CE313A (magenta). Vsak od njih ima natanko isti tiskarski vir kot monokromatska kartuša CE310A, tj 1000 strani.

  Programska oprema

  Praktično popoln seznam gonilnikov se lahko pohvali s to periferno rešitev. Seznam podprte sistemske programske opreme vsebuje vse trenutne različice sistema Windows Vista, ki se začnejo s XP in končajo do 10. V slednjem primeru mora biti gonilnik nameščen v načinu združljivosti z vetrovi 8.1. Ta seznam dopolnjujejo različne spremembe operacijskega sistema "Linux". Nazadnje je treba opozoriti, da je ta tiskalnik implementiral podporo za sistemsko programsko opremo Ubunty in MacOS. Edina družina OS, s katero ta tiskalnik verjetno ne more delovati, je UNIX.

  Postopek namestitve

  V prvem koraku konfiguriranja tega tiskalnika ga je treba izvleči iz škatle z vsemi ostalimi vsebinami. Nato mora biti tiskalna naprava nameščena na predvidenem prostoru, ki mora izpolnjevati dva merila naenkrat:
 • Razdalja do najbližje sistemske enote - največ dva metra.
 • V bližini naprave mora biti 220 V električna vtičnica
 • V nasprotju s tema dvema pogojema je izbrana lokacija periferne naprave. Po namestitvi tiskalnika morate vmesniški kabel priključiti na osebni računalnik, napajalni kabel pa na omrežjedobava električne energije. V naslednjem koraku namestite kartuše in boben. Nato morate konfigurirati in pravilno konfigurirati tiskalni strežnik, ki deluje najbližje laserskemu tiskalniku računalnika. To naredite s CD-ja, namestite gonilnike, konfiguracijske in testne pripomočke. Ko je namestitev končana, se morate prepričati, ali tiskalnik deluje. To storite tako, da pošljete preskusno stran za tiskanje. Če je vse pravilno narejeno, bo natisnjeno. V nasprotnem primeru morate poiskati vzrok napake in ga odpraviti. Morda je to posledica napačne povezave naprave. Drug možen razlog je odstranitev nekaterih gonilnikov v sam operacijski sistem.

  Ocene. Stroški

  Zdaj je mogoče kupiti tiskalnik HP 1025 za 10.000 rubljev, ki temelji na predhodno navedenih tehničnih specifikacijah, kot tudi možnost tiskanja barvne dokumentacije in velikega tiskalnega vira za 30 koledarskih dni. Slabosti naprave vključujejo prisotnost le enega načina povezovanja in povprečno kakovost tiska. Toda te slabosti se izravnajo s trdno vrsto ugodnosti, seznam katerih lastniki v pregledih vključujejo visoke hitrosti, možnost prikaza dokumentacije v barvi, enostavnost namestitve in uporabe ter velik vir za tiskanje v koledarskem mesecu.

  Izhodi

  Univerzalna tiskarska periferna naprava je HP 1025. Ima velik tiskalni vir 30.000 koledarskih dni s 15.000 stranmi. Taokoliščina omogoča, da se uporablja za organizacijo podsistema tiskanja v skoraj vsaki situaciji. Vse to dopolnjuje sposobnost izpisovanja dokumentacije v barvnem načinu.

  Sorodne publikacije