Kaj pomenijo gumbi v Doti 2? Seznam priljubljenih žargonskih izrazov

Vsaka velika spletna igra ima svoje slengovske izraze, ki jih uporabniki komunicirajo med seboj. World Of Tanks, Lineage (v najboljšem času) in seveda Dota. To je ena izmed najbolj priljubljenih iger, ki zasedajo vodilno mesto v številu igralcev. Novi igralci, ki poskušajo igrati, pogosto ne razumejo, kaj pravijo v klepetu zaradi velikega števila žargonov. Zlasti ne vedo, kaj naj pomenijo. To vprašanje se pogosto pojavi, zato poskušajmo odgovoriti enkrat za vselej.


Kaj pomenijo nadomestila?

Takšna beseda obstaja v angleščini - seveda, ki se v ruščini izgovarja kot "offs". Ne opazite ničesar? V prvih treh črkah "offs" obstajajo podobnosti, kar pomeni, da so enake "offsets", to je "naravno" ali "razumljivo". Omeniti je treba, da je v izjavi izšla ta izjava. V drugih igrah igralci komunicirajo na nekoliko drugačen način, enak izraz v klepetu pa je napisan kot "y", ki je skrajšan z da, tj. Na splošno je malo nenavadno zmanjšati le dve črki v besedi, vendar ostaja dejstvo. Pomen ni niti v sami kratici, ampak preprosto v žargonu. Igralci radi komunicirajo, tako da uporabljajo podobne "okrnjene različice".
Zdaj veste, kaj pomenijo gumbi v Doti 2, da boste bolje razumeli pomen korespondence igralca. Toda ni dovolj, da bi vedeli preproste "riti". Obstaja veliko slenga, zato je vredno vzeti veliko čudnih izrazov.

Drugi žargonski izrazi v igrah

V nadaljevanju izberemo najbolj priljubljeneSlang besede, ki se uporabljajo v spletnih igrah:
 • BB - pomeni baj-bye (doslej). Pomeni slovo. Ko, na primer, vaš partner pride iz igre, piše baj-baj.
 • BG in GG sta morda najpogosteje uporabljena izraza. V prevodu iz angleščine, BG (slaba igra) in GG (dobra igra) pomenita "slabo igro" oziroma "dobro igro". Običajno, če je eden od udeležencev "blunted" in igra zdela zanimiva, lahko tekmec napiše BG. Če pa je bilo zanimivo, lahko oba udeleženca napišeta GG klepet. Ne glede na to, ali je zmaga ali poraz zaključila igro za vašega nasprotnika, lahko piše GG, tako da razume, kaj je bilo res zanimivo in dobro. Obstaja tudi analog tega izraza - GF (kratica za dober boj), kar pomeni "dober boj".
 • Goljufija - izraz "Chit". Če nekdo igra zelo dobro (na primer, slučajno ubije sovražnika skozi steno v igri Counter-Strike), potem je mogoče kriviti za goljufanje, to je goljufanje s pisanjem chat cheata.
 • GL - veliko sreče. Ponavadi nasprotniki pišejo svojim partnerjem in nasprotnikom, želijo veliko sreče. Pisni gl na samem začetku tekme.
 • HF - Zabavajte se. Prevedeno kot »zabavno«. Ta beseda je napisana tudi na začetku tekme in se uporablja v povezavi z GL. To pomeni, da igralci napišejo gl hf.
 • Imba je zmanjšanje neravnovesja, ki označuje predmet, ki uravnovesi igro. Na primer, v igri World of Tanks so rezervoarji, ki po svojih značilnostih presegajo analoge njihove ravni. Taki rezervoarji se imenujejo imba.
 • Zaključek

  Ta seznam se nadaljuje še dolgo. Glavna stvar je, da zdaj veste, kaj pomeni izraz "offs" v igri Dota 2, kot tudi nekateri drugi, pomeniizrazi sleng iger. Toda vedite, da jih je veliko. Poleg tega so nenehno posodabljajo, tako da dodeli vse žargon ne bo delovalo. Zdaj vsaj veste, kaj to pomeni, in to besedno zvezo lahko uporabite v igri. No, bolj se boste zavedali, kaj igralci sploh govorijo.

  Sorodne publikacije