Koristni in zanimivi modi na Skyrim konjih

Konji v originalni različici "Skyrim" se ne obnašajo ustrezno. Vaš koš bo zataknjen v teksturah, izgubljen nekje na poti in pobegnil ob prvih znakih nevarnosti. Poleg tega je funkcija konjev tako rdeča, da je včasih lažje priti na pravo mesto peš, kot pa da zavijemo konjsko jahalno glavo. Dobro je, da so bili navdušenci, ki so se odločili popraviti to žalostno situacijo. Tako se je na Skyrimovih konjih pojavilo veliko mod, ki ne bo le naredilo konjske vožnje prijetne aktivnosti, temveč bo tudi omogočilo, da postane pomemben element igranja. Več o teh spremembah si lahko preberete v tem članku.

Enhanced Horse Skins

Ta mod za konje Skyrim je primeren za tiste igralce, ki so zadovoljni s tem, kako so mehanike jahanja izdelani v originalni različici igre. Z namestitvijo vseh datotek ne boste opazili nobenih novosti pri igranju. Edina stvar, ki se bo spremenila na bolje, je videz skokov.


Ta sprememba nadomešča teksturo vseh konjev, ki jih je mogoče najti v igri, do bolj kakovostne. Hkrati je avtor poskušal doseči največjo podobnost z izvirnikom, preprosto dvigniti dovoljenje prvotnih "kož".

Revidirani konji

Zahvaljujoč tej modi na jahanju v Skyrimu lahko ta proces postane bolj zanimiv in realističen. Na primer, vaš hokej bo izvedel ukaze "Stand" in "Imitate", vi pa boste lahko uporabljali sedla za shranjevanje in prevoz stvari (vmesnikpodobna izmenjava predmetov s spremljevalci).
Poleg tega boste morali redno nahraniti jumija. Hkrati ta element ni narejen za preverjanje, temveč je pomemben del igre. Dejstvo je, da se bo hranjeni konj lahko hitreje gibal in nosil več bremena na sebe in lačne, nasprotno.


Priročni konji

Ne samo mod na klicu konja v Skyrim-u, temveč tudi zbirka pomembnih inovacij igranja. Če aktivirate to spremembo, boste lahko zbrali alkemične sestavine, komunicirali z liki in se borili proti sovražnikom, ne da bi zdrobili konja. Poleg tega lahko izboljšate lastnosti vašega konja in ga postavite v posebno obleko.
Sprememba dodaja možnost vožnje za vaše spremljevalce. Na žalost deluje le za "vanilijeve" satelite, zato to imejte v mislih. No, končno, mod vam omogoča, da hitro spremenite konja, in tudi vam daje možnost, da izberete stojnico za svojega konja.

Montirani spremljevalci

Tisti, ki poznajo angleščino, morajo takoj razumeti namen tega modula za Skyrim konje iz njegovega imena. Po namestitvi vseh datotek se bodo vaši sateliti naučili voziti in končno prenehati teči na vas. Strinjam se, da to dodaja veliko količino atmosfere in realizma.
Sprememba deluje preprosto: ko junak pokliče konja (čeprav je kupljen, čeprav ukraden), spremljevalka prejme kopijo in začne premikati konja. V tem primeru lahko satelit, kot vi, uporablja sprint in boj brez treskanjaod konja Na žalost mod deluje pravilno samo s standardnimi spremljevalci in konji.

Skupna vožnja

Ta način na konjih Skyrim vam bo omogočil vožnjo skupaj s svojim spremljevalcem. To je, ne na različnih konjih, ampak na isti. Hkrati pa ta proces izgleda precej organsko, tako da splošna atmosfera igre ne bo motila. Ravno nasprotno, mod je konjska vožnja bolj verjetna, saj v resničnem življenju lahko mirno jahate konja skupaj.
Če želite uporabiti spremembo, pojdite na dirkališče in pritisnite akcijsko tipko. Pojavi se pogovorno okno, v katerem lahko izberete eno od dveh možnosti: pojdite sami ali s svojim spremljevalcem. Prosimo, upoštevajte, da mora biti vaš spremljevalec blizu konja.

HorseArmor

Mod "Armor za konje Skyrim" vam bo omogočil, da postavite svojega konja v trden oklep. Avtorica je tej zadevi odgovorno odgovorila in ne le zamenjala teksturo konjev, temveč je dodala številne novosti pri igranju.
Na primer, za konja boste morali samostojno obiskati opremo za kovačenje in trčenje. Hkrati boste imeli širok izbor možnosti za oklep, od usnja do konca z daedric. Poleg tega bo Yervar iz Vaytrana začel prodajati opremo za konje, tako da ga lahko pogledate, če se ne želite ukvarjati z obrti.

Blaze Eventida

To je najboljši način na konjskem konju. Ko ga namestite, boste imeli priložnost poklicati Twilight plamen - peklenski konjglobine samega pekla. Sovražniki, ki so videli tako čednega moškega, bodo takoj začeli bežati v strahu.
Omeniti je treba, da konj nima le pomembnega videza, ampak ima tudi edinstvene lastnosti. Na primer, vsak ogenj ne povzroči škode na dirkališču. Poleg tega plamen, nasprotno, obnavlja zdravje konja. Prav tako je treba omeniti, da je zmožnost "Blast", ki se pojavi v meniju po klicanju ognjenega konja. Ko ga uporabite, se bo plamen Twilight povzpel na določenega sovražnika, nato pa eksplodiral in povzročil znatno škodo.

Opombe

Kljub tako velikemu številu sprememb za konje, vsi ne delujejo pravilno v Skyrimu. Torej, z namestitvijo več modusov različnih avtorjev, lahko naletite na napake, periodično letenje in celo kritične napake, ki zahtevajo ponovno namestitev igre. Na žalost ne morete vnaprej vedeti, ali bo prišlo do težav pri uporabi te ali tiste spremembe. Z drugimi besedami, spreminjate datoteke iger na lastno odgovornost, zato imejte to v mislih, če boste nastavili drug način.

Sorodne publikacije