Dwemerjeve ruševine v Skyrimu: sistemske zahteve, igranje in pravila

Za omogočanje te lokacije morate nastaviti mod. V dveremskih ruševinah Skyrima je veliko uporabnih stvari in predmetov. Če zberete ostanek (razpršen je po lokaciji ali je padel iz sovražnikov), ga lahko stopite v palice. Od njih lahko naredite lep in trden oklep, rezilo, ščit ali čebulo. To bo omogočilo, da bodo kovaške veščine dobro zaslužile. Poskušali bomo ugotoviti, kje najti ruševine Dumperja in kdo jih bo moral videti.

Kdo živi v ruševinah?

Najbolj priljubljeni sovražniki v tem podzemnem stanovanju so Dwemerjevi pajki. Navzven so podobni kovinskemu vozilu, ki ima obliko pajkovine oblike. Delajo s kamni za prhanje in oljem Dvamster. Te sestavine padejo iz njih skupaj z odpadno kovino. Pajki so več vrst: delavci, stražarji in mojstri. Prvi se borijo s pomočjo zatiča, drugi in tretji začnejo polniti elektriko in po "smrti" eksplodirajo.


Problem je sovražnik ruševin - sfere Dwemer. Dokler ne napada, je to leteča žoga. Takoj, ko se pojavi nevarnost, se razkrije in se spremeni v avto z ostrimi ročicami. Od njih padejo enake sestavine kot pajki. Območja - zelo nevarna sovražnika, ker se pomanjkanje moči izravnava s hitrostjo. Včasih pridejo v obliki značilnih samostrela, ki lahko hitro ubijejo lik. Nevarni, a zanimivi prebivalci dwemerianskih ruševin - centurioni. Tako imenovani parni stroji, ki ščitijo določeneozemlju. Delujejo s posebnimi jedri, ki so podobne žiroskopom z rdečo svetlobo. Stotnik ne bo zamenjen z nikomer, ker izgleda kot velik oklepni bojevnik. Od njega padejo zelo dragi predmeti, kamni duš, maslo, dragi kamni, dobre puščice (na primer, daedric). Treba je vedeti, da če se prikradete mimo tega sovražnika, bo stal nepremično (običajno mirno podpirajo stene).


Tudi v ruševinah so prebivalci, kot so phalmers in corasiers. Fallemi se imenujejo neprivlačna slepa bitja. Nekoč so bili snežni vilini, na katerih so Dwemers izvajali različne poskuse. Posledično so vilini opravili mutacije in se spremenili v ta bitja. Falmers zelo pogosto so v bližini corms - členonožci bitja. Imajo močno lupino hitine in žleze, ki vam omogočajo, da pljuvate strup iz sovražnikov.

V Rifte

najdemo več ruševin na območju Rifta. Tu so: Avvanznzel, Balthfall, Rkund. V ruševinah Avanchenzela se znajdemo po tem, ko smo prevzeli nalogo argonovcev v pristanišču Riften. Dala nam bo kocko, ki se bo morala vrniti na kraj. Vhod v lokacijo ni videti kot mesto Dwemer, ampak izgleda kot običajna jama. V notranjosti čakamo na srečanje z duhovi, ki bodo kot promocija razkrili zgodovino njihove kampanje in smrti. Tukaj je treba paziti zelo pazljivo, saj bodo obstajale pasti in močni čarovniki Dvamster. Uspešno opravljeno iskanje bo dalo edinstveno urok "Starodavno znanje".
Dvanajst ruševinBalthfall so kovačnica eterije. Pri tem je bil material obdelan in uporabljen za izdelavo različnih naprav. Ključ Balthfalla je razdeljen na štiri dele, ki se nahajajo v 4 različnih mestih. Zaradi dolgoletnega vojskovanja je bila kovačnica opuščena in nato uničena. V njem so precej lepi in nenavadni kraji: jama s slapovi, Dvermierjeve konstrukcije, modeli Dwyerjevih strojev.
Ruščine Rkunde se nahajajo na odprtem območju, v katerem so stavbe, uničeni stebri. Tu lahko najdete več sestavin, kot tudi nekaj odpadnih kovin. Več te lokacije ni zanimivo.

V Winterhallu

Obstajata dve lokaciji v snežnem pokritem Winterholdu z mestoma Dwemer: Alfandand in Zybabin tempelj. Tempelj je običajna stavba, zaščitena s falmerji in korami. Na tej lokaciji so postavili več svojih taborišč z različnimi zalogami. Najpomembnejše mesto je glavna dvorana templja, ki je sestavljena iz več ravni. Toda vstopanje na vse ravni ne bo delovalo - nekatere od njih so preobremenjene. Mesto lahko zapustite z dvigalko Dvamster. Kje na Skyrimu so ruševine Dwemerja Alflanda? To veliko mesto se nahaja jugozahodno od Winterhalla. Iz nje lahko pridete v neverjetno lep in skrivnosten kraj - črno obrobo.
Glavna atrakcija lokacije je katedrala, ki zavzema precej veliko območje. Obstaja več stavb, povezanih s stopnicami. Ob stenah so vidne različne cevi, zobniki in batni mehanizmi. V dvorano lahko pridete le s pomočjoposebno napravo.

Bela plaža

Veliko število mest, ki jih je zgradilo Dwemeres, najdemo na ozemlju Belega morja. Tu so Mesnechlett, Raldblach, Irkundand in stolp Mzark. Monschleft je uničeno mesto, ki se nahaja v bližini Dunstarja. Blizu njega se bo moral boriti z roparji, ki se ukvarjajo z nezakonitimi izkopi. Znotraj ruševin bomo srečali avto Dover in Falmers. Možno je tudi priti do Črnega morja. V Mzarkovem stolpu se znajdemo po tem, ko poiščemo starodavno rokopis v Čadu, denar-Shuba (v knjižnici odbora Winterhall). Poleg drsenja je tukaj veliko dragocenih predmetov, ki jih je mogoče prodati. Lokacija je sestavljena iz zapletenih in zanimivih labirintov. Na poti nazaj čakamo na nekaj ugank in Dvamster mehanizmov.
Raldbether - ozemlje razbojnikov, avtomobilov, kmetov in trupel. Paziti je treba, da se izognemo pastem v obliki sukancev, požara in drugih. Tukaj lahko najdete podstavek z gumbi. Če nepravilno pritisnete, bodo pasti sproženi. V eni od dvoran zaylo mehanizmi in morajo teči. Takoj, ko bodo delali, bo most padel in centurion oživel. Po njegovem atentatu se s pomočjo dvigala povzpnemo na površje. Irkundant - ruševine Dumbledorja, v katerih se znajdemo med potjo tatovega cehovstva. Na tej ogromni lokaciji morate najti izdajalca in mu ne dovolite, da pobegne z zakladi in pomembnim ključem. Vhod na ozemlje bo treba preiskati, ker vrata zaprta z rešetkami (tukajgangsterji). V notranjosti Irkundanta bomo videli veliko trupel in razbitih avtomobilov. Da bi se srečali s sodelavci, bomo morali premagati nekatere težke pasti. Na koncu je bitka s izdajalcem, ki mora odvzeti stvari, ki jih potrebujemo. Po tem se bo soba napolnila z vodo in hitro morala iskati pot od tu. Da se ne zaduši, bi bilo lepo očarati nekakšno stvar (na primer čelado) z urokom "dihanja vode".

V mejah

Največje ruševine Djemerja Skyrima se nahajajo na mejah. Tu se bomo srečali: Battadamz, Nchuan Zel, Arkstnam, Gnezdo vetrov in Prečkanje globokih ljudi. Prečkanje globin ljudi je odprta platforma, kjer se bo srečalo nekaj roparjev. Tu ni nič zanimivega, razen koščkov eteričnega. Najdemo ga na nasprotni strani mostu. Nunchand-Ze je ogromno območje Dwemerja, ki se nahaja pod Markardom. Tu lahko najdete toliko ostankov, da mu ne bo dovolj "žepov". V ruševinah se bo treba boriti z povodcem, avtomobili, ledenimi pajki. Dostop do njih je mogoč, če vrata odprete s ključem (podarite Kollylmu in vas prosim, da ubijete velikega pajka) ali pa ga zlomite z nožem.
Meja Wind Breakerja je stolp, ki se nahaja nedaleč od Marcarta (na jugovzhodu). Dobro ohranjena stavba je sestavljena iz notranjega prostora in balkona. Tukaj najdete nekaj odpadnih kovin in različne artefakte.
Arkstnam se nahaja nedaleč od orkestra Dushnik-Yal. Stavba ima majhne dimenzije, stene pa so delno uničene. VZaradi potresa se njegov zemeljski del praktično ni ohranil, v globini pa je mogoče najti središče, v katerem so proučevali lastnosti erekcije. Za naš značaj praktično ni nič zanimivega. Kje na Skyrimu so ruševine Btardamza? Najdemo jih v globinah gora Borders. Tu se bomo srečali s privrženci Daedre Periait, ki trpijo zaradi obsedenosti. Napadajo vsakega popotnika in to storijo skupaj, kar je lahko problem. Znotraj ruševin se bodo srečevali različni sovražniki, artefakti, rudna žila.

V Eastbournu

je več stanovanjskih stavb v Eastbournu. Tukaj bomo videli Kagrenzel, Komoru gnomes in Mzulft. Kagrenzel pridemo na majhno pot, ki poteka v bližini stolpa Ansilwond. Nedaleč stran od vas so razbili lovski tabor. Ob njem bodo pomembne stopnice, ki vodijo do želene lokacije. Zunaj so ruševine podobne navadni trdnjavi. V notranjosti lahko vidite hodnik, s katerim bomo prišli v temno sobo s podstavkom. Tu ni nič bolj zanimivega.
Mzulft se nahaja v gorovju Skyrim (na vzhodu). Predstavljajo jo dve zgradbi: vhod v mesto in skednji gnomov, ki se nahajajo tam. V ruševinah Mzulfta se znajdemo, če gremo na pot v Winterhallu. Na tem področju bomo morali najti edinstveno osebje - Eye of Magnus. Obstaja tudi veliko artefaktov, odpadne kovine in različnih sestavin. Pritlična garderoba se nahaja nedaleč od Mzulfta (ni prikazana na zemljevidu). Gre za majhno sobo s konvektorjem, ki je potrebna za polnjenje posebnega kamnatuš Tudi v shrambi je veliko damperskih ostankov, skrinjic z raznoliko vsebino.

In Solstime

Če namestite dodatek k TES 5: Dragonborn, lahko pridete na otok Solstighe. Na voljo so 3 lokacije za študij z ruševinami: Kagromez, Nchardak, Falbarts. Kagromez je majhno mesto Dwemer v središču otoka. Njegova zasnova je nekoliko drugačna od podobnih struktur "Skyrim" (npr. Nekateri deli zgradbe so opisani z malahitom). Objekt je služil kot veliko skladišče ali preizkuševališče. Obstajajo pasti in zapleten sistem, ki odpira vrata. Mimogrede, za reševanje ugank bodo potrebni posebni okrasni kamni, ki so raztreseni po otoku. Nchardak je velika mestna knjižnica, ki se nahaja na otočku Solstima. Tukaj bomo dobili, če bomo pomagali Neloti iz Tel-Mitrine (brez nje bo lokacija zaprta). Samo on bo lahko odprl vrata s posebno kocko. S pomočjo kock lahko upravljate raven vode v stavbi, ki vam bo omogočila, da pridete na pravo mesto. Če se pred tem nismo srečali s črnimi knjigami, potem bomo videli prvo od njih. Z njihovo pomočjo se lahko preselite v svet Hermes Mori.
Falbatras - ruševine velikega mesta Dwemer, ki se nahaja nedaleč od Stone Waters. Navzven in znotraj nas bomo čakali na pleksiglas - škodljiva bitja, ki so jih vrgla kopja. V globinah ruševin živi albino-albino. Iz njihovega zalezovalca lahko naredite pajke, ki udarjajo v ogenj, kislino, zmrzal. Hero rad pluje po otoku2-3 ljudi. "Skyrime" ima veliko dveremskih ruševin. Vredno je obiskati vsako lokacijo, saj obstajajo zanimivi predmeti, predmeti in predmeti. Kar se tiče sistemskih zahtev, so enake tistim v glavni igri (že mora biti nameščen na računalniku).

Sorodne publikacije