GTA 5: Nehajte delati - kaj storiti?

Grand Theft Auto 5 in njegova spletna različica - ena izmed najbolj priljubljenih in prodanih programskih izdelkov. Število prodanih izvodov se izračuna v milijonih, zaslužek razvijalcev pa milijard. Vendar pa to ni presenetljivo, igra pripoveduje svetlo in zanimivo zgodbo o treh roparjih, in to na ravni dragih hollywoodskih uspešnic. Kot je za GTA Online, to je veliko število uporabnikov vsak dan, in razvijalci plačati veliko pozornosti posodobitve in podporo za izdelke, lahko rečemo, da je aktivno razvija in ugaja igralcev z novo vsebino. Grafike v igri so tudi na višini: visokokakovostne teksture, premišljena razsvetljava in podrobni posebni efekti ustvarjajo prijetno in realistično vzdušje, vendar je na hrbtni strani. Visoke nastavitve so pogost vzrok za različne napake in napake na šibkih računalnikih.


GTA 5: prenehanje dela

Včasih se igralci soočajo z različnimi izbruhi, obešanji in potovanji igre. Če igra teče normalno in jo lahko igrate, vendar se včasih nehote izklopi in vidite napis "GTA 5: zaustavitev", potem je najverjetneje razlog pomanjkanje RAM-a računalnika. Poskusite zapreti programe tretjih oseb, kot so brskalniki in zaganjalnik iz drugih računalniških iger, ki se izvajajo v ozadju. Prav tako morate preveriti, ali je na trdem disku dovolj prostora, morda je neuspeh posledica dejstva, da je ostalo malo prostora in igra lahko zahteva tehnične razmere. V tem primeruGTA 5: Zaustavitev dela ne bo težko rešiti - prostor na disku, kjer je nameščena igra, in sistemska particija, naj se sprostita, saj se lahko količina pomnilnika uporabi za reševanje različnih nalog, povezanih z izvajanjem igre.


Če se igra sploh ne začne

Zgodi se, da igra sploh ne deluje. V tem primeru bo uporabnik ob zagonu videl okno z oznako "Stop GTA 5", tik nad zaganjalnikom. Če igra izpolnjuje minimalne sistemske zahteve in je računalnik povezan z internetom, morate najprej preveriti datoteke s pomočjo Steam ali Social Club, odvisno od različice, na polovici pa bi morala pomagati. Če se ni nič spremenilo - posodobite gonilnik grafične kartice in poskusite znova namestiti GTA 5. Preverite, ali ima računalnik viruse, nato pa izklopite protivirusno zaščito, če je prisotna v času prenosa ali namestitve morebitnega konflikta med zagonskim programom in zaščito.

Če nič ne pomaga,

Če ste vse poskusili, vendar še vedno vidite napis "GTA 5: Termination", lahko v računalniku pride do zlonamerne programske opreme, virusov ali težav z gonilniki in sistemskimi datotekami. Lahko pa obstajajo tudi drugi razlogi. V tem primeru je edini način, da na uradni spletni strani napišete tehnično podporo Rockstar Games. Če boste odgovorili dovolj hitro, boste morda morali predložiti dodatne informacije in ponuditi navodila po korakih za rešitev problema. Ni treba posebej poudarjati, da to velja le za tiste, ki imajo licenco za igro GTA 5 in piratsko različicotehnična podpora ne bo vročena in zgoraj opisane metode morda ne bodo delovale.

Sorodne publikacije