Storitev Rukapcha: povratne informacije uporabnikov, koliko lahko zaslužite. RuCaptcha.com

Na internetu lahko sedaj najdete različne načine pridobivanja denarja, od katerih je eden priznanje captcha. V ta namen je bil ustvarjen poseben vir, imenovan "Rukapcha". Na spletni strani lahko zaslužite denar, ne da bi zapustili svoj dom, poleg tega pa ne potrebujete nobenih posebnih veščin. Način zaslužka je zelo preprost - morate prepoznati CAPTCHA z vnosom znakov v posebno okno. Za vsako pravilno dekodirano sliko na bilanci obstajajo sredstva, ki jih je mogoče po elektronskem denarju izpeljati po kopičenju minimalnega zneska. Torej, poglejmo podrobneje, kako deluje storitev RuCaptcha.com.

Postopek registracije

Za začetek zaslužka se morate registrirati na spletnem mestu. Postopek je sestavljen iz več korakov:
 • Če želite postati uporabnik spletnega mesta RuCaptcha.com, potrebujete aktivni e-poštni naslov.
 • Na glavni strani portala kliknite na zeleno tipko z besedo "Registracija", ki se nahaja v zgornjem desnem kotu.
 • Nato se bo pojavil poseben obrazec, v katerega boste morali vnesti nekaj podatkov: vnesite e-poštni naslov, izumite geslo, ponovite (za preverjanje) in vnesite znake s spodnje slike.
 • Nato kliknite modri gumb za prijavo.
 • Pismo službe bo poslano na elektronski naslov "Rukapche", navedenega ob registraciji. Pošto morate odpreti s klikom na povezavo, določeno v sporočilu, da potrdite registracijo.
 • Po izvedbi vsehopisana dejanja lahko začnejo delovati.

  Kako začeti zaslužiti?

  Po odobritvi bo "osebna omarica" ​​na voljo na spletnem mestu, kjer boste takoj videli posebno tablico, v kateri bodo navedeni stroški za uvedbo captcha. Podrobneje bi ga bilo treba preučiti, saj je velikost prihodnjega zaslužka neposredno odvisna od tega. Dejstvo je, da shema, ki se nahaja tam, odraža povezavo med vrednostjo priznanja ob različnih dnevnih in večernih urah.


  Ko delate na storitvi "Rukapcha", morate razumeti, da je dešifriranje slik ponoči dražje. Na primer, za iste ukrepe na dan, boste plačani od 10 do 15 rubljev na tisoč captcha, in ponoči ta znesek se poveča na 20-25 rubljev. V "Osebno" se prikaže tudi informacija, ko se bo začelo povečanje, na primer, lahko se pojavi po 5 ali 9 urah. Torej, če želite delati manj in zaslužiti več, je priporočljivo, da to storite ponoči.

  Za začetek dekodiranja captcha, morate klikniti na tipko "Start", po kateri bo slika na zaslonu osvetljena. Pred nadaljevanjem z neredom lahko izberete kategorijo treh predstavljenih:
 • Captcha.
 • Captcha + reCaptcha.
 • reCaptcha.
 • Te kategorije se razlikujejo po kompleksnosti. Če se poskusite sami rešiti captcha, je priporočljivo, da začnete s prvo, enostavnejšo kategorijo. Praviloma so vsi vidni znaki vidni in jih preprosto berejo. V drugi kategoriji so bolj zapletene risbe, ki niso vednoUspelo mi ga je rešiti.

  Program dela

  Sam postopek pridobivanja denarja na spletni strani "Rukapcha" je zelo preprost:
 • V posebnem polju so številke in črke prikazane na zgornji sliki.
 • Nato pritisnite tipko "Pošlji" na desni strani ali tipko Enter na tipkovnici.
 • To je vse! Tako izgleda proces zaslužka na "Rukapche". Kaj storiti, če slika ni jasna? V tem primeru je zagotovljena možnost, da se zavrne razkritje predlagane slike. Če želite zavrniti, morate klikniti na gumb "Ne morem rešiti" ali kombinacijo Alt + G na tipkovnici. Po tej storitvi vam bo ponudil, da dekodirate naslednji captcha, vendar je treba razumeti, da se ta metoda ne sme občudovati, lahko dobite pod ključavnico računa.

  Kdo plača za razpakiranje Captcha?

  Mnogi neinformirani uporabniki tega vprašanja imajo logično vprašanje: "Kdo ga potrebuje? Kdo plačuje za takšno" zabavo "?". Uporaba captcha je nujna za tiste, ki objavljajo oglaševalska sporočila, kot tudi za spletne skrbnike, ki oglašujejo svoje vire na spletu. Ti močno skeniranje rezultatov izdaje iskalnikov za preverjanje mesta za različne zahteve s pomočjo. Zaradi te široke uporabe strežnik zruši resno breme, zato Yandex, Google in drugi iskalniki namestijo captcha za zaščito.
  Za premagovanje ovire v obliki captcha so zainteresirani ljudje (spletni razvijalci, upravljavci in drugi) pripravljeni plačati denar. Prihaja pomoč storitve"Rukapcha", kjer se za določeno količino dekodiranja ukvarjajo drugi ljudje.

  Kolikšen znesek se lahko zasluži na "Rukapche"?

  To je morda najpomembnejše vprašanje, ki skrbi ljudi, ki so se odločili, da bodo na ta način zaslužili. Torej, koliko lahko zaslužiš na Rukapcheju? V trenutku, ko oseba začne vstopiti v captcha, vidi, koliko denarja bo dobil z pravilno rešenimi slikami. To je znesek, prikazan nad sliko, ki se bo prenesel uporabniku po zaključku opravila. Če delate popoldan, bo vaš zaslužek manjši kot ponoči. V intervalu od 8.00 do 21.00 ure na storitvi "Rukapcha" je določena minimalna tarifa. Ena ura zaposlitve podnevi bo stala 5-10 rubljev, plačilo ponoči pa bo lahko 2–25-krat večje. Poleg tega je znesek, ki ga uporabnik zasluži na uro, močno odvisen od hitrosti, s katero natisne in najde črke na tipkovnici računalnika. Če štejete, potem se v povprečju 1 trak dekodira za približno 3 sekunde, zato lahko 20 minut ugibate v minuti, v uri dela pa od 1100 do 1200. Ampak tukaj je pomembno, da razumete, da ni mogoče tako hitro "prebrati" vsake slike, na primer, reCaptcha lahko traja od 6 do 10 sekund. V tem primeru se kazalniki spreminjajo.
  Koliko nalog lahko izvede določen uporabnik, je mogoče razumeti le na izkušen način. Če oseba, ki dobro pozna razporeditev tipkovnice in hitro pokliče besedilo, dešifriranje 1100-1200 nalog na uro za njega ne bo delovalo, stroški takega dela okoli 35 rubljev. Torej, tri urezaposlovanje na dan je mogoče oceniti na približno 100 rubljev. Znesek je seveda majhen, vendar ta metoda ne zahteva nobenega znanja, nima starostnih in teritorialnih omejitev, sistematična pa bo v vsakem primeru rezultat. Poleg tega lahko zaslužite ob vsakem dnevu ali ponoči.

  Status uporabnika

  Na mestu "Rukapcha" ima vsak uporabnik svoj status, ki je odvisen od števila in pravilnosti pridobljenih slik. Vse informacije o ugledu so v vašem osebnem kabinetu, ki se nahaja v glavnem meniju na desni strani. Za vsako pridobljeno tisoč slik uporabnik dobi 1 točko, potem ko doseže oceno 10 točk, ima dostop do bolj zapletenih in zato tudi dragih kategorij. Po 20 točkah se odpre blok z ruskim jezikom in digitalnim captcha, znesek zaslužka pa se znatno poveča. To je veliko bolj priročno za delo v visoki kategoriji, saj ne potrebujete več časa, da spremenite razporeditev tipkovnice, in da ugotovite slike z ruskimi znaki na "Rukapche", glede na ocene, veliko lažje in bolj zanimivo.

  Nasveti za začetnike

  Izkušeni uporabniki virov svetujejo naslednje:
 • Kljub dejstvu, da je to delo dokaj enostavno, zahteva pozornost. V primeru napake sistem pošlje sporočilo.
 • Stran ima določeno mejo dopustnih napak, pri katerih se za račun uporablja kratkoročna blokada. Ta trenutek uporabnikom otežuje dostop do nalog.
 • V skladu s priporočili. \ TPovratne informacije o "Rukapche" sledi, da če ne morete dešifrirati slike, je bolje, da jo opustite. Toda te funkcije ne bi smeli občudovati, ker je večkratno zapustitev računa lahko za nekaj časa blokirana. Preden se to zgodi, se na zaslonu prikaže opozorilo o sistemu, ki ga pogosto opuščate. V prihodnosti morate biti zelo previdni in preskočiti samo tiste slike, ki jih res ne moremo dešifrirati.
 • Skrivnosti pridobivanja denarja za "Rukapcha"

  Za delo na zasluženem denarju obstaja nekaj skrivnosti:
 • Časovni interval. Poskusite izbrati neprijeten čas za večino ljudi. Če izberete pravi časovni interval za povečanje ne samo zneska zaslužka, se bodo naloge pojavljale veliko pogosteje. Sodeč po ocenah o "Rukapche", prvič naredite ponaredek prvo noč, ko ne spite, boste kasneje razumeli, kako to narediti bolj udobno in učinkovito.
 • Dvig ocene na lokaciji. Plača je neposredno odvisna od tega kazalnika, višja je, težje in dražje naloge.
 • Metoda slepega tipa. Ta metoda vam omogoča branje slike brez pogleda na tipkovnico in hkrati preverjanje točnosti vnesenih znakov. Metodo slepe tipkanje lahko preučite v samo nekaj dneh, na primer s programom Solo.
 • "Rukapcha bot". Z njim lahko naloge dražje od običajnih 6-krat. Poleg tega je delo v tem programu veliko bolj priročno kot na spletnem mestu.
 • "Rukapcha" v mobilni različici. Če imate pametni telefon, lahko z njim zaslužite. To je zelo priročno, da lahko monetizirate svoj prosti čas kjerkoli, na primer v transportu.
 • ​​
 • Če v vašem kraju bivanja ni 3G, katerega slaba povezava nima dostopa do hitrega interneta, lahko zaslužite s priljubljenim selom Telegram. Če imate težave z internetom, potem poskusite "Rukapcha bot", ki ga lahko brezplačno prenesete s spletnega mesta.
 • Še ena skrivnost - ne zapravljajte časa, da dešifrirate nerazumljivo captcha. Bolje je, da preskočite to sliko, saj boste prihranili ne le čas, ampak tudi ugled.
 • Uporabite telefon za delo, obstaja posebna aplikacija "Rukapcha" za "Android". To je priročno, ker je mobilna naprava vedno z vami.
 • Portal "Rukapcha" ne miruje in se nenehno razvija, obstajajo nove priložnosti, zapleteni capcha in drugi. Kmalu bodo obljubili, da bodo uvedli novo kategorijo, za katero bo pristojbina še višja.

  Rukapchi Affiliate Program

  Na spletnem mestu se izvaja affiliate program. Oglejte si vse potrebne informacije (priročnik za uporabo, podrobnosti o plačilu itd.) In tudi sami dobili povezavo v rubriki "Moja stran" na "Rukapche". Affiliate program je način zaslužka denarja s privabljanjem novih ljudi na spletno stran. Za uporabo morate kopirati zgornjo povezavo in jo poslati prijateljem in znancem. Poleg tega se lahko objavlja na spletu, v komentarjih, blogih, forumih in skupinah na socialnih omrežjih. To soNačini širjenja povezave na "Rukapchu", glede na povratne informacije uporabnikov, so zelo učinkoviti. Pomembno je, da povežete affiliate povezavo in ga prilepite pravilno, ker ima edinstveno kodo. Vsakdo, ki ga je opravil, bo samodejno knjižen v napotnice uporabnikov, ki bodo nato prejeli 10% zneska, ki ga je povabil. Ta znesek se prenese iz samega spletnega mesta, kar pomeni, da povabljeni uporabnik ne izgubi ničesar. Uporaba "Affiliate" je zelo koristna, saj vam omogoča, da prejemate pasivni dohodek. Vaš zaslužek ne bo odvisen od števila rešenih captcha, temveč od števila povabljenih ljudi, ki aktivno delajo na strani "Rukapcha". Denar lahko kaplja ne samo iz privlačnosti zaposlenih, ampak tudi iz oglaševalcev. Uporabnik bo prejel tudi 10% zneska, porabljenega na portalu.
  Naslednji način dela s partnerskim programom je, da uporabite webmastere, ki uporabljajo captcha za samodejno prepoznavanje pri delu s programi po meri. Prejeli boste 5% zneska, ki ga bo porabil na spletnem mestu, od vsakega sodelujočega uporabnika, kar zahteva samodejni vnos captcha.

  Načini zaslužiti denar od Rukapchi

  Zdaj pa preidimo na najpomembnejše vprašanje za mnoge: »Kako umakniti denar iz Rukapchi?
 • Plačnik.
 • WebMoney.
 • "Denar Yandex".
 • Prevod lahko pride takoj ali v treh delovnih dneh, odvisno od plačilnih pogojevsistemov. Minimalni znesek za dvig je 15 rubljev. Za prijavo za umik morate klikniti na gumb "Za dvig sredstev", izbrati eno od predlaganih elektronskih denarnic, vnesti številko v posebno okno in klikniti na gumb "Naprej". Po tem boste videli posebno obliko, v kateri morate dokončati operacijo.

  Na koncu

  V tem članku je podrobno analizirano, kako so realizirani zaslužki na portalu "Rukapcha" in koliko denarja je mogoče zaslužiti pri reševanju slik. Če želite začeti, se morate registrirati na spletnem mestu in izbrati kategorijo. Za vsak pravilen odgovor bo uporabnik prejel denar na svoj osebni račun. Po kopičenju določenega zneska denarja lahko enostavno odštejemo. Velika prednost zaslužka na strani "Rukapcha" je njegova dostopnost za vse, samo pojdite na "Osebni račun" in pritisnite tipko "Start". Po tem, preden bo uporabnik začel zajemati slike, ki jih je treba uganiti in vnesti vrednosti v posebno okno. Da bi povečali obseg zaslužka, je priporočljivo, da si prizadevate za povečanje lastnega statusa in uporabo affiliate programa, ki vključuje zaslužek 10% zaslužka povabljenih. Spletna stran "Rukapcha" je dober in enostaven način za zaslužek na internetu brez veliko truda in naložb. Ne bojte se poskusiti novega, to delo ni samo donosno, ampak vam tudi omogoča, da razširite svoja obzorja.

  Sorodne publikacije