Kako spremeniti vzdevek v "Pericarp": navodila

Razvijalci za Twitter so že dolgo želeli izboljšati svoje storitve in pridobiti vodstvo na lestvici. Vendar pa so to storili šele po izdaji novega programa Periscope. Zamislite si, da ste trenutno na nekakšni veliki prireditvi in ​​se čez trenutek premaknete na peščeno obalo oceana. Vse to lahko zagotovi to storitev: ponuja priložnost za prežemanje življenja drugih ljudi. Storitev Periscope je postala aktualni preboj v komunikacijski komunikaciji. Vsak dan je v program registriranih veliko uporabnikov. Funkcije storitve omogočajo ročno individualno prilagajanje. Uporabnik ne more samo spremeniti barvne palete oken, temveč je mogoče izbrati tudi svoj vzdevek, ustvariti zasebno oddajo, prenesti video, izbrisati račun. V programu je veliko funkcij, vendar so uporabniki zelo zaskrbljeni, kako spremeniti vzdevek v "Periskopu".


Kako ustvariti vzdevek v Periskopu

Uporabniško ime se ustvari samodejno na podlagi informacij, ki so bile navedene na Twitterju, zato postopek registracije poteka tudi prek tega omrežja. Vzdevki za Periscope so podobni vzdevkom v vašem računu na Twitterju. Vzdevek lahko ustvarite na dva načina:
 • "Twitter".
 • Registriranje preko mobilnega telefona in potem vzdevek sam ustvari uporabnik.
 • Mnogi periskopri razmišljajo o tem, kako spremeniti vzdevek v "Periskopu". Najlažji način, ki ne zahteva truda, je ustvariti novegaračun Če še nimate pridobitev naročnikov, izdajateljev televizijskih programov na obstoječem računu, je to enostavno.


  Registracija novega računa

  V sistemu Twitter je profil povezan z enim računom, zato bo za registracijo potreben ločen profil. Ponovno lahko opravite postopek registracije v Twitterju ali pa uporabite drugega za vaš profil. S postopkom registracije, ki ga že poznate, morate zapustiti obstoječi profil. Registracija dveh profilov na eni telefonski številki je prav tako nemogoča, v tem primeru je potrebna druga številka.
  Če je račun že aktiven, pri naročnikih ta metoda seveda ne bo delovala - izkoristiti morate druge.

  Kako spremeniti vzdevek v "Periskopu"

  Z vzdevkom so razmere v Periskopu precej zapletene. Nemogoče je zamenjati vzdevek, za katerega iščejo drugi naročniki, ni mogoče spremeniti samo imena. Ker ustvarjalec programa je "Twitter", oziroma, samo prek nje lahko registrirate, in v procesu izbire vzdevek, v prihodnosti, ga ni mogoče spremeniti. Toda še vedno obstaja priložnost, da se to poskuša storiti. Kako spremeniti vzdevek v "Periscope"
 • Prva stvar, ki jo lahko naredite, je, da pošljete prijavo na Periscope ali Twitter, saj so ti računi med seboj povezani in če ste registrirani prek storitve Twitter, se lahko poskusite dogovoriti zamenjaj nick Ampak za to morate dati res dober razlog, zakaj bi morali spremeniti vaš vzdevek. Sestanki so redki, vendar so bili takšni primeri.
 • Rečeno je bilo že, kako spremeniti vzdevek v "Periskopu". Po registraciji novegaČe želite spremeniti ime za prijavo, si lahko zamislite nov vzdevek. V tem primeru boste v postopku registracije določili novega. Ampak ne vsakdo je pripravljen sprejeti takšen korak in izgubi naročnike. Trenutno je to edini točen odgovor na vprašanje, kako spremeniti vzdevek v "Periskopu".
 • Spremenite lahko polje "Ime". Še vedno boste iskali enega, vendar se bo prikazalo drugo uporabniško ime. Spremembe v imenskem nizu se lahko izvedejo vsaj dnevno, na tem mestu ni prepovedi.
 • Kako spremeniti ime v Periskopu

 • Prijavite se v storitev in kliknite na gumb v zgornjem desnem kotu (kjer se nahaja ikona s poslikanim človekom).
 • Kliknite gumb Uredi in pojavita se dve polji.
 • V prvi vrstici vnesite ime, ki ga želite videti.
 • Kliknite gumb "Uporabi spremembe".
 • Sorodne publikacije