Maxim Yeremeev: Zgodovina življenja

Igralna industrija v Skupnosti neodvisnih držav ima svoje junake in ugledne kritike, ki vsak dan delajo v tej smeri. Maxim Yeremeyev pripada današnjemu dnevu, ker je bil v korenu ustvarjanja verskih publikacij in revij, namenjenih projektom digitalne zabave.

Biografija

Maxim Yeremeyev ni nikoli govoril o sebi na videu in govoril javnosti izključno z materiali, namenjenimi igranju na različnih platformah. Natančno je znano, da ima neprofesionalno visokošolsko izobraževanje in da ima radi na video inštitutu.


Kasneje se je navdušenje spremenilo v delo, saj njegov blog z veseljem bere veliko ljudi. Človek je bil znan po tem, da so idejo o določenem vidiku projekta skrbno poudarili z dokazi in analizo podrobnosti. Material je bil lahek, berljiv in ljudje so z veseljem gledali ustvarjalnost industrije. Ko so bili materiali te osebe že prebrani v eni državi in ​​vsi so vedeli, kdo je Maxim Yeremeyev, ga je Igromania povabil v svoje mesto za delo. Od tega trenutka se je začela nova faza v življenju človeka.

Videz

V starih video materialih so ljudje urednika videli kot čednega mladeniča, ki lahko zgovorno govori. Zaradi dolgih let dela na računalniku ste vedeli.
Njegova teža je presegla dovoljeno vrednost, kar je povzročilo nekaj zdravstvenih težav. Ljudje so navajeni videti podobo preudarne osebe, ki sedi na stolu in razlaga igre. To je pogosto govoril Maxim Yeremeyevindustrija digitalne zabave se hitro spreminja in ljudje morajo to upoštevati. Po letu 2014 je bodoči urednik popolnoma spremenil videz. Nekoč se je občinstvu zdel popolnoma plešast in spolzek več kot dvakrat. Takšne spremembe videza so navdušile strokovnjake dejavnosti strokovnjaka, ki so ga takoj začeli aktivno razpravljati na spletu. Ta tema je bila nekaj časa prisotna. Vsi so se navadili, ko so spoznali, da se slog njegovega govora in dela v smeri igre nista spremenila.


"Igromanija"

Ko se je pridružil osebju revije "Igromania", se je takoj izkazal. Veliko člankov in recenzij je napisal Maxim Yeremeyev. Njegova biografija je obogatena z novimi dosežki. Konec leta je založba tradicionalno poimenovala najboljšo igro v preteklem obdobju in postala TOP vseh projektov. To delo je bilo največkrat zagotovljeno Maximu, ker je lahko svoji izbiri lahkoto pojasnil skupnosti.
Od leta 2010 lahko njegov govor vidite na uradnih spletnih straneh revije. Ko je človek govoril pred publiko, njegov glas ni bil dvomljiv. Maxim Yeremeyev je bil vedno prepričan v svoje besede, zato je javnost spoštovala deklarirano strokovno mnenje. Nekaj ​​let kasneje jih je urednik uredil in mladim omogočil vodenje oddelka. Ko je založba začela prodajati težave, je poskušal začeti nov projekt, imenovan "Light", vendar je Skupnost že negativno vplivala na igre. Notranje kadrovske težave so prisilile mnoge, da odidejo, in skupaj s starimi prijatelji je zapustil ta kraj dela. Nekajmesecev ni bilo slišanih za njega, in vsi so mislili, da je prenehal delati. Strokovnjak se je pokazal na novi strani v projektu C-c-combo Breaker!

Novo delo

Yeremeev je spremenil položaj v prid, ker so celo njegovi pregledi spremenili temo. Postali so svetlejši in v njih pozitivno gleda na okoliščine primerov v igralništvu. Mnogi so mislili, ko je fant zapustil založbo, da je Maxim Yeremeyev ("Game Massage") umrl. Na srečo je bila ta informacija laž in strokovnjak nadaljuje z delom v avtorjevi založbi. Skupaj s sodelavci je sprožil novo serijo video C-c-combo Breaker!
Njihove dostojne igre se obravnavajo z neverjetnimi podrobnostmi. Na primer, če govorimo o priljubljeni seriji, potem vodi kažejo nadaljevanje svojih predhodnikov, naredite pregled protagonista, parcele in tehnične komponente. Takšno delo v človeku traja veliko časa, zato se materiali pojavljajo manj pogosto kot na starem delovnem mestu, vendar je kot avtor sam. Poleg glavne videoposnetke pobudniška skupina pogosto naredi materiale, ki so le posredno povezani z industrijo. Pokazali so, da Play Station 4 deluje celo na stari sovjetski televiziji "Rubin", prav tako pa je preučil Kazenski zakonik, ki jim je pomagal razumeti, katere igre je mogoče prepovedati v Rusiji za objavo.

Sorodne publikacije