Programi za "Nameščen" v računalniku: kje prenesti in kako uporabljati?

Instagram je praktično popolna storitev za tiste, ki želijo s prijatelji deliti posebne trenutke življenja s pomočjo fotografije. Vendar so uporabniki že naleteli na nekatere težave. To je pomanjkanje funkcionalnosti storitve za izvajanje rednih ukrepov, na katere smo navajeni v drugih socialnih omrežjih.

Prvič, gre za delo s fotografsko vsebino. Kateri programi za "Instagram" ne sprejemajo, vsi se razdeljujejo prek "jabolčne" trgovine ali "Google Play". V bistvu so mobilne aplikacije. Na žalost na iOS-u in Androidu ni resnih urejevalnikov fotografij. In če so našli (Adaptacija "Photoshop" ali CorelDraw), potem obstaja veliko denarja in obremenitev težke platforme, ki preprečuje normalno delovanje vmesnika.

Drugič, uradno ni mogoče ustvariti več računov. Seveda se lahko sprostite in registrirate veliko poštnih predalov in skrbno postavite gesla v sklad, vendar ta metoda ni namenjena slabovidnim.

Kako biti? Najbolj optimalna rešitev teh dveh problemov bo uporaba posebnih programov za "Instagram" na računalniku (dodajanje fotografije, urejanje, objavljanje itd.). V prvem primeru imamo odlično vizualizacijo (razlika med zasloni pametnega telefona in monitorja) in zmogljivo podporo za urejevalnike (niz čipov PC je očitno močnejši telefon), v drugem pa priročno objavo na vaših računih. Poglejmo torej, kako so potrebni programi"Instgram" na računalniku, kje jih vzeti, kaj lahko, koliko bo olajšal življenje za navadnega uporabnika te socialne mreže.

Pošiljatelj za Instagram

Utility razvil pod platformo iOS in proda v "jabolko" trgovina za 300 rubljev. Po namestitvi se programska oprema nahaja v menijski vrstici in omogoča uporabniku, da prenese fotografijo na Instagram iz računalnika. Program je prilagojen tudi operacijskemu sistemu "Vetrovi", vendar v amaterski zbirki. To pomeni, da na žalost ni nobenega zagotovila, da bo razvijalec "garaže" zagotovil kakršne koli garancije za stabilnost in zanesljivost.

Za prenos vsebine v družabno omrežje je dovolj, da aktivirate svoj račun v aplikaciji, nato pa, ko z desno tipko miške kliknete fotografijo, se prikaže Share the Instagram (podmeni "Services"). Prav tako lahko uporabnik ureja sliko: obrezovanje, preoblikovanje in uvajanje preprostih filtrov. Po vseh spremembah, če je potrebno, je še vedno potrebno dodati hashtag in poslati fotografije v omrežje. Kot žlica katrana v tem programu za "Instagram" izstopa povprečna kakovost slik na izhodu, kot tudi pomanjkanje možnosti za postavitev navzkrižnega objavljanja v "Twitter", "Facebook" in drugih socialnih omrežjih. Razvijalec se zdi, da posluša uporabniške ocene in obljublja, da bo ta trenutek izšel.

Gramblr

Za razliko od prejšnjega programa je ta program za podjetje ("Instagram") popolnoma prilagojen tako platformi iOS kot operacijskemu sistemu Windows. Prav tako je treba omeniti, da je uradni vir razvijalec plačan in brezplačendovoljenje za distribucijo. Slednja je nekoliko drugačna (glede funkcionalnosti) od plačane opcije. Razlika je le v oblikovanju in dodatnih filtrih, ki jih redni uporabniki redko uporabljajo.
Ne moremo le povedati o slabostih tega programa za "Instagram". Fotografija mora biti odrezana na kvadrat s strani drugih izdajateljev. Toda za osebo, ki sedi za računalnikom, to ni kritičen trenutek. Pripomoček deluje s fotografskim volumnom najmanj 500 KB, kateremu lahko dodate vse komentarje, opise in oznake. Na izhodu uporabnik prejme neposredno povezavo s sliko, kodo HTML za postavitev na spletno stran, kot tudi križna gumba za "Twitter" in "Facebook".

Instamize.me

Instamize.me ni program za Instagram na vašem računalniku, ampak storitev, ki deluje v vašem brskalniku. Jasna prednost takšne "komunikacije" je reševanje vseh tehničnih vprašanj v zvezi z objavo s pomočjo razvijalcev projektov, ne uporabnika.
Storitev je organizirana po plačani naročnini in s precej prilagodljivo cenovno politiko za osebno uporabo in za korporativno uporabo. Treba je narediti od 9 do 99 dolarjev na mesec. Če niste ljubitelj tega posla in ne poučujete vsako minuto svojega življenja v omrežju, potem morate imeti eno osnovno licenco za pet slik na dan z enim računom. Tisti, ki se uporabljajo kot strojnica, so sposobni širiti na tisoče fotografij na več računov in nenehno zahtevati kompleksno urejanje vsebin, delajo z odloženimi publikacijami in tematskimi predlogami, zato je bolje vzeti program za "Instagram"VIP licenca.

Če pogledamo široko paleto storitev, je mogoče reči, da je Instamize.me odlična za korporacijsko uporabo, saj navaden uporabnik samo žabo zaduši plačati mesečno za možnost dela z "Ingrammaem", četudi je to visoka kakovost.

RuInsta

To je popoln program za "Instagram" s podporo platforme iOS in "Winds". Pripomoček ima skoraj vse funkcije, ki so prisotne v uradni stranki za mobilne pripomočke, z edino razliko, da je vizualizacija na monitorju opazno bolj zanimiva kot na majhnem zaslonu pametnega telefona.
Z odpiranjem tega programa za "Instagram" boste videli urejen trak, kjer lahko naložite vsebino vsebine, pa tudi priporočene strani in kanale na desni strani. Meni vam omogoča, da prilagodite postavitev, velikost in vsebino stolpcev, tako da ni bilo nobenih težav z agresivnim trženjem.
Za delo z vašimi stranmi in fotografskimi vsebinami obstajajo gumbi za hitro povezavo, vmesnik za prenos slik in videoposnetkov s trdega diska ali neposredno iz spletne kamere. Na voljo je tudi priročno iskanje oznak in naslovov fotografij. Še več, absolutno vse vsebine, objavljene na straneh "Instagrama", lahko komentirate ali prenesete z enim samim gumbom, razen če se informacije ne skrivajo z nastavitvami zasebnosti.

BlueStacks

Če iz nekega razloga niste prišli do zgornjih možnosti, lahko poskusite, čeprav zapleteno, vendar delovno alternativo različicam namizne programske opreme. To je BlueStacks Emulator, ki jevam omogoča zagon aplikacij, zasnovanih za platformo Android, v okolju "Windsor". Ta alternativa bo omogočila delo z Googlom Play in že lahko najdete ton orodij za komuniciranje z Instagramom. O njih bomo razpravljali spodaj.
Edina stvar, ki jo je treba storiti, je, da takoj opozorite, da za pravilno delovanje emulatorja potrebujete povprečni sistem uspešnosti (Core i3 ali AMD A8), sicer boste morali obravnavati zamude in frize, ne pa fotografij.

Namestitev

Namestitev programske opreme ne bi smela povzročati težav. Preprosto prenesite emulator iz uradnega vira razvijalca tako, da vnaprej izberete različico operacijskega sistema in želeno lokalizacijo, nato pa zaženite čarovnika za namestitev, ki bo namestitev namestil samodejno. Ko ga namestite, boste videli bližnjico za zagon programa na namizju. Po kliku na njega se bo zagnal emulator (morate počakati 15 sekund) in poznali boste namizje platforme Android. Nato morate zagnati Google Play in v iskanju "Instagram", nato namestiti aplikacijo in jo uporabiti kot običajen pametni telefon, vendar z vsemi koristmi za namizje. Spodaj si oglejmo nekaj uporabnih programov za "Installer", ki jih lahko zaženete pod nadzorom emulatorja BlueStacks.

Layout

To je verjetno najpreprostejše in najpomembnejše, intuitivno jasno orodje za ustvarjanje kolaž. Uporabnik ima več predlog, zabavno polje in lep vmesnik. Če želite ustvariti kolaž, morate izbrati sliko iz galerije aliUporabite element "Photocabin" za fotografiranje na spletnem mestu s spletne kamere. Aplikacija prihaja z licenco shareware, vendar je brezplačna različica brez kakršnega koli oglaševanja. Možnost Pro vsebuje različne spremljevalne okolice: okvirje, predloge in filtre. Če se ne želite razdeliti na plačano različico, in duša zahteva raznolikost, lahko iščete vse te kolačke za tako rekoč neuradne vire.

VSCO

To programsko opremo je treba namestiti iz treh razlogov. Prvi je eleganten niz učinkov in vseh vrst VSCO filtrov, skupaj z izredno ergonomskimi orodji za obdelavo slik. Obstoječi "Instagram" filtri so vsekakor utrujeni od vsakogar in enostavno je prepoznati tudi oddaljeni pogled, ta aplikacija pa vam omogoča, da poudarite vsebino na kaseti.
Drugi je priročno delo s kamero in maso spremljajočega funkcionalnega elementa. Tudi ugledni producenti (Apple, Adobe itd.), Ki posebej razvijajo takšno programsko opremo za pametne telefone, bodo zavidali priložnosti, ki so na voljo tukaj. Tretja je skupnost fotografov z veliko število, kar pomeni veliko fotografij za navdih. Zavihek Discover vam omogoča, da občudujete čudovite posnetke različnih smeri, ki ste jih naredili s tem pripomočkom. Poleg tega program podpira pametno sinhronizacijo s storitvami v oblaku.

Značilnosti programske opreme

Treba je omeniti trgovino podjetja VSCO. Obstajajo dodatne možnosti za urejanje vsebine in filtrov, ki jih lahko dobite brezplačno ali kupite za denar (večinoma). Vsi podatki so razdeljeni na smeri in kategorijeIskanje pravega orodja je zelo enostavno. In ne kupite mačke v vrečki, temveč izdelek z podrobnim opisom: veliko primerov slik, video pomočnik za delo z določenim filtrom in možnostjo, itd. Slednje je opazno bolj donosno, saj je en paket vreden 2–3 dolarja in ločeno orodje, ki ima več kosov, približno $ 1. Na splošno lahko kupite vse sklope filtrov za 7 $ in hkrati prihranite 10 $. Kljub veliki vrednosti takšnih izdelkov je to programsko opremo vredno kupiti in delati na telefonu ali na osebnem računalniku. Z njegovo pridobitvijo boste na splošno pozabili na nekatere težave s fotografsko vsebino in njeno objavo v storitvi «Instagram». Vedno boste imeli vse pri roki.

Sorodne publikacije