Kako izvedeti stran sise? Rast in padec tematskega indeksa citiranja

TIC je pomemben kazalnik za spletni vir. Podrobno bomo preučili, kako ugotoviti in preveriti, razmisliti o razlogih za padec indeksa in potrebnih korakih za njegovo povečanje.

Kaj so tits

Tematski indeks citiranja je indeks iskalnika "Yandex", ki označuje avtoriteto določenega internetnega vira, ki je sestavljen iz števila povezav do strani s podobnimi temami. Koncept je prišel s področja naravoslovja. Na tem področju izvaja podobne funkcije - določa avtoriteto avtorja, sestoji iz števila, ki se nanaša na njegovo znanstveno delo raziskovalcev, količino kot na »Yandex«, nato pa tukaj je izhodišče za razvrščanje spletnih virov v imenikih sistema. Upoštevati ne le število zunanjih povezav, ampak njihov pomen. Za znanstveni vir bodo zgornje povezave na tematskih blogih in straneh cenjene kot tiste, ki so omenjene v razpravi o zabavi. Za ta iskalnik je značilna mesečna posodobitev (posodabljanje) baze podatkov, ki včasih bistveno vpliva na indeks. prikaže to funkcijo na vseh pomembnih mestih.

Z gumbom preverite mesto TIC

Oznake mesta lahko preverite tudi s posebnim gumbom za indeksiranje Yandex, ki ga lahko vsak vir prosto uporabi, kadar ga želite. Sistem ponuja posebno kodo, ki jo ustvarjalci vira lahko postavijo le v html-kodiranje svojih strani. Številke znotrajIkone bodo prikazale trenutno ploščico virov za vse obiskovalce. To je hiter način, da vam povem, kako izvedeti tits mesta. Viri z visokim indeksom običajno vstavijo ta gumb na glavno stran.

Dvig tematskih IT

Vprašanja: "Kako dvigniti mesto ITC?" - zahteva se veliko lastnikov takih virov. Predstavljajte si svojo izbiro ter brezplačne in plačane metode:
 • Forumi, socialne mreže, blogi. Ti viri pri ustvarjanju osebnega računa omogočajo povezavo do vašega spletnega mesta. Za "Yandex", kot tudi za vse druge iskalnike, so pomembne samo indeksirane "povezave", ki niso zaprte z oznakami nofollow in noindex. Vendar pa so mnogi forumi in blogovi tako razvajeni, da se prekrivajo možnosti postavljanja takšnih povezav. Eden od izhodov, in je precej težavno: ročno preverite tematske strani za prisotnost indeksiranih "povezav" v komentarjih, razpravah in forumih. Če imate pozitivni rezultat, se registrirajte in objavite povezavo do sebe.
 • Blogi Dofollow. To je stari lafahak iz kategorije "Kako dvigniti mesto TIC". Dovolj je, da bi našli v blogih iskalnikov, ki vam omogočajo, da pustite v komentarjih indeksiranih povezav do vašega vira. Vendar pa se zaradi preprečevanja neželene pošte številni vnosi izbrišejo. Da bi moderator zapustil vaš komentar, bi moral biti slednji koristen, zanimiv in podroben.
 • Izmenjava. Poiščite vire v svoji temi s podobnimi indeksi (poglejte, kako poznati oznako spletnega mesta, ki jo že poznate) v imeniku, in jim predlagajte medsebojno izmenjavo povezav. Praviloma se povečaIndeksu manjka 10-20 "partnerjev".
 • Členi v imenikih. Mnogi optimizatorji spletnih mest poudarjajo to metodo. V priljubljenih imenikih je zanimiv članek s povezavo, ki vodi do vašega vira. Poskusite preveriti naslove spletnih mest po tem - v večini primerov so kazalniki zelo prijetni.
 • Povezave za nakup. S to metodo uporabite samo preverjene izmenjave, sicer lahko ta metoda škoduje vašemu spletnemu mestu.

 • Razlogi za padec jošk

  Zakaj je mesto padlo? Možni razlogi:
 • Nakup povezav z netehničnimi viri. "Yandex" lahko zavrne kot umetno gradnjo referenčne mase.
 • Bili ste med veliko množico kupcev "povezav" na katerem koli mestu. Če se informacije na tako ne povsem pošten način dvignejo joške "združi", potem vsi kupci čakajo na posledice v obliki zmanjšanja indeksov navajanja.
 • Vaš vir ni priložen, ste prenehali posodabljati vsebino, pri delu gostovanja so se pojavile napake.
 • Visoka koncentracija zunanjih povezav neposredno na vašem spletnem mestu. Če ste navdušeni nad prodajo povezav do svojega vira, ste uporabili neposredne povezave do drugih strani v člankih, potem je to vreden vzrok za padajoče joške.
 • Občasno preverjajte znake življenja virov, ki so vam nekoč dali indeksirane povezave - če so sami ali "povezave" izbrisane z vami, to vpliva tudi na indeks.
 • Inovacije v sistemu razvrščanja spletnih mest iskalnikov.
 • "Yandex" je "prepovedal" vaš vir: ponovna optimizacija besedil, spamanje, ne-edinstvena vsebina, pop-up pasice, materiali "18+". Kazalniki v tem primeru lahko na splošno padejo na nič.
 • Napaka. Precej redek razlog. V tem primeru se indikatorji ponovno vzpostavijo z naslednjo posodobitvijo podatkovne baze Yandex.
 • Kako ugotoviti, kaj je spletna stran, kako jo povečati in kako se ji izogniti, so pomembne teme za vsakega optimizatorja ali lastnika virov. Dejansko je ta indeks - ne samo pokazatelj avtoritete vira, ampak število, na katerem gradi razvrstitev mest v iskalniku imenikov.

  Sorodne publikacije