One Blade Philips: pregledi, funkcije in funkcije

Zdaj tržniki aktivno hvalijo novo Philipsovo napravo. Imenuje se OneBlade. Ocene pravijo, da je ta naprava primerna za različne vrste ukrepov. Lahko se brijejo, naredijo jasne obrise in celo brusijo brado. Vendar pa takšna vsestranskost ni vedno posebna prednost. Značilno je, da naprava s podobno funkcionalnostjo ne more obvladati nobene od možnosti. V tem članku bomo preverili, kako resnično trdi proizvajalec.

Kaj je zanimivo?

Najbolj zanimivo je dejstvo, da se proizvajalec izloči iz imena "britve". Naprava se imenuje "naprava za britje" ali "pripomoček za britje".


Razvijalci trdijo, da ima ta pripomoček veliko funkcij, da bi bil samo običajna naprava. Dodatna značilnost te naprave je, da lahko rezalna enota nosi do 200 gibov na sekundo. Po mnenju proizvajalca je takšna značilnost le na bolje. Naprava lahko ročaji z različno togostjo in dolžino. Philips One Blade pregledi to potrjujejo. V primeru varnosti ima naprava posebno oblogo brivnega dela. Tudi plastične izbokline so zaobljene. Dvojno zaščito je mogoče popolnoma preprečiti, da se ne poškoduje in draži. Ta sistem se premika v navpični ravnini. Zahvaljujoč temu lahko britev popolnoma ponovi konture osebe. Če želite na kratko govoriti o funkcijah te naprave, lahko OneBlade obriše, obrne in obrije.

Testiranje

Za testiranje sta bili izbrani dve osebi. Ena ima mehko ščetino, druga pa je težka. Naloga OneBlade je izravnati brado, delati z njenim obrisom in se nato popolnoma obriti.


Namen testa: razumeti, kako dobro s podobnimi nalogami obvladuje britvico, je primerno uporabljati. Naprava je precej poceni, njegov strošek je 3 tisoč rubljev. Kakšni rezultati so bili prejeti? Po pregledu rezultatov testov bomo izvedeli, kakšne ocene Philips One Blade zapustijo kupci.

Delo z ščetinami

Dva mladostnika s ščetinami približno 9 mm sta bila vzeta za testiranje. V prvem fantu ima mehko strukturo. Na prvem mestu je bila uporabljena šoba, ki najprej skrajša dolžino na 5 mm in nato na 3. Bolj opazni rezultati so bili drugič. Med preizkusom so bili subjekti prepričani, da bo naprava poškodovala ali izvlekla nekaj dlak. Ker je cena naprave precej majhna. Vendar se je, kot se je izkazalo, to ni zgodilo. Na splošno ta naprava deluje precej hitro, glede na to, da je velikost elementa posnetka standardna kot pri trimerju. Mnenja o Philips One Blade niso razočarala. Lastnik bolj toge ščetine je uporabil tristezni priključek. Pri uporabi take naprave je treba opozoriti, da po pritisku gumba na OneBlade brivna glava izstopi iz držala. Zato bo najverjetneje treba iskati. To novo vprašanje smo izpolnili brez vprašanj. Želeni rezultat je bil dosežen. Ker subjekti prej niso delali s to napravo, so ugotovili, da so že v prviNekoč je bilo priročno in vse se je zgodilo brez težav.

Obrisi

Pri konturah morate delati brez šobe. V tem primeru mora biti naprava usmerjena na nasprotno stran. Ta stopnja je najlažja. Konture so gladke brez težav, vendar je treba biti previden. Kosi niso izključeni. Kot je zapisano v pregledih Philips One Blade, če vse naredite prav, bodo konture ostale enake.

Brijanje

Ta faza je povzročila največje strahove. Funkcija obrezovalnika je ena stvar, vendar je britje manj varno. Strahovi so bili neutemeljeni. Udeleženec testa je izjavil, da naprava na splošno deluje dobro, vendar ne deluje najbolj gladko. Poleg tega, ko je britje las naravnost v ustih in nosu, in to ni zelo prijetno. Če napravo uporabljate kot rezalno sesalko, jo bo rešilni nastavek rešil, vendar brez njega je grdo. Brivnik se je dobro odrezal z težko dostopnimi mesti: z vratom in nosom. Načeloma takšne pripombe proizvajalec v celoti podpira. Poleg tega Philips OneBlade QP2530 ocenjuje, da je razmerje med ceno in kakovostjo popolno. Razvijalci je dejal, da je za udobno britje naprava namenjena ustvarjanju svetlobe drobovja. Treba je opozoriti, da pogosto pri izdelavi takšnih naprav proizvajalec naredi vse, kar je mogoče, da doseže popolno gladkost. Drugi udeleženec v testu je povedal, da je učinek izpadanja las v ustih in nosu prisoten. Vendar pa je ta naprava všeč več kot razočarana. Lahko ga vzamete na potovanje namesto okornega električnega brivnika.

Rezultati

Novost podjetja Philips je zelo uspešna. Na splošno za 3 tisoč rubljev. lahko dobite dober trimer za delo s ščetinami, napravo za izravnavo kontur in pravzaprav britvico. Prisotni bodo tudi rezi in udarci ščetin, kot tudi draženje. Vendar pa to niso pomembne pomanjkljivosti, ki so odvisne od vrste kože. Ocene o lastnostih obrezovalnika Philips OneBlade so čim bolj pozitivne. Zakaj? Beri naprej.
Polno polnjenje baterije - 8 ur. To je dovolj za 45 minut uporabe. Naprava lahko deluje ne samo v suhih pogojih, ampak tudi pod prho. Na splošno razvijalec postavi novo britvico Philips One Blade (preglede spodaj) kot moško styling napravo. To pomeni, da morate razumeti, da ta naprava ni namenjena za super gladko britje, in več je namenjen ustvarjanju malomarnosti. Vendar pa do pet najboljših to napravo očitno ni dovolj. Zgodovina las v ustih in v nosu pušča neprijeten občutek. Poleg tega so vse šobe, ki lahko vzletijo, pokvarjene. Plastični elementi se zdijo precej krhki, saj je material tanek. Če ne upravljate s to napravo, jo lahko zlomite. Ne pozabite, da rezilo ni večno in ga je treba spremeniti. Vsakih tri ali štiri mesece boste morali kupiti novo glavo za britje. Stroški na eno je približno 1 tisoč rubljev., In za dva od dveh bodo morali plačati malo manj kot 2 tisoč rubljev. Ocene o Philips One Blade QP2530 in priključkih so pozitivne. Vsak organizira to cenovno kategorijo.

Koristi: Pregledi

Kratek pregled koristi, ki jih dajejo uporabniki. Naprava je udobnatako natančne kot majhne. Na brado lahko enostavno naredijo preproste vzorce, če jih potrebujete. Šoba se enostavno in enostavno odstrani. Prav tako je brezupno upanje. Spomnimo se, da je komplet prodal Philips OneBlade s 3 šobe-greben QP2520. S to britvico lahko enostavno določite obrise. Glede na to, da je veliko električnih brivnikov preveč okornih, britje ne deluje. Obrezovalnik lahko uporabljate posamično. Vendar pa britvice tukaj ne bodo zelo udobne. Ampak, načeloma, po pregledih kupcev je mogoče rešiti, da s to nalogo naprava deluje v redu.

Slabosti: pregledi

Med minusi je treba opozoriti, da je treba britje izvajati samo proti lasem. Natančnost obrezovanja ni idealna, obstajajo težave z nasveti. Slednje lahko pade. Gumb za pritrditev včasih ne deluje, kot je navedeno zgoraj, pogosto šobe enostavno vzletijo. Med delom takšnih slabosti ni bilo mogoče najti. To pomeni, da so šobe pri obešanju dobro zavarovane in popolnoma ohranjene.

Kako se pravilno obrijte s to napravo?

Tako kot pri običajnem strojnem orodju, je treba glavo te naprave nositi vzdolž kože. Brez težav bo ta naprava skrajšala dolge dlake. To ga razlikuje od mokre britve. Kaj je trik? Rezila OneBlade so vzdolž najdaljšega roba, zaradi česar brijači brado stransko odseka brado. Zato so lahko lasje popolnoma poljubne dolžine. Glavna stvar je, da se prilagodimo delu. Treba je opozoriti, da so rezultati britja dobri, vendar ne idealni. Zatako, da bi dobili sprejemljiv rezultat, bo treba iti skozi mesto večkrat. Še posebej, ko gre za problematična področja. Odločilnega pomena je smer gibanja in rast las. Kot smo že omenili, lahko to napravo obrijete samo ob pokrovu. To bo povzročilo draženje, odvisno od vrste kože. Če britvico močno pritisnete in jo vtaknete v kožo, se ne bo poškodovala. Na splošno je večina kupcev zadovoljna z nakupom naprave, glede na stroške. Naprava je popolnoma nepremočljiva, tako da se ne morete bati in narediti vse postopke pod tušem.

Dobro ali slabo?

V pregledih je razvidno, da je Philips OneBlade QP2530 popoln kot trimer. Zaradi majhnega rezila, majhne teže in kompaktnih ročajev je postopek urejanja robov brade precej priročen. Za večjo natančnost lahko uporabite šobo, ki usmerja dlake pod določenim kotom. V tem primeru bodo robovi še bolj obrito. Vendar pa v pregledih mnogi ljudje pravijo, da ploska šoba deluje bolje kot vogal. V slednjem primeru se preskočijo ločeni lasje, ki jih je treba večkrat obriti. V kompletu je izbira šob zelo majhna. Obstajajo samo štiri plastične konice. Omogočajo vam, da spremenite dolžino brade od 1 do 5 mm. Z bolj razvitim trimerjem za lase se ne boste mogli spopasti. Če želite to narediti, morate kupiti novo britvico, ki ima integrirano različico šob. Imenuje se Philips One Blade PRO. Mnenja o tem potrjujejo, da jih je mogoče prilagoditidolžino vaše brade do enega centimetra.

Pravi spremljevalec

Ta britvica je ozka, zato je primerna za prevoz. Poleg tega za nego nje ni potrebno nič posebnega. Lahko se dobro opere. Rezila se zamenjajo vsake 4 mesece, stroški embalaže so opisani zgoraj. In vendar, kot je prirezovalnik Philips QP6520 /20 (QP6520 /20 druga vrsta šobe) popoln. Ta različica ima pomanjkljivosti. Na primer, med premikanjem lahko preprosto prekinete nasvete. Zato bo treba vsako potovanje zapakirati ločeno. Če je popotnik precej aktiven, je bolje kupiti dražji model.

Alternativa

Kupci opozarjajo, da lahko v kakovostni alternativi pokličete Remington MB320C. To ni tako dobro kot One Blade, vendar je kot nalašč za nevsiljivega uporabnika. Stane veliko. Lahko kupite za 4 tisoč rubljev. Človek lahko izbira med 10 stopnjami dolžine las. Naprava sama deluje dobro pri enem polnjenju. Ta nizkocenovni prirezovalnik velja za enega najboljših.

Zaključek

Kaj naj rečem na koncu? Na splošno ta naprava združuje veliko število funkcij iz različnih sistemov za britvice. Hitrost je podobna električni britvi, praktičnosti kot pri delu s kosilnico, in udobju kot pri običajnem brivnem stroju. Tudi če naprava dobro deluje z najnovejšim postopkom, je idealna le za sejo obrezovanja. Pred nakupom morate prebrati mnenja o britvicah Philips OneBlade. Treba je opozoriti, da je treba napravo kupiti tudi v uradnih trgovinahponaredki so zdaj zelo pogosti. Veliko ljudi piše, da je naprava hitro okvarjena, včasih se zruši, lahko je izpostavljena vodi, vendar vse to zagotavlja, da je oseba pridobila neuradni izdelek. Napravo lahko kupite tudi v spletni trgovini. Toda preden plačate, morate preveriti delovanje naprave. Garancija za napravo eno leto. Proizvajalec zagotavlja, da v tem času naprava ne bo prekinila in ne bo zahtevala popravila. Tudi če se to zgodi, bo zamenjava okvarjenih delov dovolj preprosta. To potrjujejo ocene o britvicah Philips OneBlade.

Sorodne publikacije