Avtomobil Hummer H3: fotografije in povratne informacije lastnika

Ameriški terenski avto "Hammer H3" je bil izdan od leta 2005 do leta 2010. Njegov "prednik" je Visoko mobilno večnamensko kolesno vozilo, ki je večkrat sodeloval v sovražnostih. Prav ta model je imel visoko prehodnost, ki je bila osnova celotne serije "H". Tretji Hummer je najmanjši v celotni družini.

Videz

Dolžina "kladiva H3" doseže 4742 mm. Medosna razdalja je 2842 mm, širina pa 19 m. Višina ni velika - 1895 mm. Najpomembnejši kazalnik SUV pa je carinjenje. Razdalja v cestnem prometu v tem modelu doseže 230 mm.


H3 v primerjavi z avtomobili drugih generacij izgleda bolj "civilno". Ampak še vedno se ne dojema kot tipičen srednje velik SUV. Razlikuje se po bruto oblikah, bistvo pa je, da so bile glavne linije izdelane za vsakodnevno upravljanje tega avtomobila. Njegova nerodna, "opečna", groba zasnova je bila odločena, da odide, saj je sam videz vizitka tega avtomobila. In, seveda, posebna dekoracija ima lastniško masko hladilnika, okroglo optiko in nova aluminijasta platišča v kombinaciji z gumo z visokim profilom.

Notranjost

Hummer H3 izgleda preprosto, a privlačno. Glavna značilnost je prisotnost velike količine prostega prostora. Štirje potniki in voznik bodo zadovoljni. Prav tako ne moremo opaziti visoke ravni opreme. Pri obdelavi se uporablja samokakovostni materiali - prijetna mehka plastika, kovina, naravno usnje. Mnogi vozniki so zadovoljni, da uglasijo "Hammer H3". Preprostost notranje opreme to omogoča.


Omeniti velja tudi prostorno prtljago. Lahko sprejme 835 litrov tovora. Če želite povečati prostor, je dovolj, da naredite zadnjo vrsto sedežev. Takoj se bo obseg povečal na 1577 litrov. Tri leta po začetku proizvodnje SUV tretje generacije se je notranjost spremenila. Preostali občudovalci avtomobilistov enostavnosti in funkcionalnosti, vendar je število kazalcev in naprav na konzoli zamenjal štiri stroge informativne obroče, ki so jih oblikovalci postavili neposredno pred voznikovimi očmi.

Motorji

Mnenja o avtomobilih Hummer H3 so večinoma pozitivna. In v mnogih pripombah, lastniki tega SUV pohvalijo motor. Pod pokrovom modela so bile nameščene tri različice pogonskih enot. "Mlajši" v liniji motorjev se je štel za 35-litrski turbopolnilni motor, ki proizvaja 223 KM. Nameščen je bil v parih s 5-stopenjsko "mehaniko". Maksimalna hitrost modela s tem motorjem je bila 180 km /h, 100 km /h pa se je merilnik hitrosti dvignil za 10 sekund. Kaj pa apetit? Njegovo zmernost potrjujejo številni pregledi. Poraba goriva "Hammer H3" je majhna - 100 kilometrov v mešanem ciklu, traja približno 14-15 litrov. To je res skromen kazalnik za tako težko vozilo.


Tudi pod pokrovom je 37-litrski245-konjski motor, ki je na voljo s "mehaniko", in s 4-stopenjskim "avtomatskim". Toda model z avtomatskim menjalnikom porabi 35 litrov goriva več (147 l /100 km). Dinamika v obeh različicah je bila enaka - do 100 km /h pospešila v 98 sekundah. Leta 2008 se je pojavila najmočnejša enota, ki jo je dokončal samo "Hammer H3". Povratne informacije lastnikov to potrjujejo. Zahvaljujoč 57-litrskemu motorju s 305 konjskimi močmi je avto pospešil na "sto" v samo 82 sekundah. Največja hitrost je bila omejena na 165 km /h, strošek na 100 "mestnih" kilometrov pa je bil 181 litrov. Model s to enoto je bil opremljen izključno s 4-stopenjskim "avtomatom" z elektronskim krmiljenjem.

H335: komentarji lastnika

Model "Hammer H335" je bil zelo priljubljen. Mnenja, ki ostanejo lastniki, redko vsebujejo kritike. Ljudje namenjajo posebno pozornost upravljanju. Na SUV-ju je enostavno in jasno. In tudi kljub svoji velikosti, je mogoče "virulate" v izrednih razmerah, ki je pogosto presenetila lastnike tega avtomobila. In zavore, mimogrede, so odlične - takoj reagirajo na dotik pedala. In polmer obračanja je vreden. Pravijo, da je videz varljiv - zato je kljub grobemu in dimenzionalnemu videzu Hummerja zelo okreten in okreten. Ljudje, ki so vzeli model z avtomatskim menjalnikom, pravijo, da škatla deluje brez pritožb. Hitrost se hitro vnese, prenosi se neopazno preklopijo. "Apetit" 35-litrskega motorja je zmeren, celo več kot 100.000 kilometrov vožnje - 12 litrov na avtocesti in 17 v mestu. Mimogrede, celo obnajmočnejši motor za hladni zagon ne povzroča težav. Avto se hitro segreje - le pet minut, da se izloči iz toplega zraka. In še posebej dobre izlete na dolge razdalje ali off-road, za katere je bil ustvarjen "Hummer". Vzmetenje je trajno, zanesljivo - v mnogih pogledih je zaradi visoke stopnje prepustnosti. In sedeži so udobni, opremljeni z izrazito stransko podporo. Definitivno je to eden najbolj udobnih SUV-jev, izdelanih sredi leta 2000.

Varnost

To je še en odtenek, ki vključuje opuščene lastnike avtomobilov Hammer H3. Poraba goriva, upravljanje in udobje so pomembni pri izbiri avtomobila, vendar je najpomembnejše, da se počutite varne na terenu. Poleg zračnih blazin ima model tempomat in dodatno zaviranje. Tudi ta model Hummer uporablja senzorje, ki prepoznajo otroke in po potrebi izklopijo AirBag. V primeru nesreče bo zagotovljena krožna zaščita. Obstaja tudi senzor za prevračanje, ki razkriva AirBag med letom avtomobila, kar lahko bistveno zmanjša posledice resne nesreče. Drugi stroj je opremljen z elektronskim nadzorom stabilnosti in sistemom ABS.

Opremljen

Ta avtomobil je običajno zunaj dosega. Hummer H3 ima obesno zaščitno ploščo in krmilno napravo ter sistem za samodejno spremljanje zračnega tlaka v kolesih. Pomemben dodatek je kompas, ki je nameščen v vzvratnem ogledalu in je odlično opremljen. Drug model je opremljen z napredniminteligentni sistem polnega pogona in nadzor zaviranja. Prav tako je treba omeniti prisotnost močne klimatske naprave, sedežev z naprednimi nastavitvami, odličnim akustičnim sistemom in volanom z vinilnimi oblogami. Po letu 2008 so se v modelih pojavile tudi vzvratne kamere in multimedijski zabavni sistem, namenjen potnikom zadaj. Več kupcev je lahko naročilo različico s streho.

Udobje

Če vozite ta avto v mestu ali na cesti, se nihče ne bo pritoževal. Na cesti so možne zadnje drsenje in drsenje, vendar takšna specifičnost. Toda na cestnih neenakostih avto sploh ne reagira. Mnogi pravijo, da lahko vzamete še en avto na pnevmatsko vzmetenje, ki bo šlo mehkejše, potem pa boste morali izkusiti lakirano stran. Glasbeni navdušenci so pozitivni glede akustičnega sistema. Zvok je čist, močni zvočniki - na voljo je visokokakovosten zvok ob potovanjih. Toda večina voznikov je zadovoljna, da med potovanjem ni aerodinamičnega hrupa. Kljub temu, da je Hummer drugačen "kvadrat" oblike.

Za večje prihranke

Mimogrede, nekateri lastniki se odločijo namestiti HBO za še večje udobje (samo finančno). "Hammer H3" dobiva dobre povratne informacije o stroških plina - gorivo je resnično nizko. Postopek namestitve pa zahteva veliko truda. Ker ni prostora v motornem prostoru in je potrebno demontaža sesalnega kolektorjaprofesionalni pristop. In pod pokrovom je zelo "visoka", ki prinaša veliko neprijetnosti med namestitvijo opreme. Ampak rezultat je vreden. V razponu od 14 do 22 litrov plina na 100 km. "Apetit" lahko reguliramo samostojno in spreminjamo naravo vožnje.

Sorodne publikacije