Tekstilni odporni telefoni: Primerjajte modele in preglede najboljših

Svet mobilnih pripomočkov ima vse, kar potrebuje sodobni uporabnik. Zmogljive vodilne naprave, srednje velike naprave in poceni "klicalniki" za tiste, ki potrebujejo preprost telefon. Vendar pa imajo te naprave eno pomanjkljivost: v ekstremnih pogojih so zelo slabo izkušeni. Najpogostejše okvare so zlomljeni zasloni in mikrovezja, ki so bila izpostavljena tekočinam. Zdaj svetovni proizvajalci poskušajo popraviti napako in silovito proizvesti zaščitene modele. Ampak vredni so denarja. Vendar pa obstaja alternativa - šok-dokaz telefonov Texet. Odlikuje jih visoka kakovost, dobra zmogljivost in razred IP67.

O Texetu

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2004 in ima ruske korenine. Vendar pa ga ni mogoče imenovati polnopravni proizvajalec. Produkte malo znanih kitajskih podjetij distribuira pod lastno blagovno znamko. Podjetje je začelo prodajati brezžične naprave DECT. Stvari so šle zelo dobro, saj se vodstvo podjetja ni osredotočilo na cene. Sčasoma je podjetje začelo izvajati GPS-navigatorje, MP3 predvajalnike in digitalne foto okvirje. Tudi na tem področju so uspeli. In prišel je čas za mobilne telefone in pametne telefone.

Leta 2010 je na trg prišel prvi mobilni telefon tega proizvajalca, namenjen starejšim osebam. Leto kasneje je svet videl prvi Texetov telefon: odporni na udarce in vodo. Te naprave so bile zelo zahtevne in podjetje se je začelo razvijati. Svčasih se je linija pametnih telefonov in mobilnih telefonov znatno razširila. Zdaj lahko več uporabnikov uživa kot varovana naprava, ki temelji na njihovih potrebah.

Standardni mobilni telefoni

Non-shock telefoni Texet, ki se ne morejo pohvaliti z značilnostmi vodilnih modelov, nimajo zaslonov na dotik in zmogljivih procesorjev, kar je čudno, so zelo povpraševanja. Najpogosteje kupci takšnih naprav - turisti-skrajneži in ljudje, ki delajo v nevarni proizvodnji. Ne potrebujejo količine RAM-a. Glavna stvar tukaj je, da telefon močna, zanesljiva in dostojno z življenjsko dobo baterije. Za takšne odjemalce je Texetova linija varnih mobilnih telefonov.

Skoraj vsi modeli v tem ravnilu imajo masivno trdno ohišje, zaslon z zaščitenim steklom in podporo za dve sedem kartic. Texetovi anti-šok mobilni telefoni so opremljeni z visokokakovostnimi materiali, z ustrezno ceno in brutalnim videzom, ki ga bodo mnogi moški zagotovo želeli. Gre namreč za potencialne kupce teh naprav. Razumevanje zapletenosti strojno-programske opreme in napajalnih moči ni potrebno. Glavne funkcije teh naprav so omejene na pisanje in sprejemanje ter prenos SMS sporočil.

Texet TM-513R

Čudoviti mobilni telefoni standardnega formata in zaščitni razred IP67. Obstaja gumirano telo, kovinski vložki in dodatni vijaki, ki dajejo telesu še večjo zanesljivost. Izgleda kot mobilni telefon približno. Odličen je za ljudi, ki delajo v kompleksnih innevarne razmere. Poleg tega bi zagotovili stanovanja, je naprava kaljenega stekla Gorilla Glass za zaščito zaslona. Še ena značilnost - je nerealno velik baterije. Dostojno zmogljivost baterije in ni močan procesor in velik zaslon opravljali svoje delo.

Texet TM-515R

je podjetje postavljen kot "paradni konj" v potisni gumb mobilnih telefonov. V nasprotju z drugimi varnostnimi napravami, ki jih ima vrsto digitalne funkcije radia in izboljšano sprejem signala. Še en "trik" je nerealno devaysa zmogljiva baterija. Po navedbah proizvajalca, je treba napolniti le 6-8 krat na leto! Ta avtonomija ni bila v nobeni "mobiltsi." Smartphone je bolje, da molči. Ni presenetljivo, model TM-515R je zelo priljubljen. Kdo si ne želi, da imajo na voljo tako "življenjsko dobo"?

Smartphones iz Texet

Vendar pa obstajajo tudi nekatere sorte. Družba si prizadeva za promocijo blagovne znamke Texet. senzor za električni udar telefon z zmogljivim procesorjem in operacijskim sistemom "Android" na krovu - sanje skoraj vsako osebo, ki je prisiljen uporabiti neuporabna "narečje", samo zato, ker so močnejši. V arzenal podjetja so različni modeli z različnimi specifikacijami. Nekateri pripomočki so namenjeni za skromne zahteve. Vendar pa obstajajo realne mojstrovine v varnem ograjenem prostoru, ki bo zadovoljila vsakogar.

Texet X voznika quad TM4082R

To je najbolj napredni pametne z družino zaščitena. Shock telefoni Texet X voznika quad so zelozmogljivost in razpoložljivost razreda IP68. Naprava je opremljena s quad-core procesorjem iz MediaTeka, gigabajtom RAM-a in dobrim grafičnim čipom. Na krovu devys OS Android 4.4. Obstaja potreben "gospod" sklop vmesnikov (Bluetooth, Wi-Fi) in kapacitivne baterije. Pametni telefon lahko zdrži veliko. In to je njegova glavna značilnost.

Texet X-Driver TM4083

Druga naprava za ljubitelje zmogljivih pametnih telefonov v zaščiteni lupini. Ista štiri jedra, gigabajt RAM-a in grafični koprocesor z dvema jedroma. Anti-shock telefoni Texet tega modela nimajo analogov v svoji cenovni kategoriji. Vsak Cat ali Hummer je lahko močnejši, a tudi veliko dražji. In ta naprava se zdi popolna v razmerju "cena-kakovost". In če upoštevate izjemno dolgo življenjsko dobo baterije, potem te naprave res niso enake.

Texet X-Driver TM4084

Novost od proizvajalca - TM4084 Texet telefon z odpornostjo proti udarcem: zaščita IP67, kaljeno steklo Asahi Dragon, quad-core Qualcomm, gigabajt RAM in odlična kamera. Tu so njegove glavne značilnosti. Običajno je naprava opremljena z zelo zmogljivo baterijo. Brutalen videz, 4-palčni zaslon, močan nadev in neprekosljiva zaščita. To potrebuje sodobni uporabnik.

Strojni pregledi družbe Texet

Tako kot vsaka sorazmerno priljubljena družba Texet ima številne pozitivne in negativne povratne informacije o svojih izdelkih. Texetov telefon, ki je odporen na udarce, je lahko pokvarjen. Povratne informacije so absolutnopotrebno, da bi videli celotno sliko celote in da je ne bi upoštevali le s stališča proizvajalca, ki je ključnega pomena za donosno prodajo njihovih naprav. Če upoštevate preglede pametnih podjetij z zaslonom na dotik in operacijskim sistemom Android OS, je stanje nekoliko nejasno. Tako pozitivne kot negativne ocene so približno enake. Z natančnejšim pregledom pa je postalo jasno, da so negativne povratne informacije napisali tisti, ki sploh ne znajo uporabljati pametnih telefonov. Sposobne so razbiti celo opeko. Na splošno je kakovost naprav dobra. V nekaterih primerih je le malo pomanjkanja moči. Sodobne igre so zelo zahtevne, zato za njih ni dovolj štirih "jeder" in "štirih" jeder. Vendar pa je uporaba zaščitenih pametnih telefonov za igre na srečo perverzija. Vsak pripomoček mora izvajati funkcije, za katere se izračuna. Tehnološki pametni telefon Texet je zasnovan za opravljanje vsakodnevnih nalog. In s tem delom se spopadajo z vsemi sto odstotki. Nekatere tudi niso zelo zahtevne igre. Vendar vam ni treba več šteti.
Gumb vodoodporni, udarni telefoni Texet imajo le pozitivne povratne informacije. Vsi opozarjajo na visoko kakovost montaže in izjemno zanesljivost naprav. Ni presenetljivo, ker je prekinitev teh "klicateljev" skoraj nič. Vendar ti pripomočki niso tako priljubljeni kot pametni telefoni. Kljub temu pa je smiselno opozoriti nanje. So nezahtevne, zanesljive in časovno preizkušene. Toda omejene možnosti. Toda mnogi to ne marajo. Vendar so upravičeni tudi telefoni s tipkamiobstoj Potencialni kupci takšnih naprav so starejši ljudje.

Zaključek

Podjetje Texet zagotavlja končnim uporabnikom dovolj kakovostne izdelke po primerni in poceni ceni. Obseg proizvajalca je tako vrhunskih modelov gumbov in neprekosljivo življenjsko dobo baterije, kot tudi zelo modernih pripomočkov z večjedrnimi procesorji, Android OS-om in zasloni na dotik. Ampak vse te naprave združujejo eno stvar: neprekosljivo zaščito vseh bistvenih elementov naprave. Ti pripomočki lahko preživijo veliko. Anti-shock, vodoodporni pametni telefoni in telefoni v kovinskem ohišju so zelo priljubljeni. In Texet je eden redkih dobaviteljev takšnih pripomočkov. Zato so njegove naprave tako priljubljene. Zvesto in resnično vam bodo služili dolga leta. Glavna stvar je, da jih uporabljate po načrtih.

Sorodne publikacije