Asus ZenFone Go ZB452KG: Ocene strank o modelih

Pametni telefoni so postali sestavni del našega življenja. Zdaj mnogi proizvajalci proizvajajo dostojne modele, vendar ne vsi od njih prilegajo v proračunski aparat. Obstajajo dobri telefoni Huawei, Xiaomi in Meizu. Vendar pa niso za domače realnosti. Kljub temu uporabniki dobijo celo pametne telefone zelo sumljivih podjetij, v upanju na nizke stroške. In potem trpijo, ker naprave slabo delajo. Vendar pa obstaja eno podjetje, ki se ponaša poceni, visoko kakovostne in prijetne naprave za uporabo v naših zemljepisnih širinah. Kliče ASUS. Znana je v Rusiji in državah SND. In svoj proračun ASUS ZenFone Go ZB452KG, pregledi, ki jih bomo pogledali malo kasneje, v enem času zlomil prodajne evidence. Zakaj tako? Razumimo. Začnimo z zgodovino.


Malo o podjetju

ASUS je bil ustanovljen leta 1989 kot proizvajalec cenovno ugodnih komponent za najboljše svetovne računalniške blagovne znamke. Sčasoma je majhna podružnica pridobila neodvisnost in dosegla izjemen uspeh na trgu prenosnih računalnikov, osebnih računalnikov in njihovih komponent. Glavni proizvodi podjetja ASUS so bili takrat matične plošče. Zdaj uživajo izjemno popularnost v Rusiji in državah SND. Relativno nedavno je podjetje začelo proizvajati pametne telefone. V arsenalu mobilne enote so tako premium naprave (z ustrezno zmogljivostjo in zasnovo) kot tudi precej proračunski modeli. Te naprave vključujejo pametni telefon ASUS ZenFone Go ZB452KG, katerega pregledi so dovoljdvoumno Zato jih je treba ločeno razstaviti.


Kljub šalam uporabnikov, da so ASUS prenosniki naravni peči (res so zelo vroče), priljubljenost teh naprav ni vplivala na to. Točno isto stanje s pametnimi telefoni. Čeprav se ne morejo pohvaliti z zmogljivostjo (proračunski modeli), imajo veliko koristi od nenavadnega dizajna, izboljšane funkcionalnosti, blagovnih znamk in cen. Na primer, za ASUS ZenFone Go ZB452KG 8GB, katerega uporabniški pregledi so izjemno pozitivni (z redkimi izjemami), je značilna zelo nenavadna ureditev gumbov za glasnost. Noben proizvajalec mobilnih telefonov, tudi priznanih merilnikov, še ni razmišljal o tem. To je privlačnost pametnih telefonov podjetja ASUS. Samo ne izgledajo kot nobena druga naprava. In to je zelo pomembno v dobi "brezosebnih" naprav. Zato preidimo na devaysome in razmislimo o njegovi zasnovi.

Videz in oblikovanje

Videz modela ASUS ZenFone Go ZB452KG, o katerem bomo podrobneje razpravljali kasneje, je edinstven. Pametni telefon ima vse posebne značilnosti edinstvene naprave. To je, na zunanji - to je navaden "opeke" monoblock format. Toda v njem je nekakšen vrhunec. Ne morem takoj razumeti, da pri oblikovanju aparata ni tako. Ampak potem pride do razumevanja: naprava ima zelo zanimivo površino pod zaslonom v spodnjem delu. Narejen je iz rebraste plastike in izgleda precej nenavadno. Kot bi moralo biti, je večina sprednje plošče zaslon na dotik. Obstajata dve spremembi naprave: z zaslonom do 45 palcev in zprikaže 55 palcev. Kateri od njih je boljši - težko je reči. Obe spremembi sta dobri. Toda glavna značilnost dizajna Zenfon ni na sprednji plošči. Čeprav je tudi zelo zanimivo.
Toda zadnja plošča ASUS ZenFone Go ZB452KG 1A052RU, ki ima negativne ocene, je veliko bolj zanimiva. Najprej je zanimivo, da je odstranljiv. Tudi proizvajalec zagotavlja zelo obsežno paleto barv za zadnje plošče. Obstajajo tudi zelo svetle barve, ki so lahko donosne za poudarjanje svetle individualnosti uporabnika. Toda celotna sol ni v tem. In dejstvo, da so spodnje komore in bliskavica, ki svetlobo v svetilko skozi zaslon, nastavljata na gumbe za prilagajanje glasnosti. Zelo nepričakovana odločitev! To zagotovo ne velja za vse znane pametne telefone. Prav tako mnogi lastniki upoštevajo gumb na napravi, ki se nahaja na vrhu. To je tudi zelo priročno, če napravo uporabljate v držalu za avto. V večini pametnih telefonov je ta gumb na strani, kar je popolnoma neprijetno.

Specifikacije

Zdaj pa se obrnemo na dolgočasne številke in tehnične lastnosti ASUS ZenFone Go ZB452KG White, ki so polne smeha. Znotraj je zelo močan procesor, ki napravi omogoča enostavno upravljanje z vsemi aplikacijami in veliko večino iger. Frekvenca - 12 gigaherc. Kot del procesorja, štiri Cortex jedra. Količina nameščenega RAM-a je 1 GB. To je dovolj, da je naprava hitra in gladka. Količina razpoložljivega pomnilnikauporabnik je 8 gigabajtov. Toda pomnilnik je mogoče razširiti na račun kartice microSD. Naprava podpira pogone do 128 gigabajtov. Zaslon na dotik, ustvarjen s tehnologijo IPS. Obstajata dve spremembi te naprave: z zaslonom 45 palcev in zaslonom 55 palcev. Vsakdo lahko izbere napravo za svoj okus.
ASUS ZenFone Go ZB452KG telefon, lastnik povratne informacije, ki zagotavlja vse popolne informacije, ima dve kameri: čelni in glavni. Moram reči, da je bil ASUS znan po svojih fotoaparatih v pametnih telefonih, vendar je dal čarovnika. Nič zanimivega tukaj ne izstopa. Glavna kamera je 5 milijonov slikovnih pik, zaslonka 2.0 je blagovna znamka "nadgradljive" slike in enobarvna bliskavica. Lahko snema videoposnetke z največjo ločljivostjo 1280 točk z 720 točkami. Sprednja kamera ima samo 0,3 milijona slikovnih pik. Od nje niti nihče ni sposoben. Značilnost pametnega telefona je hkratna podpora dveh SIM-kartic v formatu Micro SIM. Operacijski sistem uporablja platformo Google Android 5.1 z lastniško lupino ZenUI. Nekateri lupini ga ne marajo, vendar je treba priznati, da je narejen pameten in okusen. Za komunikacijski standard LTE (4G) ni podpore. Ampak ona ni potrebna na pametni pametni telefon. Kljub temu je naprava opremljena z visoko hitrostnimi oddajniki Wi-Fi in Bluetooth. Toda baterija bi lahko dala še več. Standardni 2070 mage očitno ni dovolj za takšno napravo.

Kdo ustreza temu pametnemu telefonu?

Torej, kdo lahko obožuje ASUS ZenFone Go ZB452KG, o katerem so kupci dvoumni? Ciljna publika te naprave so ljudje, ki jo želijo v celoti dobitisodoben pripomoček za pameten denar. Vendar pa "hokej" in igralci računalniških iger očitno ne veselijo tak dar, saj moč pametnega telefona očitno ni dovolj. Toda tisti, ki uporabljajo napravo izključno za delo in nekatere ne posebej težke zabave, bodo navdušeni. Ker pametni telefon deluje jasno, enakomerno in hitro. Za mnoge je to odločilen dejavnik. Tudi ta pametni telefon bo vesel tistih, ki cenijo preprostost in eleganco, saj je naprava model stila. Kljub celo zelo poceni materialom.
Drugi potencialni uporabniki pametnega telefona od ASUS so otroci. Naprava stane toliko smešnega denarja, da tudi če je zdrobljen ali utopljen - ne bo slabo. Poleg tega gadget popolnoma spopadajo z vsemi potrebnimi nalogami. Tudi ta naprava je primerna za tiste, ki pogosto uporabljajo več sedem kartic. Hkrati lahko dela z dvema hkrati. In to pomeni, da uporabnik ne bo moral nositi več telefonov z njimi. To je zelo priročno. ASUS ZenFone Go ZB452KG, katerega pregledi so delno potrjeni s prej omenjeno, vsestransko napravo. Z vsemi posledicami, ki prihajajo od tukaj. To bo ustrezalo veliki večini potencialnih kupcev.

Pozitivne povratne informacije uporabnikov o oblikovanju pametnih telefonov

Videz pametnega telefona je tisto, na kar je lahko proizvajalec ponosen. In pravzaprav naprava izgleda skoraj vsakogar. Pametni telefon ASUS ZenFone Go ZB452KG, uporabniški pregledi, o katerih bomo zdaj razmislili, je postavljen kot mladinska naprava. In to je res. Je svetel, sodoben, ima kakovostne materiale in izpolnjuje vse sodobne zahteve. Mnogim lastnikomkot je odstranljiva izmenljiva plošča. Barvo lahko izberete sami. Tudi nekateri uporabniki opažajo precej nenavadno razporeditev gumbov za nadzor glasnosti. Večini lastnikov ta pristop kategorično ni všeč. In to je razumljivo, ker javnost ni navajena na takšne radikalne odločitve. Toda nekateri najdejo to edinstveno edinstvenost. In popolnoma so prav. Ta postavitev gumbov naredi pametni telefon edinstven in nepozaben.

Negativne povratne informacije uporabnikov o zasnovi pametnega telefona

Vendar pa ni vsakdo takšne zasnove po svoji želji. Nekateri snobi zagotovo ne marajo svetlih barv, nenavadne razporeditve gumbov in odstranljivih plošč, ki imajo pametni telefon ASUS ZenFone Go ZB452KG Black. Recenzije nekaterih tovarišev se štejejo za nedoločeno ironijo. In res je, da ljudje starejše generacije ne potrebujejo takšnih ekscesov. Toda takšni uporabniki praviloma ne pridobijo pametnih telefonov za mlade. Kljub temu pa obstajajo negativne povratne informacije o zasnovi. In vsi se držijo nerodnega položaja gumbov za glasnost. Ampak sramota je, da odpustim. Vendar pa nekateri ljudje niso zadovoljni s kakovostjo materialov, uporabljenih pri pripravi pripomočka. Ampak to je odkrit snobizam, ker čaka na proračunski sistem aluminijaste serije 7000 ali steklene škatle - čista norost. Mnogi tega ne razumejo. Vendar pa obstaja konstruktivna kritika. Torej se uporabniki množično pritožujejo nad hrbtno stranjo. Ta problem je znan. In medtem ko ASUS ne mudi, da bi ga rešil.

Pozitivne povratne informacije uporabnikov o uspešnosti

Pogovorimo se o resničnemzmogljivost ASUS ZenFone Go ZB452KG. Značilnosti, ki bodo pregledane v tem razdelku, vam omogočajo, da upate, da se bo naprava ustrezno prikazala v vseh hipostazah. Dejansko velika večina lastnikov trdi, da je zmogljivost pametnega telefona zadostna za popolno delovanje vseh aplikacij. Naprava tudi predvaja video datoteke brez težav in se ne prilega pred predvajanjem zvoka v obliki brez izgube kakovosti. Ampak na tej večpredstavnostne funkcije gadgeta so konec. Igre sploh niso na voljo. Mnogi uporabniki so presenečeni, da ne morejo niti prenesti igrač iz Marketplace. Tam je napisano "stroj ne podpira te aplikacije." Zaradi tega so bili uporabniki zelo razburjeni. Toda vedeli so, kaj jemljejo. Torej, da se pritožujejo zaradi pomanjkanja zmogljivosti v igrah ni vredno. To je še vedno pametni telefon za delo. In za "nedolžno" zabavo (kot je video in glasba).

Negativne povratne informacije uporabnikov o uspešnosti pametnega telefona

Ni bilo nespoštljivih pripomb glede delovanja ASUS ZenFone Go ZB452KG 8GB Black. Mnenja niso zelo zadovoljna. Očitno so nekateri ulovili napako (žal to ni nič nenavadnega). Nekateri lastniki se pritožujejo, da po dveh dneh pripomoček tesno visi. Pomaga le pri ponovnem zagonu. Ampak včasih tudi ta radikalen način ne more pomagati. Tukaj problem ni v ravni železa, ampak v dejstvu, da je bila naprava tovarniška napaka. Vendar pa se nekateri lastniki pritožujejo (in povsem upravičeno) na napake pri uporabi kamere. Težava s programsko opremo je dobro znana inženirjem podjetja.Obljubljajo, da jo bodo popravili v bližnji prihodnosti, skupaj z posodobitvijo operacijskega sistema. Prav tako veliko kategorično ni všeč raven dela naprave z GPS sateliti. Dejansko jih išče predolgo. Kljub temu deluje navigacija. Čeprav z napakami. Ne pozabimo, da imamo proračunsko napravo.

Ali naj ta izdelek kupim pri podjetju ASUS?

Odgovor na to vprašanje je odvisen od tega, kako nameravate uporabiti pripomoček. Če je samo za delo, potem ga ni vredno kupiti. On bo nepogrešljiv pomočnik. To je zanesljiv delovni konj. Poleg tega ima naprava nenavaden in edinstven videz, ki pomaga izstopati iz množice. Vendar, če ste trdo jedro igralec, potem je najbolje, da ne kupujejo te naprave. Tudi kljub zelo privlačni ceni. Obstaja veliko frustracij, saj ta pametni telefon ni namenjen za igre. Večina sodobnih igralskih mojstrovin igralniške industrije ni nameščena niti na ta telefon. Če ste fotograf, potem tudi ta naprava ni za vas. Kamera v pametnem telefonu odkrito ne. Za fotografiranje katerega koli dokumenta ali urnika razredov - se bo popolnoma zmanjšal. Toda nič več. O sprednji kameri, na splošno, bolje je molčati. Pomanjkljiva je celo za uporabo Skype in drugih neposrednih sporočil. Da ne omenjam sefija. Po drugi strani - to je dober delovni pripomoček, ki prosto "živi" pol dneva z enim polnjenjem baterije. To je še posebej pomembno za tiste, ki uporabljajo telefon izključno za delo. Moderni vodilni ne vedo, kako.

V zaključku

Tako smo razstavili pametni telefon ASUS ZenFone GoZB452KG 8 GB. Mnenja o tem so precej dvoumna. Toda pozitivni so tisti, ki so izbrali napravo za delo in nekaj "nezapletene zabave", tisti, ki so čakali na neverjetno zmogljivost pripomočka, da bi zalili umazanijo in popolnoma nedonosni, toda splošno mnenje je naslednje: to je čudovita, kakovostna, proračunska naprava, zasnovana za produktivno Delo je zelo privlačno in ljudje, ki ga poznajo, bodo popolnoma razumeli vso njegovo lepoto in ga bodo zagotovo kupili, naprava pa je vsekakor vredna in z njo je težko prepirati.

Sorodne publikacije