Pralni stroj Atlant: pregledi strank

S prihodom avtomatskih pralnih strojev so ljudje postali veliko lažji. Te naprave so opremljene z inteligentnimi kontrolami, ki zmanjšujejo udeležbo ljudi v procesu. Zdaj ni treba porabiti veliko časa za stvari. Preprosto položite perilo v boben, izberite program in vklopite stroj. Vendar pa taka oprema ni draga. Kaj storiti tistim, ki si ne morejo privoščiti drage naprave? Zaničite se v udobju? Seveda, ne! In o tem so proizvajalci gospodinjskih aparatov poskrbeli. V prodaji so cenovno ugodni primerki, ki so plodni za vse sloje prebivalstva. Ta kategorija pripada pralnemu stroju Atlant. Mnenja o izdelkih beloruskega podjetja v večini primerov so pozitivna. Upoštevajte, da so domači hladilniki kupca te blagovne znamke že dolgo priljubljeni. Kaj pa pralni stroji? Zanesljiv? Da bi odgovorili na ta vprašanja, se morate naučiti pričevanja resničnih ljudi. Prav ti bodo pomagali, da boste izvedeli vse prednosti in slabosti teh naprav in vam omogočili, da se odločite za izbiro modela, ki ga želite.


Proizvodne značilnosti

Pralni stroj Atlant, katerega pregledi bodo obravnavani spodaj, se izvajajo v Belorusiji. Zaradi tega so naprave v prodaji s sprejemljivo ceno. Zaradi tega so konkurenčne na ruskem trgu. V razponu paleto modelov, katerih stroški ne presegajo 20.000 rubljev. VrednoUpoštevajte, da so podobni pralni stroji tujih blagovnih znamk za red velikosti dražji. Kakovost izdelka "Atlanta" je seveda slabša od evropske. Dejstvo je, da so pralni stroji sestavljeni v podjetjih, ki so bila zgrajena celo v času Sovjetske zveze. Oprema v teh tovarnah je zastarela, zato se ni treba zanašati na inovativni tehnološki razvoj. Zato lahko v pregledih pralnega stroja Atlant pogosto najdete pripombe o visoki ravni hrupa med delom. Razlog za to je šibka zvočna izolacija. Najpomembnejše dejstvo pa ovira tiste ljudi, ki imajo doma nameščen dvofazni električni števec. Ponoči so cenejši za pranje, zato je glavno merilo tiho delo.

Pozitivne povratne informacije

Kljub dejstvu, da belorusko podjetje ne uporablja inovativnega razvoja, kupci pustijo veliko pozitivnih mnenj o pralnem stroju Atlant. Ugotavljajo učinkovitost naprav. Najprej se veliko pozornosti posveča visoki ravni energetske učinkovitosti. V modelski liniji ni primerov razreda pod A. Stopnja donosnosti ni omejena le na majhno količino porabe električne energije, enako lahko rečemo za vodo. Njegovi stroški so zmanjšani. Prednosti kupcev beloruskih proizvodov vključujejo tudi dejstvo, da so pri nizkih stroških pralni stroji opremljeni z zaslonom tipa tekočih kristalov. Poleg tega je proizvajalec izvedel LED-indikatorje nad gumbi, ki niso zgolj informativni, temveč nudijo tudi stilske tehnike.

Pogovorimo se o velikostih

Vsak kupec,ki se je odločil za nakup pralnega stroja "Atlanta", bi moral biti pozoren na njegovo velikost. Dejstvo je, da bo to merilo, ko bo nameščen, glavni. Da se ne bi počutili nelagodno, je potrebno napravo namestiti tako, da ne moti premikanja, odpreti vrata postelje itd. V tistih, ki jih lahko uvrstimo med "mini", indeks globine ne bo presegel 35 cm. Naslednja serija je primerna za vgradnjo v kuhinje. Ker imajo globino 40-43 cm, lahko instrumente enostavno namestite v slušalke. Obstajajo tudi takšni vzorci, ki se nanašajo na standard. Najpogosteje se kupijo za namestitev v velikih kopalnicah. Imajo globino od 48 do 51 cm.

Nosilnost perila

Nič manj pomembna je količina obremenitve. "Mini" možnosti niso opremljene s kapacitivnimi bobni. Praviloma lahko v enem ciklu pranja v njih naložite največ 4 kg perila. Takšni modeli so idealni za eno osebo ali majhne družine. Če je v stanovanju ali hiši 4 osebe, potem ni možnosti, da opravite mini-opcijo. To bo treba izbrati model več, potem pranje bo gospodarsko, kot je razvidno iz številnih pregledov. Pralni stroj Atlanta za 6 kg bo v tem primeru boljši. Če se vam zdi zelo velik, potem se lahko odločite za modele, ki so namenjeni za 5 kg perila.

Standardne naprave pa so namenjene za 7 kg. Ta sposobnost se seveda odraža v dimenzijah, tako vnaprejmorate najti mesto za namestitev.

Spin

V večini pregledov uporabniki razpravljajo o hitrosti centrifuge. V avtomatskem stroju "Atlanta" se lahko maksimalna hitrost spreminja. Pomembno je, da vnaprej bodite pozorni na nakup, tako da se ne morete počutiti razočarano, saj obstajajo modeli s hitrostjo vrtenja do 800 vrt /min. In kot kaže praksa, za nekatere vrste tkiv to morda ni dovolj. Priljubljeni z uporabo modelov kupcev, pri katerih je število vrtljajev bobna v minuti, 1000. Takšne zahteve ustrezajo pralnemu stroju "Atlanta 60U1010-00". Povratne informacije lastnikov o stiskanju v tem stroju so večinoma pozitivne. Nekateri pravijo, da se pri umivanju velikih stvari, kot so suknjiči ali odeje, začne močna vibracija, ki jo spremlja hrup (do 73 dB). Toda na koncu je perilo praktično suho.
Toda za gosto tkanino 1000 vrtljajev ne bo dovolj. Na primer, če je v garderobi veliko kavbojk, je bolje kupiti stroj, ki se vrti pri 1200 vrtljajih na minuto. V takšnih napravah bo tudi na gostoti praktično suha tkanina.

Avtomatski programi

Pri ocenjevanju pralnih strojev beloruske proizvodnje uporabniki upoštevajo razpoložljivost različnih avtomatskih programov. V skladu s tem merilom imajo naprave visoke ocene, saj so razvijalci predvideli možnost pranja katere koli vrste tkiva. Naj na kratko preučimo programe, ki so biliOznačeni s strani lastnikov kot pomembno:
 • Tisti, ki imajo otroke, je priporočljivo kupiti modele, opremljene s posebnim načinom - Otroške stvari. Ta program je realiziran v pralnem stroju "Atlanta СМА 60У1010" (pregledi omogočajo prejem potrditve).
 • Samodejni način za nego športne obutve in obutve. Ta cikel je posebej zasnovan za pranje tekstilnih oblek, superge. Ti programi se imenujejo "Sportswear" in "Sports Shoes".
 • Obstaja tudi način, kot je "Srajce". Namenjena je za krajši čas, da kakovostno čisti manšete in ovratnike.
 • Denim oblačila zagotavljajo isti program. V njem je izbran optimalni temperaturni način, ki omogoča dolgo časa shranjevanje naravne barve tkanine.
 • Pralni stroj Atlant 35M102 »: pregledi

  V kategoriji» optimalno razmerje med ceno in kakovostjo «je po mnenju kupcev zmagal model ATLANT 35M102. Idealen je za vgradnjo v majhne apartmaje. Ima enostaven in priročen nadzor - obstaja en krmilnik in več gumbov. Prednosti tega modela, glede na uporabnike:
 • Razpoložljivost vseh potrebnih programov z dobro izbranimi možnostmi.
 • Blago z različno stopnjo kontaminacije se zlahka odpre.
 • Med izkoriščanjem so lastniki opazili in slabosti. Ti vključujejo naslednje:
 • Včasih slabo izpran prašek.
 • Sčasoma začne naprava delovati precej glasno, pri čemer se hrup ne pojavlja samo pri stiskanju, ampak tudi v načinupranje
 • Pralni stroj Atlanta 60U108: pregledi in kratke značilnosti

  Ta poceni pralni stroj (povprečna cena - približno 16 tisoč rubljev.) Ima dobro zmogljivost. Na cikel lahko naložite do 6 kg. Model velja za učinkovito porabo električne energije (razred A +) in vodo (45 litrov). Pri dimenzijah naprava spada v standardno kategorijo (globina - 48 cm). Uporabniki so ocenjevali visok način vrtenja. Hitrost bobna - 1000 vrtljajev. Po potrebi ga lahko zmanjšate ali popolnoma izklopite. Proizvajalec je napovedal različne ravni zaščite pred uhajanjem in otroke. Naprava je opremljena tudi s senzorji, ki nadzorujejo nivo pene in nadzirajo uravnavanje bobna. Obstaja 15 programov za pranje stvari iz različnih tkanin. Mnogi uporabniki so opazili poseben način za volno. Od dodatnih možnosti so bili samodiagnostika, možnost ponovnega nalaganja perila, označevanje, obveščanje o signalu o koncu dela.

  ATLANT SMA 60C1010-00

  Tako kot prejšnji modeli je pralni stroj "Atlant 60C1010-00" dobil dobre ocene. Uporabniki so zadovoljni s kapaciteto bobna (nakladanje do 6 kg), ekonomičnostjo (poraba energije - razred A ++), visoko kakovostnim vrtenjem (1000 rpm), 16 avtomatskimi programi. Tudi proizvajalec je poskrbel za zaščito pred uhajanjem. Kaj so lastniki pomislili na slabosti tega modela? Prvič, glasen zvok pri stiskanju. Na žalost je to šibka stran vseh naprav tega proizvajalca. Nekateri lastniki so opozorili na dejstvo, da voda po pranju ostaja v pečatu vrat in notranjostipladenj To seveda ni kritično, vendar je vedno treba obrisati s krpo. Prav tako so slabosti močne vibracije, ki se pojavijo med vrtenjem.

  ATLANT СМА 70С1010

  Oglejmo si ocene o pralnem stroju Atlant СМА 70С1010. Ta model je namenjen pranju velike količine perila - 7 kg. V tem primeru je naprava ekonomična, kar dokazuje razred energetske učinkovitosti - A +++. Kar se tiče dimenzij, tega kompaktnega kompaktnega diska ne boste imenovali - 85 x 60 x 48 cm. Med vrtenjem boben nosi 1000 vrtljajev na minuto, kar ustreza razredu C. Uporabniki v svojih pregledih so opazili razpoložljivost takšnih programov za pranje:
 • ročno - pri temperaturi 20 °;
 • za športna obutev in obutev;
 • Super hitro pranje - 15 min.
 • Tudi druge značilnosti so bile zelo cenjene, kot so predhodno namakanje, odstranjevanje madežev, izbira temperature in obračanje bobna v načinu vrtenja, odložen začetek. Uporabniki niso izrazili resnih pomanjkljivosti v pripombah.

  ATLANT SMA 50U101-000

  Približno 15 tisoč rubljev je pralni stroj Atlant SMA 50U101-000. " Pregledi pravijo, da naprava nima takšne cene. V modelu je nameščenih veliko različnih programov - 21. Glede na to, da je dovoljena obremenitev 5 kg, lahko stroj imenujemo ozek. Globina njegovega telesa je 40 cm, število vrtljajev bobna pri potiskanju - 1000 vrtljajev. Razred pranja - A. Lastniki potrjujejo, da so stvari v redu. Priročna nadzorna plošča. Na levi strani je vrtljivi gumb, s katerim so izbrani programi. ZNa sredini nadzorne plošče so gumbi. Škatla za detergent je opremljena s priročnim ročajem. Odpre se enostavno. Lastniki so se strinjali, da model SMA 50U101-000 v celoti opravičuje porabljen denar.

  Sorodne publikacije