Top 5 brezplačnih programov za spremembo IP

Kaj naj bi bil program za spremembo IP? Jasno je, da mora skriti naslov računalnika in vašo lokacijo. Ampak anonimnost ni najpomembnejša stvar. Aplikacija mora biti primerna, brez obsesivnega oglaševanja, po možnosti brezplačna. Ponujamo vam seznam najboljših programov za surfanje v načinu »brez beleženja zgodovine«.

Cyber ​​Ghost

Eden od najbolj zanesljivih programov za spremembo IP računalnika. Cyber ​​Ghost ima več kot 15 milijonov uporabnikov in strežnikov v 30 državah po vsem svetu. Aplikacija spretno šifrira promet. Če omogočite storitev, zlonamerni uporabniki ne bodo mogli spremljati vaših osebnih podatkov.


Brezplačna različica ima vse osnovne značilnosti. Program je enostaven in hiter za namestitev, ne zahteva telefonske številke ali dekliškega imena matere. Dovolj gesla in prijavo. Vendar obstajajo določene omejitve. VPN lahko uporabljate samo z ene naprave in jo morate ponovno povezati vsake tri ure. Značilnost programa - ustvarjalni in spretno oblikovan vmesnik. Po zagonu se uporabniku ponudi, da navede, da se namerava ukvarjati z internetom - gledanje spletnih videov, deskanje ali nalaganje datotek. V skladu z izbranimi izbirami bo aplikacija neodvisno nastavila parametre VPN za optimizacijo povezave.

TunnelBear

Ni manj priljubljen program za spreminjanje IP z blagovno znamko kanadskega medveda. Žival je prisotna skoraj povsod. Na zemljevidu, ohranjevalniki zaslona, ​​vedno v smešnih pozah ali v nesmiselnih poklicih. Zahvaljujoč prizadevanjem oblikovalcev delo z aplikacijo povzroča pozitivna čustva. In včasihin nasmeh.


Razvijalci so si izmislili najmanjše podrobnosti, tudi postopek namestitve. Na vsaki stopnji instalacije medved očisti krzno ali očisti tace. Vendar pa je originalna animacija daleč od edine prednosti programa. TunnelBear ima lasten strežnik z imenom domene, omogoča samodejno zaščito Wi-Fi in ne nalaga omejitev hitrosti. Program za spremembo naslova IP je na voljo za mobilne in namizne različice. Po namestitvi se uporabniku dodeli 500 brezplačnih megabajtov na mesec in en megabajt za vsako pošiljanje tweet-a. Edina pomanjkljivost je odsotnost drugih funkcij razen vklopa /izklopa.

Hide.me

To je zanesljiv malezijski program za spreminjanje IP naslova računalnika, ki zagotavlja storitve VPN od leta 2011. Program deluje na vseh operacijskih sistemih, vključno z mobilnimi platformami. V prostem načrtu uporabnik mesečno zagotavlja do 2 GB varne internetne povezave. Strežniki Hide.me se nahajajo na Nizozemskem, v Singapurju in Kanadi. Zasebni razvijalci menijo, da je glavna prednostna naloga. Po spremembi naslova IP program ne shranjuje zgodovine brskalnika ali gesel. Uporabniki so lahko prepričani, da njihovi osebni podatki ne bodo v rokah tretjih oseb. Podjetje uporablja Google Analytics na svoji spletni strani. Toda v uradni izjavi vodstva je bilo poudarjeno, da lahko Google zbere le del naslova IP.

Windscribe

Je novinec v svetu virtualnih zasebnih omrežij. Zato, da bi pritegnili uporabnike, storitev ponuja skupaj 10 GB prostega prometa. Kot TunnelBear, Windscribe nagrade objavljajo v"Twitter" in daje še 5 GB. Drugi razvijalci so v brezplačen paket vključili blokatorja oglaševanja in podpore P2P.
Za spremembo OP je program na voljo v osmih državah. Toda v prihodnje namerava družba povečati število strežnikov. Pomanjkanje programske opreme je pomanjkanje različice za operacijski sistem Android. Aplikacijo lahko namestite samo v sistemih Windows, Mac in iOS. Razlog za začetek uporabe programa Windscribe je zaščita vaše zasebnosti. Ko je storitev povezana, zabeleži uporabniško ime (OpenVPN), čas povezave in količino prenesenih podatkov. Tri minute po koncu seje so vse informacije izbrisane. Podjetje ne uporablja storitve Google Analytics, temveč lastno podjetje za spletno analitiko Piwik. Registracija je na voljo brez določitve e-poštnega naslova, vendar v tem primeru uporabnik prejme ne 10 GB, ampak samo 2. Varnostna politika velja za nekdanje stranke. Windscribe reže neaktivne račune, vendar je pisal skupini za podporo, lahko zahtevate, da v celoti odstranite vse podatke.

Pospešitev

Ena od najhitrejših sprememb v OP, ki potrjuje samo ime storitve. Iz angleščine se Speedify prevede kot »pospešek«. Za maksimalno produktivnost storitev uporablja vse razpoložljive povezave in združuje širokopasovno povezavo Ethernet z mobilnim 3G ali 4G. Če želite spremeniti naslov IP, vam program omogoča povezovanje s 30 strežniki v 20 državah po svetu. Program lahko uporabljate na 5 različnih napravah. V prvem mesecu po registraciji dobi uporabnik 4 GB in 1 GB za vsako naslednjo. Zato je brezplačna obrestna meraPrimerno samo za deskanje ali delo z pošto, vendar pri turbo hitrosti.

Sorodne publikacije