War Thunder: Nastavitve grafike in zmogljivosti na produktivnem in šibkem računalniku

V War Thunder, za najboljšo igro, morate pravilno konfigurirati grafično komponento. Razvijalci uporabljajo motor, ki lahko omogoči namestitev najlepše slike in visoko FPS (hitrost sličic na računalniškem monitorju), tudi na šibko "žlezo". Vendar pa morajo biti grafične nastavitve v programu War Thunder izvedene v skladu z določenimi pravili. Ker je na vseh računalnikih potrebno to storiti individualno.

Samodejno iskanje postaj

Če želite nastaviti potrebne parametre, morate iti na ploščo po meri. Odprla bo dostop do izbire dovoljenj in posameznih nastavitev slike. Grafično raven lahko nastavite samodejno. V ta namen izberite med naslednjimi prednastavitvami:
 • Minimalno.
 • Povprečje.
 • Visoka.
 • Največ.
 • Oseba lahko z njihovo pomočjo določi raven slike pod delovanjem računalnika. Vsaka konfiguracija grafike War Thunder zahteva ponovni zagon igre. Tudi na zmogljivem računalniku je lahko število sličic na sekundo pri največjih nastavitvah nizko. V tem primeru razvijalci priporočajo znižanje nastavitev za eno točko.

  Individualna grafična instalacija

  Večina igralcev želi sliko prilagoditi sama. V tem primeru mora oseba iti na "nastavitve". Ta meni vam omogoča, da spremenite ostrino slike, dodate vinjete in nastavite želene možnosti vmesnika za igro. Prilagajanje grafike v programu War Thunder je na voljo vsem. Prav tako lahko uporabnikspremenite ločljivost zaslona. Ker je igra včasih napačna.

  Grafike za šibke računalnike

  Če imajo ljudje nizek FPS, je v tem primeru potrebno zmanjšati parametre slike. Najpogosteje bo sprememba omogočila igro, da deluje hitreje. Ker je ta parameter privzeto nastavljen na najvišjo raven. Poleg tega je igra War Thunder močno obremenila procesor in posebne učinke grafične kartice. V tem primeru mora oseba v nastavitvenem meniju onemogočiti dodatno glajenje. Raven senc obremeni tudi računalnik. Nastaviti jih je treba na vrednost »Nizka« ali »Srednja«. V meniju morate onemogočiti prikaz vodnih učinkov in zameglitev v gibanju. Prekinitev drugih parametrov bo povečala FPS za deset enot. Te nastavitve imajo le malo vpliva na igranje. Vendar pa so sposobni povečati udobje v bitkah. V nekaterih primerih razvijalci priporočajo prenos uradnih gradenj z nizko kakovostnimi teksturami. V tem primeru lahko igralec še bolj uživa v War Thunder.

  Sorodne publikacije