Sennheiser RS ​​160: pregled slušalk, funkcije, pregledi strank, prednosti in slabosti

Razvoj dodatkov za katero koli tehniko spodbuja proizvajalce, da izboljšajo svoje izdelke, kot so vesel, da bodo zadovoljili svoje oboževalce z vedno bolj zanimivimi novostmi. Ugledni proizvajalec akustike in slušalk ni bil izpuščen, saj je izdal pred kratkim posodobljen model brezžičnih slušalk za Sennheiser RS ​​160. Pregled vam bo pomagal prepoznati prednosti in slabosti tega modela ter se seznaniti z povratnimi informacijami uporabnikov, ki so že sami pridobili in preizkusili. Razmislite o glavnih značilnostih in specifikacijah.

Pakiranje in dodatki

Slušalke in dodatna oprema so na voljo v pretisnem omotu. Omogoča vam, da si ogledate izdelek z vseh strani, se seznanite z njegovo zasnovo pred nakupom. Robustna zapestnica ščiti pred nepooblaščenim vstopom v paket, ko prenaša slušalke v trgovino ali v vaš dom, če je naročilo opravljeno prek interneta. Na hrbtni strani je popoln seznam funkcij, kot tudi kratko navodilo za slušalke Sennheiser RS ​​160 od prvega vklopa in delovanja.


Paket je precej obsežen in vam omogoča, da začnete uporabljati napravo brez težav takoj po nakupu. V paketu, poleg samih slušalk, najdete tudi glavno bazo, ki jim služi kot oddajnik signala, napajalnik z adapterjev na vse znane vrste električnih vtičnic, par baterij v napolnjenih polnilih.stanje prenosa in potrebne kable za prenos avdio signala. Tak komplet govori o proizvajalčevi želji, da poskrbi za vse možnosti uporabe svojega izdelka.

Glavne specifikacije

Te slušalke so razvrščene kot monitorji. Dobro opravljajo naloge, imajo lepo in udobno obliko, ki jim omogoča, da jih dolgo nosijo. Pomanjkanje žic v uporabi zagotavlja ustrezno udobje in vam omogoča, da se premikate po hiši, medtem ko še naprej nadzirate, kaj se dogaja na računalniškem zaslonu z ušesi. Slušalke Sennheiser RS ​​160 imajo nadzor glasnosti, ki vam omogoča nadzor intenzivnosti zvoka, ne da bi pri tem uporabili sistemske nastavitve vira zvoka.


Po mnenju proizvajalca so slušalke zmožne reproducirati zvok v razponu od 18 do 21000 Hz, kar je odličen kazalnik za prenosni avdio vir. Oddajnik deluje na frekvencah, ki so v bližini frekvenc Wi-Fi, zlasti od 24 do 248 GHz, kar zagotavlja visoko kakovost prenosa digitalnega signala. Na prostem, oddaljenost od oddajnika, glede na preglede Sennheiser RS ​​160 lahko doseže 20 metrov brez prekinitve komunikacije, v stanovanju ali hiši, ta številka je odvisna od debeline sten in prisotnosti elektromagnetnih motenj.

Za napajanje se uporabljajo akumulatorji in avtonomija

baterij AAA dveh enot. Po potrebi jih je mogoče zamenjati z običajnimi baterijami istega tipa. Proizvajalec trdi, da bi bilo treba zamuditi samo en naboj polnih baterijv povprečju 24 ur brezžičnih slušalk Sennheiser RS ​​160. V tem primeru je čas polnjenja precej dolg in lahko doseže 16 ur.
Osnova za domačo uporabo je napajana s posebnim adapterjem in priključena na omrežje, po potrebi pa se lahko napaja tudi iz baterij. Upoštevajoč kompaktno velikost podnožja, lahko slušalke uporabite kot brezžične slušalke za telefon ali drug vir zvoka.

Prva uporaba

Da bi začeli uporabljati priložene slušalke po nakupu, jih je treba napolniti z baterijami s polnim ciklom in jih pustiti priključiti na polnilnik 16 ur. To jim bo omogočilo, da zaračunajo začetno dajatev za pravilno delo v prihodnosti. Povezovanje z računalnikom je enostavno. Signal do podnožja se prenaša s preprostim kablom, ki se nahaja na čepih 35 na obeh straneh. Eden od njih se poveže z linearnim izhodom računalnika ali drugega vira zvoka, drugi - neposredno z bazo. Po vstavitvi napajanja in namestitvi baterij so slušalke Sennheiser RS ​​160 pripravljene za uporabo. Namestitev gonilnika ali dodatna konfiguracija ni potrebna.

Videz

Pomembno vlogo imajo tako privlačnost oblike kot tudi enostavna uporaba. Ta model lahko imenujemo klasičen, ker ima zaprto obliko. Ta pristop je zagotovil visokokakovosten in globok zvok s filtriranjem hrupa v okolju, ki bi uporabnika lahko motil. Glavni elementi primera so matirani in dajejo celotni podobi zunanjo trdnost. In sijajnivstavki razredčijo strog videz. Vendar pa, kot je navedeno v pregledih slušalk, jih ima Sennheiser RS ​​160 in minus - ta sijajna površina je precej poteza, zato je pri uporabi najbolje, da se še enkrat ne dotaknete njenih prstov.
Osnova je videti čedna in ima obliko majhne ploske plošče. Čudno je, da ni bil povezan s stojalom, kot je bilo to storjeno v prejšnjih modelih. Čeprav je bila baza bolj okorna, bi lahko opravljala še eno uporabno funkcijo - slušalke držite v času, ko jih ne uporabljate. V tem primeru so bili harmonično nameščeni na mizi. V tem istem modelu bodo slušalke morale dvigniti drug kraj, tako da ne bodo izgledale kot samo zavrtene okoli monitorja.

Kakovost zvoka

Morda je glavno merilo za takšen pripomoček kakovost zvoka. V tej izdaji se je proizvajalec takoj odločil za točko in napravo, ki lahko prenaša zvok brez izgube. Kot že omenjeno, slušalke delujejo na frekvenci Wi-Fi omrežij in zaradi tega je podatkovni kanal precej širok. To je omogočilo, da se zvok ne stisne, kot je to v primeru standarda A2DP Bluetooth. Dejstvo, da Sennheiser RS ​​160 brezžični ne pokvari kakovosti zvoka, ampak, nasprotno, ga je izboljšal. Rezultat je bil standardni klasični zvok CD z globino 16 bitov in frekvenco vzorčenja 44 kHz. Prav ti parametri so potrebni, da ne bi čutili pomanjkanja žic in niso vplivali na zaznavanje zvočnega okolja.

Dodatna obdelava zvoka

Razen aplikacijeProizvajalec edinstvenega oddajnika je uporabil tudi digitalno obdelavo zvoka. Slušalke imajo 2 mikrovezja, ki izboljšujeta kakovost zvoka. Kot so opozorili nekateri kritiki v pregledih Sennheiser RS ​​160, vam omogoča, da zvok izboljšate, čistejši in globlji, kot je v resnici. Zaradi uporabe brezžičnih slušalk ne le ne poslabša zvoka, temveč prinaša tudi dodatne prijetne elemente.

Uporaba nekaj slušalk

Priloženi oddajnik ima eno zanimivo funkcijo. Hkrati lahko priključite več slušalk za sočasno delovanje po navodilih Sennheiser RS ​​160. Njihovo število lahko doseže 4 kose. Zakaj lahko ustreza?
Če uporabnik živi v stanovanju in ne v svojem domu, je lahko gledanje televizije ali poslušanje glasbe na akustiki resen problem, do policije. Vendar pa lahko z nekaj slušalkami celotna družina gleda vaš najljubši film, ne da bi motili druge ob katerem koli času dneva. S kontrolniki glasnosti lahko vsakdo določi raven, ki je za njega sprejemljiva. Posledično lahko komplet slušalk ustvari uravnotežen zvočni sistem, ki je sposoben opravljati katero koli nalogo.

Pozitivne povratne informacije o modelih

Čas je za analizo mnenj uporabnikov. Njihove povratne informacije o slušalkah Sennheiser RS ​​160 vam bodo pomagale videti končno sliko o kakovosti zvoka in zanesljivosti pripomočka kot celote. Med glavnimi pozitivnimi točkami najpogostejeUpoštevajte naslednje:
 • Visoka kakovost izdelave. Pri slušalkah ni razpok ali izbočenih kosov mehkih materialov, ne škripajo, ko jih oblečejo in na splošno ustvarijo podobo dobre naprave, ki je v primeru padca ni tako lahko poškodovati.
 • Enostavno upravljanje. Na škatlici so samo trije gumbi. Eden od njih je odgovoren za vključitev, dva pa za stopnjo glasnosti. Njihova priročna lokacija vam omogoča, da se hitro navadite in uporabite gumbe na dotik.
 • Visoka kakovost zvoka. Slušalke uporabljajo profesionalne jezike, ki lahko ustvarijo čist, globok in bogat zvok. Razkriva posamezne podrobnosti zvoka in privlači celo ljudi, ki so kvalificirani.
 • Digitalna obdelava. Celoten zvok se obdeluje s posebnimi čipi, uporabniki pa opozarjajo, da ima pozitiven učinek, saj je kakovost včasih višja od originalne.
 • Brezžična povezava. Mnogi v procesu uporabe žičnih slušalk pozabijo, da so na glavi ali vratu, in nenadoma strgajo žico ali zlomijo vtičnico na viru zvoka. Z uporabo tega modela je ta problem izključen.
 • Obseg prenosa velikega signala. Slušalke so povsem dovolj za poslušanje glasbe na kateremkoli mestu v dvosobnem stanovanju, če je podnožje približno v središču, in celo stene niso ovira. Na prostem, na primer v dvorani kavarne, lahko ta razdalja doseže 20 ali več metrov.
 • Skupne baterije, ki jih je enostavno zamenjati.Za razliko od konkurenčnih modelov teh slušalk ni treba razstaviti, da bi zamenjali "utrujene" baterije. Poleg tega, če je pripomoček res potrebno tukaj in zdaj, in baterija ni pri roki, potem lahko uporabite običajno enake vrste baterij.
 • Kot je razvidno iz tega kratkega pregleda Sennheiser RS ​​160, imajo slušalke velik seznam pozitivnih lastnosti, ki jih ljudje radi. Vendar pa imajo tudi številne manjše pomanjkljivosti. Čeprav niso tako resne, jih je še vedno bolje poznati, ne pa po nakupu. To vam bo omogočilo, da v celoti uživate v pripomočku.

  Negativni vidiki modela

  Med glavnimi pomanjkljivostmi, ki jih uporabniki označujejo kot pomanjkanje rednega stališča. Posledično je treba slušalke brezskrbno pustiti na mizi ali pa jih znova izumiti z drugimi metodami, če jih ne uporabljate ali jih polnite. Nekateri ljudje niso zadovoljni z dejstvom, da slušalk ne morete uporabljati med polnjenjem. V tem primeru je za nemoteno delovanje priporočljivo kupiti enega ali dva akumulatorja in ločen polnilnik, ki bo vedno imel pri roki zalog in hitro vrnil slušalke v delovno stanje.

  Zaključek

  Ta model slušalk je optimalen za tiste, ki ne želijo biti zmedeni v nepotrebnih žicah, vendar obenem ljubi resnično kakovosten zvok brez izgube. V svoji bazi lahko ustvarite celotno akustično mrežo za vso družino. Glede na pregled Sennheiser RS ​​160 je enostaven za uporabo in ne zahteva posebnih nastavitev, tako da lahko pride dostarejša oseba, ki bo imela bolj udobno gledanje televizije v slušalkah. Edina ustavi dejavnik - to je precej visok strošek, ki pa v celoti kompenzira dobre lastnosti in dolgo življenjsko dobo naprave.

  Sorodne publikacije