Gearbest 3 LET! Vabljeni ste!

Da, res je: že tri leta ste čakali na ta dogodek. In zdaj uživajte! GearBest praznuje triletno obletnico! Naša majhna, skromna spletna stran je za ta tri leta uspela narediti prve korake v velikem svetu. In resnica, vse to se ni moglo zgoditi brez tebe. Zdaj se spletna trgovina GearBest zahvaljuje vsaki stranki. Zato smo za vas pripravili vse te osupljive ponudbe, nagrade v izobilju, nakupovanje z brezplačnimi artikli, pretakanje video posnetkov v živo in veliko drugih presenečenj! Poskrbite lahko sami http://www.gearbest.com/m-promotion-active-283.html

Začnite praznovati prej, pridružite se našem ogromnemu jubilejnemu promocijskemu dogodku.

Glavne dejavnosti

1. Ogrevanje. Od 9. marca, od 5. do 14. marca, do 12. ure (moskovski čas). Začnejo se popusti! 2. praznujemo 3. obletnico! 14. marec, 12.00 18. marca, 12.00 (moskovski čas). Torej, ni več! V vseh priljubljenih kategorijah boste našli fantastične ponudbe. In to je 70% popust na pripomočke vodilnih blagovnih znamk, poleg tega, popuste na vodilnih položajih v več kot 20 kategorijah. Niste bili na "črnem petek" in ste imeli čas, da bi dobili tablet Xiaomi Air 12 Laptop? Sedaj ga lahko kupite za 49999!
3. Aftepatija. Začetek 20. marca ob 05-00. Aftepathy je posebna zabava, katere cene se začnejo pri $ 099 in vrtoglavih bitkah blagovnih znamk.

Prodaja vročih bliskavic

Od 9. do 20. marca se vsak dan ob 19. uri v moskovski uri prodajajo bliskavice. Ta čas padca cen: 8 supermarketov je predstavljenih po super nizkih cenah! Nezamudite priložnost, da dobite tablico, telefon in druge izdelke po ugodnih cenah!

Jubilejske loterije

Loterija bo takoj tri! Da bi dobili še eno priložnost, samo delite povezavo! Osvojite enega od pametnih telefonov: Oukitel K6000 Pro
Vernee Apollo Lite
Ulefone kovina
Ali še ena, nič manj kul nagrada, kot je igra Teclast X16 Plus

Festive Cake

. Zelo enostavno je: zbrati 8 sveč iz tortice in osvojiti nagrado. In med njimi: pametni pametni telefon Vernee Apollo Lite, fitnes zapestnice, slušalke in druge izdelke.

Loterija na ruski različici trgovine

Delite številko naročila in dobite priložnost, da osvojite eno od nagrad, vključno z telefonom Ulefone Metal, igralnimi slušalkami ali pametnimi urami.
Poleg tega so izključni popusti in kuponi zagotovljeni samo za uporabnike Runeta!

Srečne darilne vrečke

Kupite srečno darilno vrečko in dobite dobiček! Poleg tega upoštevajte, da je vsebina vreče vedno višja od njene dejanske cene. V vsaki vrečki vas pričakuje darilo presenečenja: ne boste ga mogli videti, dokler ne razpakirate paketa! Zagotovo boste prejeli vsaj 1 darilo za presenečenje.
Med njimi so akcijske kamere SJ7000WIFI, slušalke, PC igrače, fitnes zapestnice in pametne ure.

Dobi aditiv!

Pri naročilih, višjih od $ 60, plačajte samo $ 333 in dobite epski element kot dodatek. Za tiste, ki raje prejemajo več in plačujejo manj, je to najlažji način, da dobite želeno. Seznam ponudb si lahko ogledate na strani oglaševalske akcije -http://www.gearbest.com/m-promotion-active-283.html.

Kupola obletnice!

Pripravite se, tukaj je veliko kuponov! Imate možnost, da dobro shranite: kuponi za blagovne znamke, kuponi po kategorijah in številni drugi kuponi http://www.gearbest.com/coupon.html Pridite na našo obletnico - povabljeni ste! In ne pozabite, praznujemo, vendar dobite nagrade in darila!

Sorodne publikacije