Zaščita pri surfanju: Kaj je ta program?

Mnogi uporabniki so slišali za program, kot je zaščita pri surfanju. Kaj je ta program? Kako se prikaže na uporabnikovem računalniku? Kako ga popolnoma odstraniti? Ko preberete ta članek, bo uporabnik prenehal strašiti, če se prikaže takšna neželena programska oprema.

Smešni programi

Čas je minil, ko je moral uporabnik sam namestiti program za okužbo računalnika z virusom. Prišlo je obdobje zlonamerne programske opreme, ki jo je mogoče namestiti neodvisno, brez znanja uporabnikov. Njihova posebnost je, da jih je praktično nemogoče znebiti z uporabo standardnih metod. Prav ta razred programov z nevidno namestitvijo je Surfing Protection. Kaj je ta program in se ga morate znebiti? Za začetek morate razumeti njegov namen.


Zakaj potrebujete program in ga moram izbrisati?

Za zaznavanje nameščenega programa se morate prijaviti v delujoče procese in si ogledati celoten seznam za nekaj podobnega imenu programa. Če je v procesu nekaj takega kot zaščita pri surfanju, kaj to pomeni? Orodje je še vedno prišlo do računalnika. Problem je, da upravitelj opravil vstopi zelo redko, nekateri pa sploh ne vedo o njegovem obstoju. Antivirus takega procesa ne obravnava kot nevarnost, saj v dobesednem smislu ni virus. Razumeti je treba, da je problem takšnega postopka na računalniku samo za tiste uporabnike, ki so namestili protivirusni program AdvancedSystemCare Vsak protivirusni sistem vsebuje več modulov, ki so odgovorni za določene naloge. Pripomoček za zaščito pred surfanjem spremlja celoten internetni promet, ki poteka prek omrežne kartice računalnika. Znano je tudi, da je analiza prenosov tudi funkcija zaščite pri surfanju. Kaj je ta funkcija? Če med zagonom najdete potencialno nevarno datoteko ali stran, bo ta blokiral tisti, ki bo povzročil sum.


Izkazalo se je, da je ta program zelo koristen in ga ni treba znebiti. Vendar se zgodi, da se zaradi delovnega procesa močno zmanjša zmogljivost sistema. Potem se ga morate znebiti. Ne bo vplivalo na varnost računalnika, saj lahko v zameno namestite običajno protivirusno programsko opremo.

Kaj naj storim, da se znebim programa?

Prvi korak je odstranitev glavnega programa. Konec koncev, kaj pa program za zaščito pri surfanju? To je del programa SystemCare Antivirus. Odstrani se na povsem standarden način: to lahko storite prek nadzorne plošče ali neposredno v imeniku, kjer je nameščen protivirusni program. Začel se bo standardni program odstranjevanja, ki bo uporabniku korak za korakom dosegel cilj.

Če se je izkazalo, da je virus

Vendar pa obstaja tudi takšna - v mapi Program Files ni takšne aplikacije. To dejstvo je neposreden znak, da je računalnik okužen z virusno programsko opremo. Zdaj je smiselno zagnati Task Manager ", poiščite ustrezen proces v njem, in nato pojdite nakorenski imenik, v katerem mora biti ta datoteka locirana. Ko jo odstranite, morate nujno pregledati vse lokalne diske računalnika z visokokakovostnim protivirusnim programom. Če po tem postopku še vedno deluje, lahko deluje naslednje: Ponovno namestite protivirusno programsko opremo. Zamenjal bo vse okužene module z varnimi datotekami. Najbolj radikalen način za odstranitev zaščite surfanja, ki je bolj negativen kot pozitiven, je popolna ponovna namestitev operacijskega sistema. Toda na tak korak pride zelo redko. Običajno zgornji ukrepi pomagajo pri obvladovanju problema.

Sorodne publikacije