Kako skriti naročnike v "Instagramu": vse možne načine

Instagram je eden izmed najbolj priljubljenih programov za komuniciranje in izmenjavo fotografij in videov. Tam lahko najdete prijatelje, ki vas zanimajo in se le dobro zabavate ob ogledu spletnih dnevnikov drugih uporabnikov. Ker pa so se pojavili številni ponarejeni računi in ponudniki, je veliko uporabnikov imelo vprašanje: kako skriti naročnike na Instagramu in ali lahko to načeloma naredim? Treba je opozoriti, da se Instagram razlikuje od drugih aplikacij, ker nima naprednih nastavitev zasebnosti.

Kaj je socialno omrežje

"Instagram" ima več kot sto milijonov aktivnih uporabnikov. Ta številka je presenetljiva, saj skoraj toliko ljudi živi v naši državi. Socialna mreža je zelo priljubljena v mnogih delih planeta. Poleg komunikacije lahko v aplikaciji urejate tudi fotografije.


Instagram je bil prvotno ustvarjen za ljudi, ki uživajo v procesu fotografiranja in želijo deliti pozitivna čustva z drugimi. Preprosto je, samo namestite aplikacijo na mobilni telefon. Glavna prednost socialnega omrežja je, da je za urejanje in objavljanje fotografij potrebno le nekaj sekund. Preprosto vzemite posnetek, dodajte opis, svoje misli in pogumno delite sliko z bralci.

O naročnikih

Glavna razlika med Instagramom in drugimi socialnimi omrežji je, da ni prijateljev, kot je na primer v "Vkontakte" ali "sošolci". Tukaj so samo naročniki. Todaobstajajo trenutki, ko avtorji želijo zapustiti neznane drugim uporabnikom in objavam od tujcev.


Ali lahko naročnike skrijete v "Instagramu"? Od kod prihajajo boti in tujci? Ljudje se lahko naročijo samo zato, ker uporabljate preveč ključnih besed, ki jih najdete. Včasih celo ne živijo uporabniki, ampak programi. Zanje ni smiselno, zato je bolje izbrisati te enote. Obstajajo pa tudi nastavitve zasebnosti, ki lahko skrijejo bralce in zapise tretjih oseb.

Vsi možni načini

Katere metode lahko skrijejo naročnike v "Instagramu"? Obstajata dve možnosti. Prvi je blokirati določenega uporabnika tako, da ga pošlje na črno listo. Po teh korakih ta račun ne bo mogel videti vaših objav in ne bo videl ljudi, ki so vas podpisali. Izklopi naročnine ločeno ne bo delovalo, take možnosti ni. Opcija številka dve - da je profil zaprt. Ko boste omejili dostop, bo vaša stran vidna samo tistim, ki so na njej naročeni, in tisti, ki niso v krogu bralcev, ne bodo videli nobenih objav. Ko odprete kateri koli račun, boste videli število vaših uporabnikov in razdelek z naslovom »Naročnine«. Če kliknete nanj, lahko sledite njenemu celotnemu seznamu, nekaterim ljudem lahko dodate priljubljene. Na ta način boste lahko videli naročnike, ki vas zanimajo. Vendar nekateri uporabniki ne želijo, da bi njihova življenja postala javna. Zato so razvijalci programa začeli razmišljati drugačenačine za skrivanje naročnikov v Instagramu. Oglejmo si podrobneje te metode.

Zapri profil

To je prvi način. Ko zapišete dokument, skrijete bralce in strani ne bodo mogle videti tretje osebe. Če želite omejiti dostop do svojega računa, sledite navodilom:
 • Najprej se prijavite v svoj račun Instagram. V zgornjem desnem kotu je znak s tremi pikami, kliknite nanj.
 • Prikaže se meni. Poiščite ga v razdelku »Zaprti račun«.
 • Samo povlecite motor v aktivno stanje.
 • Ko je vaš profil zaprt, bodo vsi vaši podatki, vključno z bralci, na voljo samo vašim naročnikom. To so tisti, ki so bili med uporabniki strani pred manipulacijo. Ljudje, ki se želijo naročiti na zasebno stran, bodo morali poslati zahtevo. Imetnik računa ima pravico izbrati, odobriti prijavo ali ne.
  Po zaprtju profila bodo tujcem na voljo samo vaše informacije o sebi, naslovni fotografiji, številu bralcev in objav. To vodi do zanimivih posledic. Nekateri blogerji namenoma naredijo profil zaprt, da bi pritegnili pozornost potencialnih naročnikov. Konec koncev uporabniki začnejo misliti, da so objave v spletnem dnevniku skrivne, zanimive in želijo dostopati do pogleda.

  Blokiraj določeno osebo

  Sedaj veš, kako lahko skriješ naročnike v "Instagramu" po vsem svetu. Obstaja pa še en način za omejitev dostopa. To vam omogoča, da to storite selektivno. Razmislite, kakoskrijete nekaj naročnikov v Instagramu. Če želite profil prepovedati določenemu uporabniku, ga lahko premaknete na črno listo (črni seznam). Za to potrebujete:
 • Prijavite se v Instagram.
 • Odpri "Profil".
 • Pojdite na razdelek "Naročniki".
 • Poiščite na seznamu uporabnikov, ki bodo poslani bloku. Pojdite na njeno stran. Kliknite na tri točke v kotu. V meniju kliknite gumb "Zakleni".
 • Po izvedbi teh manipulacij ta oseba ne bo imela dostopa do vaše vsebine.
  Zdaj veste vse o tem, kako skriti naročnike iz Instagrama. Ta aplikacija vam omogoča, da vedno ostanejo v stiku s prijatelji, potopite se v svet potovanj, se učite in doživljate življenja drugih uporabnikov. Nezaželeni gostje ne bodo mogli

  Sorodne publikacije