Sprejemnik PIONEER AVH-170: Ocene lastnikov

V tem članku bomo govorili o sprejemniku iz "Pioneerja". Pioneer AVH-170 G napaja brezžični modul Bluetooth. S podobnim modelom AVH-170 so popolnoma podobni. Sprostitev je potekala leta 2015.

Značilnosti avtoradia

Moč ojačevalnika je 50 W * 4. Na voljo je avdio in video vhod (izhod), zato je možno delo z DVD-ji in CD-ji. Vgrajen zaslon. Njegova velikost je 62 palcev. Na voljo priključek USB. Ločljivost zaslona je 320 x 240 slikovnih pik. Poleg tega lahko pazite na dejstvo, da ima magnetofon grafični izenačevalnik za 5 pasov. Glavna barva osvetlitve ozadja je zelena. Telo naprave je črno. Garancija velja do 12 mesecev. Podrobnejši pregled Pioneer AVH-170 - nadalje v članku.Dodatni parametri naprave

Vključuje dva zvočnika, okvir, spojnik ISO, USB podaljšek. Tam ne boste našli nič odveč. Novi model ima pogon CD-DVD za zadnji del priključka USB. Zaslon je ustvarjen s pomočjo video tehnologije WVGA. V bližini zaslona na levi je plošča, na kateri se nahajajo kontrolni gumbi. Na prvi pogled se lahko zdi senzorično, vendar ni. Mehanske so. Na splošno, priročno upravljanje. Priročnik za Pioneer AVH-170 je popoln.

Naprava zadnje plošče

Da bi razumeli, kako dober je sprejemnik Pioneer AVH-170 (pregledi za to sporno vprašanje), morate pogledati zadnjo ploščo. Tu na levi lahko vidite: USB, nato video izhod, pod njim je vhod zakamero Običajno je matrika vzvratnega pogleda, avdio vhod, standardna mini vtičnica. Poleg tega je izhod za zadnji subwoofer, nekoliko enostavnejši linearni izhod. Nato lahko vidite glavni priključek za priključitev magnetofonskega traku, vhod za adapter za krmiljenje gumbov na volanu, kot tudi posebna vrata za anteno.Meni

O meniju morate povedati nekaj besed. Za preglede Pioneer AVH-170 ne spremeni barve osvetlitve (če govorimo o gumbih), vendar v meniju lahko neodvisno spremenite temo slike. Na voljo so tri možnosti: zelena, rdeča in modra. V ruskem prevodu programske opreme lahko opazite nekaj netočnosti, ki so povsem nenavadne za tehnologijo podjetja Pioneer. Pri izbiri tanke kompenzacije se izbere med nižjimi, srednjimi in visokimi frekvencami - nizko frekvenco, nizko frekvenco, visoko frekvenco. Mnogi morda ne razumejo, kaj je to poglavje. Težava z razpoložljivostjo prevodov. To ne pomeni frekvence, ampak raven je LOW, MID, HIGH. To je malenkost, toda ljudje, ki ne razumejo in prej niso delali s takšnimi napravami, lahko zmedete. Na splošno je meni in intuitivno preprost. Posamezne elemente lahko dodate v Priljubljene.

Značilnost zvoka

Po ocenah ima Pioneer AVH-170 dokaj dober zvok, tako kot drugi modeli proizvajalca Pioneer. Privzeto je vklopljen izenačevalnik Powerfull ("Močan"). S tem se svetlost naprave doda zvoku, kar pospešuje najboljšo prodajno predstavitev svojih zmogljivosti s strani menedžerjev. Pri uporabi radijskega snemalnika v avtomobilu je priporočljivo, da ga zamenjatenastavitev izenačevalnika, če ima avto tudi normalno akustiko in subwoofer. Zato priporočamo, da EQ uporabite "nežno", da se izognete preveliki ostrini zvoka.

Pioneer AVH-170: pregledi

Seveda je treba razpravljati o pozitivnih ocenah. Obstaja izenačevalnik, zmožnost zvoka na povprečni ravni, ki ustreza stroškom naprave. Zaslon je označen kot eden najboljših v svoji liniji. Nekateri ne berejo videa, vendar reproducira vse najbolj priljubljene formate. Dva-palčni sprejemnik, ki je zelo prijeten za voznike. Zaslon je odličen, z njega je lahko brati. Napravo je tudi preprosto upravljati. Na splošno lahko rečemo, da za majhno ceno kupec dobi odlično napravo, ki vam omogoča gledanje filmov in poslušanje glasbe. Ne udari, ko je nameščen v plošči, izgleda odlično. Senzor deluje dobro, dovolj hitro. Pot se lahko zlahka prevrne, ne da bi bilo treba potegniti čez drsnik. Button osvetlitev se spreminja model G. Kupci za takšen svet, kot včasih z eno samo temo oblikovanja, ne konča v oblikovanju stroja. Omogočite jo lahko od trenutka, ko je igra prekinjena, tudi če je prišla iz zunanjega pogona. Meni je čim jasnejši, razumljiv je. Če vklopite luči, se gumbi in zaslon zatemnijo. Ta funkcija je v nastavitvah zlahka onemogočena. Kot vsaka druga naprava ima pomanjkljivosti. Prav tako jih je treba upoštevati, da lahko kupci razumejo, s čim se ukvarjajo. Še posebej bodite pozorni na umerjanje zaslona. Zelo je slaba. Včasih po poskusu,nastavitve zaslona je treba vrniti v tovarno. Tudi ljudje ne marajo porabe energije (v stanju izklopa, mnogi se pritožujejo na zaslonu, pravijo, da so piksli zelo vidni. Ta prikaz primerja z barvnimi zasloni prvih mobilnih telefonov. nekritični povračilo.
Nekateri potrošniki so ob prvem poznavanju vprašani, kako izklopiti Pioneer AVH-170. Varnostna kopija naprave, nekaterim uporabnikom tudi ni všeč. Če želite, da je zaslon preveč preprost za razmaz, morate imeti brisače drug ob drugem, morate počakati približno 7 sekund, da napravo vklopite ali izklopite, kar pomeni, da če naprava deluje s CD-ji, se bliskovni pogon hitro vklopi. Za izklop aparata v avtomobilu morate pritisniti gumb za izklop in nato gumb za izklop zaslona, ​​kar je za voznika nekoliko neprijetno, čeprav je tudi resna pomanjkljivost. Ker so gumbi na plošči majhni, ga lahko preprosto zamudite. Poleg tega je veliko svetujemo, da kupite ločeno brezžično krmilno enoto. To bo olajšalo delo naprave.

Če povzamemo, je treba povedati, da je snemalnik na splošno dober. To je povpraševanje in mnogi potrošniki svetujejo. Na splošno je naprava primerna za proračun avtomobilov, kot so "Lada", "Zhiguli" intako naprej. Značilnosti Pioneer AVH-170 so opisane zgoraj, niso slabe. Velik 62-palčni zaslon na dotik Pioneer AVH-170 reproducira zvok in video iz skoraj vseh virov: CD-je, DVD-je, USB-pogone in najnovejšo generacijo pametnih telefonov Android in iPhone. Napravo lahko kupite kot vmesno napravo, če nimate bolj moderno drage opreme, vendar obstaja želja, da ga kupite na dolgi rok.Na splošno je zasnova skromna, minimalistične značilnosti prevladujejo, vendar je to v načelu, kot kupci, ne pozoren na to.Kot je bilo že povedano, je zvok dober pri gledanju filmov ali glasbo, potem lahko vidite, da je pero Vaja nižje frekvence, za razliko od ostalih. Za ljubitelje akcijskih filmov ta novica bo zelo vesel.

Sorodne publikacije