Warhammer 40000: Vostrojanskie Pribers

Celoten planet Rusov - tako lahko opišemo svetovni čebel iz technopenteznega vesolja "Varhammer 40000". Vostrojanskie prvi rojeni - eden od uglednih polkov Imperial Guard, o njih in bodo obravnavani v članku.

Zgodovina porekla

Na planetu Vostrova sta živela dva brata, starejšim stražarjem je bilo usojeno postati, in najmlajši ne morejo postati vojak - Pravice takega mu niso dane. Ohranitelji smrti - dva brata Prva omemba je bila med dogodki, znanimi kot Heresy Horus, ko je Imperij potreboval vitalne sile, da bi se uprl legijam heretikov in izdajalcev. Z Vostroyanovimi policami ni bilo vse tako enostavno. Varhammer 40000 je bogat z vsemi vrstami ladijskega prometa. In sam obstoj takšne enote se zgleduje po zgodovini Rusije.

Odpiranje

Svet je bil koloniziran v dobi Temne Era Tehnologij (še en mejnik v zgodovini fantazijskega vesolja "Varhammer 40000"). Toda industrijsko središče je postalo šele med križarskimi vojnami, ko so ga ponovno odprle legije Imperija.


Od takrat naprej so kovačnice v Vozrozu niso zmanjšale svojih proizvodnih zmogljivosti za opremljanje cesarske garde.

Napake preteklosti

Zgodovina vesolja "Vahammer 40000" je polna tragičnih dogodkov, nepremišljenih odločitev in operacij z vestjo. In tudi dejanja, za katera morate plačati. V obdobju Heresy Horus Imperium je ostro čutil potrebo po ljudeh, ki so sposobni držati orožje. Prošnje za militarizacijo so bile poslane v vse svetove. Vostochnoe prebivalstvo nenehno delal v tovarnah,tovarne in kovačnice, zato bi oblikovanje polkov znatno zmanjšalo proizvodne zmogljivosti. Vladajoči krogi so se odločili, da bo Imperium pomembnejši od nenehne oskrbe z orožjem in zavračanja splošne mobilizacije.

Po krivoverstvu

Ko se je državljanska vojna končala, je Adeptus Terra začel s preiskavo, da bi odkril odklonilce. Tako se je pojavila resnica o dejanju Vistrove. Exterminatus ali popolno uničenje prebivalstva je bilo zelo nezaželeno, saj bi pokvarilo prijateljstvo s kultom Mechanicuma Svetega Marsa (kar je vse tako težko po izdaji generalnega oblikovalca Kelbor-Hala).


Čas za zbiranje kamnov

Primarch iz Ultramarinske legije Robat Gilliman in Technotriarchs Vistro so podpisali pakt, po katerem vsaka družina daje prvega otroka cesarski gardi. Gre za vse sloje družbe: tako revne kot bogate. Prebivalci so počaščeni, da lahko služijo kot stražarji. Tako je bilo tudi ime Vostroevskega Priberja. Svet je zaprisegel Mars, zato ima zadostno število tehničnih inovacij. Vsak vojak trenira v razmerah večne zime med ruševinami, preden jih pošlje v najbolj oddaljene kotičke vesolja. Polkovnik se nenehno dopolnjuje s svežo kri, veterani pa z veseljem učijo mlade. Posledično vse enote že od samega začetka poznajo svojo zgodbo.

Struktura

Vostrojanski primati iz Varhammerja 40000 so bili razdeljeni na številne polke, ki so se po svoji pojavnosti razlikovali na prostranstvih galaksije. Vsaka formacija vključuje različne vrste vojakov. Častniki so zaposleni iz visokih častnikov Vistroye. Pravilomaimajo pokroviteljstvo sorodnikov iz drugih polkov, zahvaljujoč katerim se ohranjajo prijateljstva med divizijami. Zdravnik Področni zdravnik je vojak, ki je opravil ustrezno usposabljanje. Ne glede na to, kako uspešna in slavljena je bila vojska cesarja, je težko preceniti zdravniško pomoč. Poleg običajnega kompleta za prvo pomoč nosite čipko.
Elitna enota pokrita s skrivnostjo. Znano je, da so slavni slavni bojevniki, veterani z bogatimi izkušnjami, utrjeni v bitkah. Oborožena z heganami - laserska puška, ki strelja kraljice. Tank Troops Ker so Vostroyan Pribers so domačini v industrijskem svetu, vsi stroji so proizvedeni in prihaja iz domačega planeta. Zato policije ne čutijo pomanjkanja goseničarjev.

Videz in tradicije

Morda se zdi neobvladano, da so pred njim nekateri kibernetični boyarji. Vostrooyanskaya Pribors imajo visoke klobuke, dolge kape, in oprema je rdeče barve - znak tesnega sodelovanja z Mechanical Museum of Mars. Obvezna tradicija vračanja semen domovini: vojak dobi čas, da najde žensko, ki je pripravljena spočeti otroka. Tako je populacija planeta polna. Nobena ženska ne preprečuje opravljanja svete dolžnosti kot novinci. Vsaka puška je namenjena Vostroyansky Primordial osebno: okrašena je z dragimi kamni in črkami brezove lubje. Ekskluzivni vzorec se prenese dedičem kot družinska relikvija. Pogosto se borijo z mečem, ki prav tako predstavlja določeno vrednost. Nosijo se vrečke, ki jih je oblikoval Mehanski muzej Marsa.

241. polk

Ena od znanih enot, znanih po podvigih. Vzdevek "improvizirana legija" je dobil zaradi pogosto spreminjajoče se strukture in periodične metodologije izposojanja vojskovanja v drugih.
Legia Zaimprowizowany je vodil polkovnik Illiich Zdradiaslav, nepošten, zadržan in preudaren poveljnik, zaradi svojih sposobnosti, duhovniki Vostroya so večkrat izhajali iz različnih nesreč. Presenetljiv primer tega je borba Tau na planetu G7-X49.

"Stari prevaranti"

Ime je 9. regiment, sestavljen iz veteranov. Spominjali so jih se zaradi hrabrosti, ki so jo našli v bitki za mir Nimbosa, ki je poskušal dobiti imperij Tauja. Podvig primitivcev Vostroyansky je navdihnil prebivalce, da se ne odrečejo ksenozom. Potem je prišlo do preoblikovanja divizije in nove bitke proti tiranidu iz panj Moloch. Stražarji so junaško branili mesto Karak Prime, saj so vedeli, da so v zimskih razmerah požrešni pajkovci počasni, edini vir hrane pa je mesto. Vostrooyanskaya Pribstats je vrgel en val, enega za drugim, dokler se ni končalo strelivo. Morali smo sprejeti težko odločitev: odpreti vrata mesta in pustiti napadalce. Ko so bile prenesene zadostne količine ksenoz, so reaktorji raznesli in 85% čebeljih panjev skupaj z zagovorniki požgali. Ostanki priseljencev so do konca zime umrli zaradi mraza in lakote. Usoda polka je bila tragična. Vrstni red poveljstva je prodrl v ksenoze, ki so lahko spremenili svoje obraze, kompromitiral je polk in prvi bombniki so bili podvrženi uničenju klana Vurgang Legije železnih rok.

Zanimivosti

Ko so bile ustvarjeneznaki razvijalcev iger vesolja "Vahammer 40000" in vrsta knjig so bili navdihnjeni s podobami ruske vojske iz XVIII. stoletja, kozakov in nekaj Poljakov. Običajna imena sistema so:
 • Almaty.
 • Zaporych (možno je poslati v Zaporozhye).
 • Sholokhov (v čast pisatelju).
 • Kozaki.
 • Cossius (verjetno spremenjena beseda za Rusijo).
 • Kuban.
 • Skupina The Keepers of Death ima pesem z naslovom "Dva brata", ki pripoveduje o duhovnikih Vostrojanskega, od katerih je eden šel v službo Imperial Guard, drugi pa ni dobil take pravice. Ampak res sem hotel. Mlajši brat je zavidal starejšim in poskušal na vse načine zakriti slavo starejšega. In postal je kozmodrom. Ampak odšel je v Ultramarinsko legijo. V prvi bitki so nadzorniki Vostroevskega pokrili Adettus Astartez z ognjem, eden izmed njih je najprej prebil obrambo in zasedel višino. Izkazalo se je, da je bilo mlajše. Po bitki sta se srečala dva brata in starejši je rekel, da je ponosen nanj. Vendar je prizadela samo samospoštovanje mlajšega, ki je želel še bolj sramovati brata in najti vir neizmerne moči. Posledično je Chaos prevzel dušo in legija cesarjevih otrok je dobila dopolnitev. V naslednji bitki je starejši iskal cilje in videl je svojega brata v vrsti kaosa. Ko je vdrl v vrsto lojalistov, je starejši dejal, da je vedno ljubil svojega brata, zdaj pa mora ubiti lazmana.
  Bratje so se srečali v bitki, bogovi kaosa so mlajši dali pravico do zadnjega udara, zaradi česar sta oba umrla in odšla v Warp. Pesem je fantazija avtorja, ki ni napisananekaj knjig.

  Sklep

  Vostrojevski primati niso edini polk Imperialne garde, vredni spoštovanja. Nekoliko podobni sovjetskim vojakom druge svetovne vojne, so ledeni Valhallini vojaki topli plašči, klobuki, ušesne uši in barabe. Poleg njih je še Korpus smrti Crig, videz spominja na nemške vojake - gredo v plinske maske, so mojstri jarkovskega vojskovanja in celo ljubi lopato. Kadianski polk - o njih piše roman Aadon Dembsky-Bowden "Cadian Blood". Znani ne samo zaradi vzdržljivosti in discipline železa, so bili znani po koncu Ezekiela Abaddona, ki je dosegel vrhunec s smrtjo Kadije. Vesolje "Varhammer 40000" hitro raste in se razvija: leta 2019 bo objavljena zadnja knjiga cikla "herezije Horus", v kateri bo opisana obleganje Terryja. Že objavljeni romani pripovedujejo o dogodkih, ki so sledili: o Črni legiji, Death Guard, soočenju Robota Gillimana in Mortariona. Nadaljujejo se nove pustolovščine priljubljenih junakov. Ostaja le želja avtorjev ustvarjalni uspeh in nadaljnji razvoj.

  Sorodne publikacije