Začasni telefon. Brezplačna virtualna telefonska številka za prejemanje SMS

Življenje v aktivnem življenju na spletnem obvestilu, ki se razlikuje po predmetih in destinacijah, pogosto zahtevajo telefonsko številko za registracijo, glasila, potrditev naročila itd. Toda kaj storiti, če ni mobilnega pri roki, obstajajo težave z Želite ustvariti drugi račun ali preprosto ne želite, da bi vas spletno mesto nadlegovalo s periodičnim SMS-om? Izhod je - in je začasna telefonska številka. V tem materialu bomo opisali, katere značilnosti in prednosti ima in kje jih je mogoče dobiti.


Kaj je začasni telefon in kako koristen je

Začasna ali navidezna telefonska številka je storitev za sprejemanje dohodnih SMS sporočil (in včasih tudi glasovnih klicev) na "napačno" telefonsko številko, od koder se te informacije preusmerijo na dejansko število prejemnikov . Za nekomercialne namene v širokem asortimanu virov je na voljo brezplačen začasni telefon, če pa je prejet za opravljanje dejavnosti, potem mora storitev plačati. Katere so najpogosteje uporabljene virtualne številke? Razmislite o najpogostejših primerih:
 • registriranje drugega profila v socialnih omrežjih;
 • potrditev registracije na nekaterih tematskih lokacijah;
 • Navedba telefonske številke za promocijsko akcijo (naslovnik se v prihodnosti ni skrbi za nagibane pošiljke);
 • pri registraciji nabiralnika;
 • za takojšnjo potrditev pri naročiluInternetni trgi;
 • za izboljšanje anonimnosti, pri čemer je izključena možnost sledenja internetnim goljufom.
 • Vendar bodite previdni - storitev, ki zagotavlja začasno telefonsko številko za sprejemanje SMS, tudi ne sme zaupati vašim osebnim podatkom. Če sporočilo zahteva kodo, prijavo ali geslo, sporočilo ne sme vsebovati podatkov o strani pošiljatelja. V nasprotnem primeru morate po registraciji nujno spremeniti par "prijavnega gesla".


  Skupaj z začasnim telefonom za SMS je določeno število storitev, ki jih zagotavljajo enkratni nabiralniki. Če pošljete to e-pošto na ta način, boste zagotovo skrili od prejemnika vaš naslov IP, lokacijo in druge informacije, ki jih lahko uporabite proti vam. Na ta način zaključimo študijski del in se obrnemo na praktično, upoštevamo številne zanesljive storitve, kjer lahko dobite začasni telefon brezplačno.

  Twilio

  Zelo priljubljena storitev, ki se osredotoča na storitve IP telefonije. Večina njegovih ponudb je plačanih, vendar je za začasni telefon za SMS dovolj, da se registrira testni zapis. To storite preprosto:
 • Na domači strani kliknite gumb "Sign Up".
 • Nato morate vnesti podatke o sebi, e-poštni naslov, izumiti geslo za svoj račun in zapisati svojo pravo telefonsko številko.
 • Podvojite kodo v posebnem polju, ki vam bo prinesla SMS, nato kliknite na "Get you".
 • Storitev vam bo privzeto ponudila številko, množica številk pa se nanaša na Združene države - rusko,Ukrajinske in beloruske telefonske številke v bazi preprosto ne bodo prikazane. Izbira programa je mogoče le spremeniti v drugo državo.
 • Ne pozabite določiti v "Zmožnosti", za katere potrebujete številko - za sprejem SMS-a, t.

 • TextNow

  Glavna prednost tega vira - omogoča, da dobite brezplačno, ne-začasno telefonsko številko in trajno. In to ni le spletna storitev, ampak tudi aplikacija za priljubljene platforme pametnih telefonov. Edini strošek, ki ga uporabljate tukaj, je ogled oglasov. Ustvarjanje računa v programu TextNow je preprostejše. Ampak, kot kaže praksa, storitev trmasto ne želi registrirati, ki živijo v CIS. To je enostavno "goljufija" - morate uporabiti ZDA proxy strežnik ZDA.
  Vsa sporočila, ki jih pošljete na številko, ki jo je podala storitev, lahko najdete v zavihku "Conversionals".

  Countrycode.org

  Dobra storitev, ki zagotavlja desetdnevno obdobje proste uporabe novega začasnega telefona. Toda s tem meja $ 4 deluje - to je koliko lahko porabite za to povezavo na račun Countrycode.org.
  Ustvarite virtualno številko na naslednji način:
 • Izberite stanje, kamor boste klicali. Če je številka potrebna le za prejemanje SMS, lahko določite katero koli državo.
 • V naslednjem koraku v "Pridobite virtualno številko v" morate še naprej določiti želeno stanje in njegovo regijo. Potrditev dejanja je gumb »Instant Free Trial«.
 • Nato dejanska registracija: vnesite podatke o sebi, poštnem naslovu.Navedite, katere cilje zasledujete pri ustvarjanju številk - komercialnih, zasebnih.
 • Ne pozabite klikniti na "Strinjam se s termami in pogoji".
 • Naslednji korak je aktiviranje računa s povezavo, ki pride na vaš e-poštni račun.
 • Kliknite na zeleni gumb, če potrebujete začasni telefon.
 • SMS lahko vidite tako, da sledite naslednjemu: Upravljanje telefonskih številk - Dejanje klica - ogled sporočila.
 • Sellaite

  Storitev se razlikuje od dejstva, da tu ni treba iti skozi neprijeten postopek registracije - samo kliknete na brezplačno številko in postane vaša. Vendar pa opozarjamo, da je ta metoda dobra le za takojšnji sprejem potrditvene kode. Ni vredno povezati katerega koli računa z njim - začasni telefon na Sellaite bo prešel na drugega uporabnika.

  Prejmi SMS Online

  In še ena koristna storitev, ki ponuja virtualne številke popolnoma brezplačno in brez registracije. Uporabniki ga cenijo, ker je v veliki bazi podatkov enostavno najti rusko ali ukrajinsko številko mobilnega telefona.

  ReceiveFreeSMS

  Ta spletna stran je bila priljubljena med uporabniki, saj lahko izberete telefonsko številko države, ki jo potrebujete, vključno z Rusijo. Uporabnik se lahko zadrži samo na eni od njih, klikne nanj in obvesti naslovnika. Prejeto sporočilo bo prikazano na odprti strani spletnega mesta. Vse številke so na spletu, tako da je SMS zagotovljen in zagotovljen brez odlašanja.
  Začasna telefonska številka - zelo uporabna storitev v sodobni realnosti pri registracijilevji delež spletnih mest zahteva potrditev prek mobilnega telefona, spletne trgovine pa pošiljajo kode za nakupovanje na telefonske številke. Pomagala bo takšni storitvi in ​​se boji internetnih goljufov, ki ne želijo »sijati« svojih osebnih podatkov pred administracijo spletnih mest, uporabnikom, ki morajo začeti drugo in naslednje strani v priljubljenih družbenih omrežjih.

  Sorodne publikacije