Seznam iger z artefaktom: naslovi in ​​pregledi

Iskanje artefaktov v igrah je ena od glavnih lekcij, saj pomagajo izboljšati statistiko karakternih sposobnosti. V mnogih igrah je bila temu posebej namenjena - predstavljena bodo še naprej. Tu je njihov seznam:

 • "Stalker: Call of Pripyat".
 • "Borderlands 2".
 • "Artifakt".
 • "Invazija 2: artefakt".
 • Razmislite o vsakem od njih.

  "Stalker: Call of Pripyat"

  Razvijalci so se odločili, da se odmaknejo od glavnega koncepta "Označeni" in "Arrow". Zgodba tretjega dela o skrivnostni coni se začne z nastopom majorja Degtyareva, ki raziskuje izgubo petih vojaških helikopterjev. Pod pretvezo rednega zalezovalca prodira v debelo dogajanje v coni: vojna med skupinami, boj z pošasti, premagovanje ovir v obliki anomalij in soočenje s samim območjem.


  Artefakti v igri "Stalker: The Call of the Pripyat" igrajo pomembno vlogo, saj brez njih na ozemlju Pripyata ne more preživeti. Nekaj ​​osnovnih in dodatnih opravil ni mogoče prenesti brez določenega artefakta. Artefakte igre "Call of Pripyat" je mogoče dobiti za naloge ali jih je enostavno najti. Iskanje dragocenih "kamenčkov" poteka s pomočjo posebnega artefaktnega detektorja, ki je glavni v inventarju. Ne bo opazil od daleč, toda ko je igralec blizu želenega predmeta, bo signal detektorja pogostejši in pojavil se bo artefakt.
  Prehod nekaterih krajev zahteva prisotnost določenih artefaktov, saj je veliko nepravilnosti nemogočepremagati, in če inventar ima pravi kamen, nato pa skozi problematično področje ne bo delovalo.


  Število artefaktov, ki jih lahko vzamete s seboj, je odvisno od tega, kaj je eksoskelet na znakih. Boljši je oklep, več celic za artefakte v igri. Lastnosti teh skrivnostnih kamnov se lahko spreminjajo: zaščita pred sevanjem, obnovitev zdravja, neranljivost do določene vrste nepravilnosti in tako naprej. Dober primer raznolikosti igre "išče artefakte".

  Pregledi iger

  Seveda se je malo spremenilo v zadnjem delu brez številčenja glede na del igre, vendar je zgodba opazno krajša od prejšnjih delov. Mnogi igralci so pozitivni glede te igre. Glavni znesek je nagnjen k razmišljanju, da je vzdušje v igri neverjetno, saj so bile uporabljene neznane in skrivnostne teme tistega časa - černobilska nesreča in posledice te tragedije. Vendar pa ni bilo nobenih negativnih ocen - ne veljajo za samo igro, vendar nekateri igralci želijo videti dolgo pričakovano nadaljevanje, ki ga še vedno ni.

  "Borderlands-2"

  Vrhunski strelec iz prve roke v stilu vaškega senčenja pripoveduje o nenavadni zgodovini štirih Wardrokerjev. Na planetu Pandora, ki se nahaja na robu galaksije, se je odločil obiskati naročilo predsednika podjetja Hyperion - Beautiful Jack. Vendar se vsi ne strinjajo z njegovo vladno metodo - uničiti razbojnike in vzpostaviti red na planetu. Štirje junaki iz prvega dela so se odločili, da se bodo borili za svojo svobodo in hkrati ne bodo dali tirana z manijo odlike, da se odpreDruga shramba. Da bi se rešil konkurentov v svojem iskanju, se je Jack odločil privabiti druge pustolovce na planet in se znebiti njih. Novi junaki izzivajo predsednika Hyperiona in se z njim borijo.
  Popis osebnosti se je spremenil, ko so prvi iskalci odkrili odlagališče in sprožili val eridija, rude, ki ima neobičajne lastnosti. Takrat je bilo v igri edinstveno orožje z eridijskimi tehnologijami in artefakti.
  Njihov videz je močno vplival na igro. Artefakti v igri pomagajo izboljšati igralčeve sposobnosti, če so v prvem delu imeli izjemno elementarne lastnosti, potem v drugem - to so napredni pomočniki. Lastnosti artefaktov lahko povečajo škodo zaradi določenega orožja, povečajo količino zdravja in ga obnovijo, vplivajo na škodo naravi, skrajšajo čas okrevanja aktivne spretnosti in še veliko več.
  V inventarju se artefakt nahaja v eni od spodnjih celic, poleg modifikatorja granate, razreda ščitnika in modifikatorja.

  Uporabniške ocene

  Neobičajna grafična podoba za mnoge igralce, kot želite, kot je zgodba. Razvite veje veščin, ki so postale veliko bolj razporejene, ni bilo več pozornosti. Videz se zdaj spreminja na hotelski postaji, kjer lahko zamenjate glavo in obarvate oblačila. Tukaj lahko spremenite ime in spustite očala. Bolj izbirčen krog igralcev je nagnjen k negativnemu mnenju, da je "Borderlands 2" analog "Diablo", samo od prve osebe s požarorožje.

  Igra Artefakt z ventilom

  Konec novembra 2018 je bila izdana računalniška igra "Artifact". To je igra s kartami, ki pripada vesolju "Doti-2". Ta kombinacija vam omogoča, da v celoti uživate v digitalni družabni igri.
  V igri "Artifact" iz "Valve" so zemljevidi razdeljeni v štiri barvne kategorije: rdeča, zelena, modra in črna. Znaki, prikazani na rdečih kartah, lahko absorbirajo veliko število poškodb. Črne kartice imajo precej veliko izgubo. Modre karte vključujejo znake s čarobnimi sposobnostmi. Zelena barva kartic pomeni, da imajo znaki v tem krovu podporo. Bistvo prehoda igre "Artifakt": iz dnevnika lahko izberete enega od petih junakov - glavnih akterjev. Herojeva barva je zelo pomembna, saj lahko rdeči znak uporablja samo kartico z rdečimi sposobnostmi. Za en krog so tri bitke. Turn-based strategijo bojevanja vam omogoča, da izračunati stopinje svojega sovražnika vnaprej, preprečevanje smrtonosnega napada, in odbiti napad. Če želite igrati s prijatelji, samo povabi prijatelja, določi pravila bitke od predlaganih parametrov in začeti prijateljski turnir. Ko dosežejo zmago, igralci prejmejo bonuse, ki so popolnoma v skladu z njihovo trenutno stopnjo. Da bi izboljšali svoje spretnosti, so bitke na voljo na spletu, da bi tekmovali z igralci z vsega sveta.

  Ocene za igro

  Kljub dejstvu, da je igra izšla pred kratkim, je njena možnost v zgodnjem dostopu imela dober vtis naigralci, ki so ljubitelji Doti-2. Večina igralcev meni, da je ta igra odličen način, da se vsakodnevno izognete delu. Obstaja možnost prodaje in nakupa posebnih kartic v Promty Trading Centru.

  Negativne povratne informacije so padle v mislih razvijalcev, ko so napovedali končni strošek igre. Vendar pa so igralci po nakupu igre za 1400 rubljev še bolj ogorčeni, saj so jih nakupi v igri razočarali. Če želite razširiti parametre turnirja, morate kupiti karte in nivoje, kar ni dovolj za vsakogar.

  "Invazija 2: artefakt"

  Flash igre ne izgubijo sloves niti v času omrežnih strank, kot so "Them", "Oridzhin" ali "GOG". Za razliko od njih je igra "Invasion 2: Artifact" objavljena prek spletnega brskalnika. Zato je igra neposredna razširitev prvega dela, kjer mora igralec braniti svoj stolp pred napadi različnih zlih duhov, orkov in čarovnikov. Naloga je zgraditi ograje tako, da sovražnik ne more doseči kraljevega stolpa in ga uničiti. Uporabite lahko obrambno artilerijo, zaščitne ovire in zapletene pasti. Lahko naučite svojo vojsko, ki poveča njihovo zdravje in poškoduje sovražnika. Z usposabljanjem zagovornikov jih lahko postavite na določena mesta, kjer bodo napadi, ki jih bodo naredili, bili bolj produktivni. Strelci - ta razred je namenjen zaščiti stolpa od zraka. Razred ježa bo upočasnil sovražnika tako glede hitrosti in hitrosti napada. Lahko nadzirate svoje četez uporabo plošče po meri. Ustrezna razporeditev sil in strateški pristop bodo zagotovili idealno obrambo in ne bodo dovolili sovražnikom, da bi zasedli stolp.

  Povratne informacije o igralcih

  Pozitivne povratne informacije se nanašajo na oblikovanje igre, ki so jo mnogi želeli. Podobne arkade vam omogočajo prijeten čas ob računalniku in popolno počitek. Negativni odgovori vplivajo na varnostne težave, saj se igra izvaja samo iz brskalnika, saj je težko najti varno mesto.

  Sorodne publikacije