Kako namestiti mods na Mafia 2: Navodila

Danes bomo govorili o tem, kako vzpostaviti mod za Mafijo 2. Ljubitelji te igre pogosto želijo poskusiti nekaj nenavadnega med prehodom. Pri tem lahko pomagate s prenosom in namestitvijo aplikacij. Vprašanje, kako namestiti modem Mafia 2, je najpogosteje posledica težav pri ekstrahiranju datotek. S tem lahko odpravite podobne težave.

Prenosi

Prvi korak pri reševanju vprašanja, kako namestiti modove na Mafia 2 - nalaganje vsebin. Za to igro lahko najdete različne aplikacije, vendar vam priporočamo, da uporabite samo preverjene vire. Priporočamo tudi preverjanje datotek s protivirusno programsko opremo. Na ta način se lahko izognete različnim težavam. Postopek namestitve je skoraj enak kot v drugih igrah.


Navodilo

Obravnavamo praktični del rešitve vprašanja, kako vzpostaviti mod za mafijo 2. Pogosto je dovolj, da greste v korenski imenik in nato vstavite prej preneseno datoteko. Nadaljnji ukrepi se lahko razlikujejo glede na vrsto dodatka. V posebnih primerih se modifikaciji doda posebno navodilo. Veliko lažje je namestiti spremembe, ki vključujejo samodejno razpakiranje in nalaganje v imenik igre. Če ta funkcija ni potrebna, bo potrebno več dodatnih dejanj. Vse operacije so izvedene v glavni mapi igre. Nato morate najti datoteko rw_data.dll. Zdaj jo zamenjajte s preneseno.

"Mafia 2": moda na orožju.
Sprememba spremeni teksturo in zvoke strele. Dodan je vgraviran Colt 1911. Novi zvoki dodajo Mod Waffen Sound modifikacijo. Poskusite tudi dodatek Big Guns. Sprememba Colt M1911A doda legendarno pištolo v igro.

Sorodne publikacije