Novo leto garland na baterije: značilnosti, področja uporabe, proizvodne možnosti

Novoletni prazniki čakajo na vse, ki imajo posebno toplino, upajo na nekaj boljšega. In v teh dneh želim, da vse okoli sije in zasije s pisanimi lučmi. Vendar ni povsod mogoče povezati svetilke z električnim omrežjem. Prihaja pomoč venca na baterijah - izdelek, ki se je na ruskem trgu pojavil pred kratkim, pred nekaj leti, čeprav so obrtniki sami zbirali take izdelke. V članku bo o takšnih elementih dekorja.

Kje uporabiti takšne vence

Področje uporabe teh izdelkov je precej obsežno. Seveda jih je mogoče urediti skupaj z lučmi omrežja, vendar je glavna prednost LED gredic na baterijah v njihovi mobilnosti. Takšni izdelki so zelo ljubil dekleta, ki jih uporabljajo za dekoriranje svoje pričeske. Izkazalo se je zelo lepo. Takšne mobilne luči so enostavne za dekoracijo drevesa na dvorišču, še posebej, če je v shemi časovnik, ki lahko vklopi in izklopi elektriko ob določenem času. Nekatere modele lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom.


Kot pri kateri koli drugi shemi je lahko božični girlande na baterijah prisoten kot krmilnik, ki bo zagotovil več različnih načinov utripajočih LED. Pogosto se taki izdelki uporabljajo za dekoracijo pri otrocih. V tem primeru lahko starši mirno, saj otrok ne bo prekinil žice, ne bo zadel tok. In koliko sreče pri otrocihTo se dogaja v očeh, ko sredi novoletnega pustnega počitka v vrtcu začne sijati princesa ali snežinka!

Sorte mobilnih luči “

Girlande LED na baterijah imajo oblike, ki so popolnoma enake običajnim omrežnim izdelkom. Lahko je dež, obrobje, ledene svečke ali snežinke, in morda mreža. Razlika med modeli je le v številu in velikosti hranilnih elementov. Pogosto se uporabljajo baterije AA ali AAA, vendar včasih, čeprav le redko, vendar jih lahko vidimo kot baterijo "Krone", napetost 9V.


Posebej v trgovinah, trgovinah uporabljajo modro-belo barvo v obliki majhnih kroglic različnih premerov. Takšne girlande na baterijah, če so postavljene v veliko steklo, ustvarjajo iluzijo pristnih biserov. Angeli so izbrani, da okrasijo embalažo darila ali več smrekovih tac, ki so postavljene v sredino mize. Toda najbolj povpraševanje, kot v primeru običajnih omrežnih luči, je dež. Okrašeni so s stoli, robom za mizo, slušalkami ali celo posteljo.

V napravah na baterijah obstajajo negativne strani

Kot pravijo strokovnjaki, pri visokokakovostnih okvarah venca ni mogoče a priori. Toda če kupite poceni kitajsko umetno obrt, se lahko srečate s precej neprijetnimi trenutki, med katerimi:
 • bodo LED-diode po več urah dela zbledele ali zbledele;
 • Kadar se zažgani element nadomesti s podobnim, tudi novi ne zasije;
 • Svetleče diode se bodo začele segrevati;
 • krmilnik bo periodično ponastavil program ali ga sploh opustil, ne da bi doživel novo leto.
 • Pravzaprav lahko pride do več težav, preprosto manjših, kot so navedene.

  Proizvodnja

  Če ne želite porabiti denarja za nakup takega izdelka, lahko izdelate girlando na baterije z lastnimi rokami. Za delovanje bodo potrebne le litijeve baterije, svetleče diode in tanko fleksibilno žico. Če ima hiša kitajsko girlando, jo lahko varno vključimo v obratovanje, saj vas bo prihranilo pred prekomernim spajkanjem in zamudno. Litijeve baterije (vsaka 3V) so povezane vzporedno. Lahko pustite eno, vendar se bo taka girlanda na baterijah hitro posadila. Več baterij se porabi, daljši čas delovanja naprave brez povezave. Po preverjanju polarnosti lahko žice spajate na baterije. Zaradi udobja veriga vključuje preklopno stikalo.

  Če povzamemo

  Ne glede na to, ali je novo leto načrtovano ali je praznik že potekel, bo vedno uporabljen garland na baterijah. Bodite vsaj izlet do jezera z nočitvijo. Konec koncev, lahko dvignete svoje razpoloženje, samo obešanje luči okoli, dajanje na streho avtomobila ali pritrjena nad mizo. In tako je ta stvar res potrebna. In ni pomembno, ali je kupljen v trgovini ali izdelan z lastnimi rokami. Glavna stvar je, da luči svetijo, in razpoloženje se je dvignilo.

  Sorodne publikacije