Kaj je Bing Bar in kaj potrebuje?

Pogosto lahko z iskanjem na seznamu nameščenih programov ugotovite varnost, ki je uporabnik sam ne namesti. V mnogih primerih bo ta seznam Bing Bar. Oglejmo si natančneje, kaj je to in kje je vzeto iz operacijskega sistema.

Kaj je bar Bing?

Bing Bar je orodna vrstica za brskalnik Internet Explorer, ki je integriran z Microsoftovim iskalnikom Bing. V bistvu je to podaljšek za brskalnik, ki ga je razvil Microsoft, ki združuje funkcije programa Windows Live in iskalnika Bing. Poleg tega, da lahko išče informacije na internetu, vam ta plošča omogoča tudi hiter dostop do mape »Prejeto«, klepet s prijatelji v storitvi Facebook ali Skype, ogled vremenskih napovedi in še veliko več. Razširitev omogoča uporabnikom, da si ogledajo najnovejše objave na portalu MSN, ne da bi se premaknili s strani, na kateri so, zaradi česar je Bing Bar privlačen za številne uporabnike.


Kako je prišel do računalnika, če ni bil nameščen?

Kaj je Bing Bar je zdaj jasno. Edino vprašanje je, kaj počne na vašem računalniku? Kot drugi podaljški, otroška tabla Bill Gatesa zadene uporabnikovo napravo zaradi njegove nepazljivosti. Z namestitvijo želenega programa in sprejemanjem dogovora ste preskočili točko in dodatno namestili to ploščo. Lahko ga izbrišete s standardnim postopkomodstranite programsko opremo iz »Vetrov«. Ker veste, kaj je Bing Bar, ne morete skrbeti, da ste virus. Morda je edina pomanjkljivost pop-up sporočila in internetna storitev iskanja se je spremenila. Čeprav mnogi menijo, da je zelo vsiljiv in neprijeten, je med številnimi uporabniki, zlasti v Združenih državah, zelo priljubljen.


Kako namestiti orodno vrstico Bing?

Če želite namestiti razširitev, lahko prenesete vrstico Bing z uradne strani programa ali uporabite storitev posodabljanja operacijskega sistema. Upoštevajte, da je plošča na voljo v operacijskem sistemu Windows XP Vista, kot tudi bolj posodobljene različice - 7 8 in 8.1. Uživate lahko v vseh užitkih aplikacije Bing Bar, kar zahteva preproste manipulacije. Namreč:
 • Gremo na storitev posodabljanja operacijskega sistema.
 • Čakamo, da se prenesejo vse razpoložljive posodobitve.
 • Pojdite na pomožne posodobitve, kjer izberete Bing.
 • Kliknite na namestitvene posodobitve.
 • Čakamo na začetek prenosa programske opreme in nato zaključimo postopek namestitve.
 • Po namestitvi posodobitve boste morda morali znova zagnati sistem, kar lahko traja nekaj časa. Med tem postopkom je zelo priporočljivo, da ne izklopite napajanja osebnega računalnika ali prenosnega računalnika, saj lahko to povzroči kritično okvaro operacijskega sistema in izgubo pomembnih informacij. Sramota bo, če boste morali ponovno namestiti Wind zaradi neuspešne namestitve Bing bara. In da so takšni problemi povsem možni, je znano mnogim.

  Kakoodstraniti orodno vrstico Bing?

  Če se izkaže, da ste Bing Bar namestili napačno ali nepazljivo in nezadovoljni z delovanjem plošče, ne skrbite. Program traja nekaj minut. Potrebni so naslednji koraki:
 • Pojdite na nadzorno ploščo.
 • Izberite del s programi.
 • Pojdite v program za odstranitev.
 • Poiščite neuporabno programsko opremo in jo odstranite.
 • Ko boste izvedeli, kaj je Bing Bar, se odločite sami, ali potrebujete to razširitev za Internet Explorer, ali je primerno, da jo uporabite ali želite prenesti drug brskalnik, ki se zdi veliko bolj priročen in funkcionalen. Mimogrede, vredno je vedeti, da če ste predhodno namestili orodno vrstico Windows Live, potem, ko namestite ploščo Bingo, bo odstranjena iz računalnika.

  Sorodne publikacije