Vesoljski inženirji: ladje, kako jih zgraditi

Vesoljski inženirji so igra v žanru strategije, katere glavna naloga je razvoj in zbiranje virov. Ladje v igri so potrebne za potovanje po planetu za rudarstvo. V vesoljskih inženirjih so lahko ladje različnih velikosti in modelov, njihova izdelava pa je lahko nekaj podobnega »Maincraft«, ki vsebuje tudi vse bloke. Po izgradnji ladje moraš še vedno delati.

Kako zgraditi ladjo v vesolju

Mnogi novinci ne vedo, kako zgraditi vesoljske inženirje v vesolju, in ta vodnik bo odličen pomočnik. Za začetek, morate odločiti o gradbišču - to bi moralo biti brez gravitacije, in v ta namen je treba odstopiti od začetne platforme, z uporabo jet paket. Z določenim mestom morate zdaj z gumbom G vnesti v inventar in izbrati ukaz "Nova majhna ladja". Če je cilj zgraditi veliko ladjo ali postajo, morate klikniti na ustrezen ukaz.


Naslednji korak, ki bo omogočil gradnjo ladij v vesoljskih inženirjih, je izbira bloka lahke oklepa in izdelava platforme 3x3. To je najmanjša površina, na katero lahko postavite pilotsko kabino. Kabina mora biti v središču perona. Poleg tega je osnova življenja ladje reaktorji, ki napajajo vse ladijske module. Za boljšo okretnost boste potrebovali več žiroskopov, ki so odgovorni za navigacijo vesoljskega plovila. Bolj kot je giroskop postavljen, boljša bo ladja. Ostaja samo, da se gradi okrogreaktorji za več lahkih oklepov in namestitev motorjev. Bloke, ki jih uporabljate, lahko zavrtite s tipkami glavnega namena: Del, PU, ​​PD in tako naprej.

Vesoljski inženirji: Kako zgraditi ladjo na planetu

Najprej morate pripraviti popis, tj. Izbrati potrebne materiale za hitro dostopno ploščo: lovsko kabino, lahke oklepne bloke, podvozje, pospeševalnike (dobre le v prostoru), velik reaktor, žiroskop.


Za izgradnjo vesoljskih inženirjev so na platformah potrebne ladje na planetu, ne na čisti zemlji. Konstrukcija se začne od šasije, nato pa je opremljena z bloki lahkega oklepnika poljubne oblike. Po izdelavi osnove za ladjo je potrebno namestiti reaktorje in blokirati oklepne bloke. Na straneh so spodaj in spredaj motorji. Čas je za pospeševalnike - ena je postavljena spredaj in dve zadaj.

Nasveti

Uporaba lahkih oklepnih blokov je posledica dejstva, da bo zaradi njene ladje manjša teža, zato se bo hitreje gibala. Motorji so bolje uporabljati velike, saj en velik motor potrebuje manj prostora kot nekaj manjših. Prekrivanja za njih so potrebna, da ne bi naleteli na druge predmete strukture. V vesoljskih inženirjev vesoljske ladje delajo na pospeševalniki, če pa morate zapustiti planet, se ladja ne bo začela. Pospeševalniki so dobri za vesolje, toda na planetu z gravitacijo ladja preprosto ne leti. Tu je majhen trik - lahko zgradite podobnost z zaganjalnikom. To bo zahtevalo hidrogeniranjepogoni z dovodom kisika in pod njim je nameščen pospeševalnik. Po tem se bo ladja zagnala in pospeševalnik bo pospešil vesolje.

Sorodne publikacije