Pametni telefon BQ 5070 Magic: funkcije, opis, ocene

Večina kupcev raje poceni pametne telefone. Za to obstaja več razlogov. Glavna stvar je seveda nizka cena. Vendar pa obstaja veliko pasti pri izbiri gadget segmenta proračuna. Najprej si vsak kupec prizadeva najti najboljše razmerje med vrednostjo in kakovostjo. In če obstajajo določene zahteve za značilnosti, se zdi, da je taka naloga velika, se zdi, da je čarobna. Rusko podjetje BQ je izbralo zanimivo ime za svoj pametni telefon. Uporablja Magic predpono. Vsekakor ni znano, na kaj bi proizvajalec namigoval. Predpostavke kupcev nekaj. Nekateri verjamejo, da je to tanek namig prvotnega elegantnega dizajna. In po mnenju drugih - neke vrste proizvajalec humor. Lahko rečemo, da BQ BQS-5070 Magic privablja zanimiv videz. In tukaj je, kaj pametni telefon ima strojno opremo, poglejmo. Ali je poleg konzol v naslovu nekaj čarobnega?
Kaj je vključeno?

Ta proizvajalec ima svoj stil oblikovanja. To je vidno v vsem. Individualnost je že razvidna iz embalaže. Za razliko od drugih znamk, škatla ni samo ime podjetja in telefona (ki je bil pred kratkim zelo priljubljen), temveč tudi veliko drugih informacij. Oblikovalci so izbrali svetel dizajn. Kombinacija belega in rdečega izgleda zvit, kar nedvomno pritegne pozornost. Predstavljeno na škatli in podoba pametnega telefona BQ BQS-5070 Magic. Tudi brez odpiranja paketa lahko že vidite značilnosti oblikovanja obeh sprednjih in zadnjih plošč.


Minimum - ta beseda označuje niz komponent. V telefon so dodani samo najbolj potrebni dodatki. To je napajalnik 1A in standardni kabel (microUSB). Dopolnjuje ta "bogastvo" paket dokumentov, kjer lahko najdete potrdilo, priročnik in garancijsko kartico.

Videz, dimenzije in značilnosti

Ta model očitno navzven zelo zanimiv. Takoj se pojavi velika izbira pametnih telefonov. Primer je urejen. Dimenzije pripomočka so kompaktne:
 • debelina je 7,9 mm;
 • višina - 143 mm;
 • širina - 71 mm.
 • Pri medsebojnem delovanju pa lahko pride do občutka nelagodja, zlasti tiste z majhno dlanjo. Razlog je v obliki primera. Masivnost naprave dodaja še robove in rahlo zaobljene vogale. Od nevšečnosti niti ne prihranite majhne teže, ki je le 136 str. Nedvomna prednost je obilo barv. Okvir, ki poteka po obodu celotnega ohišja, je srebrnkast in zlate. Kot slednje je nameščen z rdečimi, belimi, rožnatimi in črnimi barvami. Na voljo v prodaji in model je v celoti izveden v zlatih barvah. Ljubitelji stroge odločitve lahko izberejo klasično črno kopijo s srebrnim okvirjem. Na žalost je ohišje telefona narejeno iz plastike, ki je pod kovinsko masko. S skrbnim ravnanjem se izogibajte praskanju, zato je priporočljivo uporabiti pokrove. Demontaža telefona. Za dostop do pomnilniške kartice in reže za baterijo BQ 5070 Magic,samo odstranite zadnji pokrov. Zaradi posebnih ključavnic ima dovolj trdnost. Na hrbtni strani je ime proizvajalca. Na dnu je luknja v zvočniku, nad njo pa je napis - Magic. Objektiv glavne kamere je okrogel, na vrhu pa izhod. V bližini je izbruh.
  Nedvomna prednost tega modela je ločena reža za zunanji pomnilnik. Za namestitev ne potrebujete baterije. Toda zamenjava "sedem" ne bo hitro prišla ven, saj so reže (micro-SIM in nano-SIM) neposredno nad baterijo. Sprednja plošča vsebuje vse potrebne elemente. Nad zaslonom je senzor bližine, luknja v zvočniku in sephi-kamera. Kontrolne tipke so virtualne, tako da je dno plošče popolnoma brezplačno. Konektorji za polnjenje in slušalke se oddajajo na zgornjem koncu. Na nasprotni strani je le majhna luknja za mikrofon. Glasnost lahko prilagodite tako, da držite tipko za zmanjšanje glasnosti na levi strani. Za gumb za vklop je bil izbran standardni prostor - na desni strani.

  Ergonomija

  Mnogi kupci niso niti pričakovali, da bo pametni telefon BQ 5070 Magic sprožil tako prijazen taktilni občutek. Ohišje ni spolzko, zato lahko telefon upravljate z eno roko. Mehanski ključi se nahajajo na vrhu ohišja, kar popolnoma odpravi nenamerno pritiskanje. Na žalost uporabniki v komentarjih pravijo, da njihov napredek ni dovolj jasen, vendar to ni pomembna pomanjkljivost. Nekateri lastniki se bodo morali navaditi na lokacijoVrata USB, ki jih ima ta model, niso na dnu, temveč na vrhu. Če podate povprečno oceno ergonomije, lahko varno namestite 4 točke od 5 točk. Uporablja IPS matrico, ki zagotavlja širok kot gledanja in dober prenos barv. Z eno besedo so ga kupci poimenovali dobro. Diagonala je pet centimetrov. Zaloga svetlosti je dovolj za udobno delo tudi na soncu. Dodatne nastavitve proizvajalec ne zagotovi. Vendar, če sem iskren, to ni nujno potrebna. Senzor je sposoben prepoznati do 5 dotikov, ki jih naredimo hkrati. Pri delu zaslon na dotik prikazuje dobre rezultate - deluje hitro in jasno. Slika je prikazana z ločljivostjo 1280x720 px.

  Strojna oprema

  Čas je, da se osredotočimo in "stvari" BQ 5070 Magic. Specifikacije pripomočka se ne vlečejo na vodilno mesto, vendar naprava dobro opravi naloge. Njegovo "srce" je izdelal procesor znane družbe MediaTek. Model MT6737 deluje na štirih računskih elementih. Vsak od njih je sposoben proizvesti največjo taktno frekvenco 1250 MHz. Kot grafični pospeševalnik se uporablja vsa znana grafična kartica Mali-T720 MP2. Tak tandem najdemo na številnih poceni pripomočkih. Kakšno prijetno presenečenje za kupce je količina RAM-a. V tem modelu so razvijalci namestili 2 GB. To je dovolj za nemoteno delo. Vsi pomembnejši procesi delujejo brez obešanja in padca. Kaj?Za ROM je v napravo vgrajenih samo 16 GB. Približno štiri že zasedajo sistemske datoteke, tako da bo uporabnik lahko delal samo z 12 GB. Če nekdo nima dovolj prostora za shranjevanje, lahko namestite pomnilniški ključ 128 GB.

  Lastnosti operacijskega sistema in vmesnika

  Na podlagi BQ 5070 Magic LTE na šesti napravi Android. Operacijski sistem je dopolnjen s korporativno lupino, tako da bo uporabnik lahko užival v "čisti" različici. Pametni telefon ima veliko predhodno nameščene programske opreme. Nekateri kupci so celo prestrašeni, vendar se vse aplikacije enostavno odstranijo. Od proizvajalca, je dodal nekaj storitev: "Daj življenje" (podpora za bolne otroke), Apps Press (uporablja se za namestitev programov), "Yandex" in "Explorer".

  Kamere

  BQ 5070 Magic ima kamere, ki so vredne pozornosti. Za glavno uporabljeno matriko za 13 MP. Kakovost slik je povprečna. Razvijalci so nastavili bliskavico in napovedali samodejno ostrenje. Po mnenju uporabnikov je najboljši način HDR in nočni način. Toda, ko so slabi pogoji za fotografiranje na fotografijah jasno zatemnjena bledenje in hrup. Celofilni fotoaparat s senzorjem z ločljivostjo 5 milijonov pik je navdušil lastnike. Uporablja se lahko ne samo za video komunikacijo, ampak tudi za fotografije. Fotografije so dobre kakovosti. So jasni in podrobni.

  Avtonomija

  Jasna definicija BQ 5070 Magic - Specifikacije baterije. V napravi so razvijalci namestili izmenljivo baterijo za samo 2000 miliamp na uro. Seveda ni potrebno pričakovati visokih rezultatov avtonomije. Na primer, kdajGledanje video posnetkov bo zahtevalo polnjenje telefona po 4-5 urah. Pri visoki obremenitvi bo uporabnik moral večer priključiti stroj na omrežje. Lastnikom lahko svetujete le, da uporabite Power Bank.

  BQ 5070 Magic: pregledi

  V zaključku pregleda bi rad izpostavil vse prednosti in slabosti tega modela. In pomagali bodo pri teh povratnih informacijah od resničnih ljudi. Začnimo s slabostmi. Te, nedvomno, imajo šibko življenjsko dobo baterije. Nekateri lastniki so opozorili tudi na pomanjkanje podpore GLONASS. Načeloma sta ti dve točki dosegli največ pritožb. Zdaj pa se obrnemo na zasluge. Uporabnikom so pripisali: prisotnost ločene reže za bliskovni pogon, podporo za dva formata nano-SIM in SIM SIM kartic, vredne ergonomije, čarobno privlačnega videza in čistega Androida.

  Sorodne publikacije