Android System Recovery 3e: Navodila v ruskem jeziku

Mobilne naprave so že precej tesno povezane z našim življenjem. Zdaj oseba ne more predstavljati, da brez pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Ogromna priljubljenost so naprave, ki temeljijo na sistemu Android. Ta operacijski sistem je razvil Google in njegov tržni delež je izjemno visok. Apple in Windows Phone na iOS imata majhen odstotek prisotnosti mobilnega trga v primerjavi z Androidom. Vendar pa imajo, tako kot vsa tehnologija, naprave na tej platformi možnost "zamašiti". Različni sistemski zlomi so značilnost katerega koli operacijskega sistema. Kakršenkoli napreden je bil. Zelo pogosto je treba pripomočke preoblikovati. Ampak ne vsi vedo, da je mogoče brez takšnih radikalnih ukrepov. Konec koncev, v katerem koli pripomočku v Androidu je sistem za obnovitev sistema Android 3e. Kako ga uporabljati in kaj je na splošno? O tem bomo govorili.


Kaj je ta zver?

Kaj pomeni Android System Recovery 3e? To je posebna mobilna naprava BIOS. Operacijski sistem ima svoj BIOS - osnovni V /I sistem, ki lahko deluje tudi, ko je poškodovan glavni OS. Včasih je BIOS podoben standardom (npr. Napravam Android). Služi za obnovitev delovanja pametnega telefona ali tabličnega računalnika, uporabo kritičnih posodobitev ali ponastavitev na tovarniške nastavitve. V meniju za obnovitev sistema Android 3e je veliko elementov, ki se ujemajo z enim ali drugim dejanjem. Težava pa je v tem, da so naslovi napisani v angleščini. Zato mnogi ljudje ne vedo, kako uporabiti pravilno pot.


Točno takotako je ta članek napisan. Android System Recovery, ki je nujno potreben, je močno orodje za konfiguriranje in reanimiranje pametnega telefona. Morate vedeti vse o tem, kako uporabiti to obnovitev, da ne bi porabili denarja za mojstre. Naj bo vse veliko lažje in ceneje. Analizirali bomo vsako točko menija predelovalca in nam povedali vse o njem. Začnimo.

Kako vnesti izterjavo?

To je odvisno od določenega modela naprave. V nekaterih napravah morate pritisniti gumb za vklop in tipko za glasnost +. Ampak včasih so pametni telefoni, ki nimajo dovolj. Stari modeli z mehanskim gumbom "Home" zahtevajo, da kliknete na ta gumb. Nekatere naprave zahtevajo hkratno pritiskanje gumbov za vklop in izklop in "Glasnost". Obstajajo tisti, ki nujno držijo tipko za vklop in obe tipki za nadzor glasnosti. To velja samo za originalne naprave znanih proizvajalcev. Vendar pa obstajajo tudi odkrito "kitajski" pripomočki z nerazumljivim operacijskim sistemom in "ukrivljenim" prevodom. Standardni načini vnosa izterjave v teh primerih morda ne bodo delovali. Tukaj je več možnosti. Prvič: preglejte dokumentacijo pametnega telefona (če je) in poiščite želeno kombinacijo tipk. Toda ta možnost ni primerna za vse. Večina teh naprav sploh nima nobenih dokumentov ali pa sploh ni ruskega jezika. Druga možnost je, da poiščete želeno kombinacijo z izmeničnim pritiskom vseh gumbov. Zdaj pa pojdimo na elemente menija Android System Recovery 3e.

Znova zaženite sistem

Ta element menija izvede celoten ponovni zagon naprave. Ko izberete to možnost, pametni telefon prenese standardni operacijski sistem Android brez sprememb. Običajno se ta postavka uporablja po zaključku vseh manipulacij v obnovitvi. Ali v tem primeru, če se po nesreči zaganjaš v ta način. Vendar, kako se to lahko naredi naključno - ni znano. Ne glede na primer, ima sistem Android Recovery 3e, katerega navodila za uporabo so preprosto bistvena za uporabnika, ta element. To je treba upoštevati. Najprej je treba uporabiti točko menija Reboot system now. To pomeni, da so ob zaključku vseh operacij vse komponente nadgrajene, tovarniške nastavitve ponastavljene in nameščena je programska oprema. To je bistvo ponovnega zagona: pustite napravo uporabiti vse izvedene spremembe. Res je, da po nekaterih od njih pametni telefon ne more zagnati na vseh. Toda to je povsem druga zgodba.

Uporabi posodobitev iz zunanjega pomnilnika

Ta element menija omogoča uporabo posodobitve, ki je na pomnilniški kartici. Mimogrede, skozi to točko namestite in novo vdelano programsko opremo v primeru, da se glavni OS ne naloži. V meniju za obnovitev sistema Android 3e je na voljo več podpostavk. Kako namestiti nov operacijski sistem? Če želite to narediti, pojdite v ta meni in izberite Izberi ZIP iz SD kartice, če je programska oprema v ZIP formatu. Če je to samo datoteka za posodobitev, izberite Uporabi posodobitev s kartice SD. Tako je vsaka naprava zasvetljena s pomočjo obnovitve. Preprosto kopirajte datoteko v korenino pomnilniške kartice, pojdite na obnovitev in izberite želeni element. Na tej točki obstajajo še drugi podpostavki, ki se uporabljajo vnestandardne situacije. Možno je preveriti datoteko vdelane programske opreme MDSUM. Ta možnost preveri integriteto datoteke in če je nekaj narobe, takoj izda opozorilo. Datoteko vdelane programske opreme lahko preverite tudi za združljivost s to napravo. To so informacijske možnosti za obnovitev sistema Android 3e. Navodila kot taka zanje niso potrebna. Če pride do napak, vam ni treba namestiti te programske opreme. To je celotna zgodba.

Podatki o brisanju. Factory Reset

Tukaj je zelo pomembna točka. S to možnostjo lahko napravo obnovite brez vdelane programske opreme. To orodje ponastavi operacijski sistem pripomočka na tovarniške nastavitve. Seveda bo vse, kar je bilo na pametnem telefonu, izbrisano: aplikacije, fotografije, glasba. Na splošno, vse, kar je bilo v notranjem pomnilniku telefona. Android System Recovery 3e, operativni priročnik, ki se tukaj obravnava, je bil izdelan posebej za oživitev naprave brez resnih motenj vdelane programske opreme. Da, ta možnost vam omogoča izvajanje te operacije. Ta funkcija se uporablja tudi pred namestitvijo strojno-programske opreme. Pred vdelano programsko opremo morate telefon ponastaviti na tovarniške nastavitve. V nasprotnem primeru se bo novi operacijski sistem zagnal nestabilno. Toda to ni najhujše. Če se ne vrnete na tovarniške nastavitve, strojna programska oprema morda sploh ne bo, nato pa bo uporabnik prejel popolnoma "mrtev" pametni telefon. Ni navodil v ruskem jeziku, ampak tisti, ki je, jasno pravi, da z uporabo Wipe Data & amp; Factory Reset (Tovarniško ponastavitev) bo zagotovo potrebna pred vsako vdelano programsko opremo vdelane programske opreme.

Odstranitev predpomnilnika brisanja

Še en koristen ukaz v sistemu AndroidIzterjava 3e. Navodilo za obnovitev je, da je uporaba te možnosti potrebna v tandemu z brisanjem podatkov. Če prejšnji element izbriše notranji pomnilnik naprave, potem počisti predpomnilnik. Namreč, shranjene so delovne datoteke programov. Seveda, če tega ne storite pred firmware, potem se nič hudega ne bo zgodilo. Samo v prihodnosti, ko namestite nove aplikacije, bo predpomnilnik naprave narasel na neverjetne velikosti. Kot rezultat, bo pametni telefon zelo počasen za delo. Toda to ni tako strašno, saj obstaja veliko programov za čiščenje predpomnilnika operacijskega sistema Android. In delujejo odlično. Priporočamo tudi, da to funkcijo izberete po ponastavitvi na tovarniške nastavitve. To mu bo pomagalo postati še "čistejši", kar bo pozitivno vplivalo na delovanje operacijskega sistema. Navodila v ruskem jeziku za Android System Recovery 3e priporoča, da izvedete ta postopek točno po ponastavitvi. Pred ponovnim zagonom naprave. Potem bo vse tako, kot bi moralo biti.

Statistični podatki o brisanju

Ta funkcija pomaga posodobiti baterijo naprave. Po kliku na ta element začne predpomnilnik akumulatorja počistiti trenutno stanje baterije, nazivno zmogljivost in druge zahtevane parametre. Ponastavitev statistike porabe baterije bo omogočila daljše življenje. Nova strojna programska oprema bo ustrezneje delovala z baterijo. Iz neznanega razloga ima veliko "gurujev" Android prezir do te možnosti. Toda v resnici je zelo koristno. Vendar pa ni priporočljivo, da ga uporabljate prepogosto. Tik pred utripanjemnapravo.

Nosilci. Shranjevanje

Tu so kontrole za notranji in zunanji pomnilnik pametnega telefona. Ta element vam omogoča, da počistite pomnilniško kartico ali vgrajeni pomnilnik, jo formatirate ali pa jo priključite kot pogon neposredno iz naprave za obnovitev. Ta razdelek lahko uporabite, če ste pozabili ponastaviti datoteko vdelane programske opreme na pomnilniško kartico in ne želite ponovno zagnati pametnega telefona v operacijski sistem. Če želite pomnilniško kartico naprave namestiti kot pogon, morate izbrati možnost Mount USB Storage. Takoj, ko vzpostavite povezavo, bo računalnik sam namestil potrebne gonilnike za delovanje. Ko vzpostavite povezavo, lahko s pomnilniško kartico naredite vse: oblikujete, počistite, kopirate potrebne datoteke itd. Če želite odstraniti bliskovni pogon, morate na zaslonu pametnega telefona v obnovitveni program izbrati element Umount USB Storage. Po tem, lahko greš na druge točke okrevanja in dodatno oživiti napravo sami.

Napake obnovitve

V sistemu Android System Recovery 3e se včasih pojavlja pogosta napaka, na primer preklic namestitve strojne programske opreme ali paketa. To se lahko zgodi iz več razlogov: datoteka z vdelano programsko opremo je poškodovana, napačne informacije v binarni datoteki ali vdelani programski opremi ne ustrezajo tej napravi. Obstaja pa še ena možnost: preden se vdelana programska oprema ne vrne na tovarniške nastavitve. Dobro je, da jih je mogoče zlahka popraviti v istem ponovnem zajetju. To lahko storite na več načinov. Če se napaka pojavi zaradi napačne datoteke vdelane programske opreme, jo morate prenesti,povežite pametni telefon z računalnikom, pojdite v točko menija Mount & amp; Shranjevanje in izberite Namestitev USB pomnilnika. Po tem lahko programsko opremo kopirate nazaj v korenino pomnilniške kartice. Če ste pozabili narediti "brisanje", potem ni nič lažjega, kot da se premaknete na več ravni in izberete ustrezno točko menija. Toda napaka sistema Android Recovery 3e "Ni ukazov" je zelo redka. Pojavi se le, ko uporabnik poskuša namestiti posodobitev ADB. Običajno ta metoda ne deluje. Zato se prikaže ta napaka. Torej uporaba te metode nima smisla. Še vedno nič ne bo uspelo.

Zaključek

Torej povzemimo rezultate. Poskušali smo opisati zmogljivosti sistema Android Recovery 3e. Priročnik, ki je izšel iz tega poskusa, bo pomagal začetnim uporabnikom operacijskega sistema Android izvedeti, kako z lastnimi rokami obnoviti delovanje pametnega telefona. Kaj bo na koncu pripeljalo do širjenja obzorij in dobrega varčevanja denarja.

Sorodne publikacije