Pravila igre v Subnautici, ali kako priti do Aurore

Veliko število uporabnikov, ki so kdaj igrali Subcontact, redno iščejo internet za načine, kako prodreti v Auroro. Najpogostejša vprašanja so: Subnautica, kako priti do Aurore. Ta članek opisuje, kako lahko vstopite v ladjo in odprete skoraj vsa vrata v njej.

Kaj je igra

"Pod-plovba" je igra z enim igralcem z veliko odprto kartico. Njegov pomen je preživetje na planetu, polnem vode in iz njega. Izhaja iz dejstva, da se junak zbudi v žgoči kapsuli, ki jo takoj zapusti in ugotovi, da je na neznanem planetu. Če želite izvedeti, kako priti do Aurore v Subnautici, morate biti pozorni na priložnosti. Igralec bo na voljo velikemu številu: preučevanju globin morja, iskanju novih vrst živali, študiju padlih v vodne kapsule za iskanje preživelih, identifikaciji majhnih otokov in tujih struktur.


Kaj je "Aurora"?

Kaj je Subnautica, kako priti do Aurore? Odgovor na drugo vprašanje ni težko najti. Ko zapustite reševalno kapsulo, je prva, ki jo gleda junak - ogromno vesoljsko plovilo, ki se nahaja na skali. To je "Aurora". Na tej ladji je značaj igre preletel s posebno misijo, med katero je letalo padlo na neznano obliko življenja in padlo na planet. Na samem začetku igre vesoljsko plovilo eksplodira in sprošča radioaktivne valove, da se skrijeiz katerega lahko le v kapsuli, iz katere junak in povzpela. Tukaj in igra se začne.

Načini gibanja

Kako priti do Aurore v Subnautici? Doseganje porušenega vesoljskega plovila je lahko skoraj na samem začetku igre. Če želite to narediti, morate dobiti anti-radiacijsko obleko, tako da igralec ne trpi, medtem ko na ladji. Ustvarite ga lahko pri proizvajalcu, ki je v reševalni kapsuli. Za proizvodnjo potrebujemo dve svinčeni in dve mrežni vlakni. Ko je enkrat ustvarjen, nosite obleko in se obrnite naravnost na Aurorus. Plavajte okoli ladje, našli boste velik kos kovine, ki je padel z ladje. Lahko se povzpnete na njo, nato pa nadaljujete z vzpenjanjem po drugih podrobnostih.


Kako odpreti vrata Aurorus

Za odpiranje vrat Subnautica Aurora morate uporabiti plazemski rezalnik. Vendar pa tega ne bo mogoče takoj storiti. Prvi igralec v igri je, da preuči sosednje globine morja, kot tudi najde skener v "Aurori" in najde potrebne dele za izdelavo. Ko je risba pripravljena, je treba izvleči materiale. Za ustvarjanje so potrebni: dva diamanta, baterija, titan in žveplo. Vse to je mogoče najti pod vodo v bližini "Aurore". Nato pošljite material proizvajalcu in dobite plazemski rezalnik. Lahko je tudi ustvarjena na drug način. To naredite tako, da v igralno konzolo vnesete ukazni element lasercutter.

Kode v igralnem območju

Igralci so pogosto zainteresirani, ali obstajajo kode za Subnautico. Resnično obstajajo in obilo jih je, da v celoti uživajo igralce. VSeznam skupin vsebuje predmete, oblačila, pomorske kreacije in tehnike. Kode bodo igralcu pomagale raziskati vso opremo, ki je na voljo v igri, in preizkusiti srečo v bitkah z velikimi živalmi. Vendar je za ta namen priporočljivo najprej pripraviti, na primer, izdelavo železnega robota. Za izdelavo potrebujete pet vrst materialov, ki jih lahko dobite pod vodo, in risbe obleke. "Subnavigation" je zelo zanimiv in zamuja igro. Uporabnik bo več kot eno uro preučil celoten zemljevid in šel skozi glavno ploskev. In pomagajte mu pri tem lahko kode, vendar za najboljšo prakso, je priporočljivo, da igrajo igro, ne da bi jih uporabljali.

Sorodne publikacije