Kaj je sličica v CS: GO

Mnogi ljudje menijo, da je CS: GO standard strelec za več igralcev. Pravzaprav je tako, saj je v tej igri uvedenih veliko novih rešitev, saj se je igranje na splošno spremenilo. Z vsako posodobitvijo izboljša ne le vizualno komponento, temveč tudi tehnično. Tako igra postane bolj prilagojena starim računalnikom. V tem članku bomo govorili o tem, kakšen trdi disk, pa tudi kako ga pravilno uporabljati v eni sami igri ali na vašem strežniku.

Uvod

Sodobna industrija iger na srečo se postopoma izboljšuje, tako da so informacijski izdelki na voljo vsem. Poleg tega morajo biti varni tako za strežnik kot za odjemalca. Ena najmanjša napaka programerja lahko povzroči precej žalostne posledice. Izguba je najbolj škodljiva stvar, ki jo zlonamerni ljudje lahko naredijo z luknjami v igri.


Rešitev teh težav je bila ustvarjanje posebnih aplikacij, ki sinhronizirajo podatke: uporabnika in strežnika. Če se meritve ne ujemajo, se povezava prekine in tako prepreči okužbo strežnika in drugih odjemalcev.

Kaj je debel v "COP: GO"?

Kot smo že omenili na vrhu članka, izboljšave programske opreme in varnosti izboljšajo kakovost in stabilnost procesa igre. Tikretti je prav takšna inovacija. Lahko preprosto razložite ta koncept, ker vsi ne vedo, kaj je prag. Ta definicija nam je prišla iz angleščine. TickRate je časovni okvir, za katerega strežnik sinhronizira prejete podatke o strankahs strežnikom in obratno. Na primer, ko uporabnik ustreli sovražnika, se vsi podatki o poti krogle, postavitev igralcev na zemljevidu, trenutna fizika in stopnja povrnitve kamere prenesejo na strežnik, kjer se vse informacije o igralcu združijo.
Če je ena od pridobljenih vrednosti posebna, to pomeni, da so njeni parametri drugačni od ostalih, potem pride do prekinitve komunikacije. Toda v vsem so pluse. Še posebej visoko število klikov (hitrost osveževanja strežnika) občutno zmanjša zamude. Če imate visok ping, potem vam povečanje tega kazalca ne bo pomagalo. To je posledica velike zamude med vami in ponudnikom. Zato vam pogostost posodabljanja informacij ne bo pomagala.

Povečajte sinhronizacijsko sličico lahko samo v eni igri z roboti ali na strežniku, kjer lahko neodvisno spremenite nastavitve. Po privzetku imajo strežniki frekvenco 64.

Kako narediti klik?

Kot je navedeno zgoraj, se spremembe lahko izvedejo samo na vašem strežniku ali v eni sami igri. Vrednosti pa so določene neposredno v lastnostih igre. Ta omejitev velja za stabilnost aplikacije in strežnika. Če je kilterette drugačen, bo to privedlo do kaosa in kasnejšega padca igre. Omejitev na uradnih strežnikih je 64 na uporabniški ravni, včasih pa doseže 128. Menijo, da je to največja vrednost, ki jo strežnik lahko dobesedno prenese brez napake. Zdaj vemo, kakšen klik je čas, da ga uporabimo:
  • Nastavite CS: GO.
  • Kliknite na parametre igre, nato paizberite "Lastnosti".
  • V zagonskih parametrih vnesite -tickrate. Ko boste morali dati vrednost. Vnesite želeno številko: 20 je najmanjša vrednost, 128 pa je največja.
  • Potrdite dejanje.
  • Na koncu

    Upamo, da vam je ta članek pomagal razumeti, kakšna je kratica in kako jo uporabljati. Ne pozabite, da ta frekvenca ne vpliva na igro, če imate preveč pinga. Profesionalni igralci uporabljajo to funkcijo za nadaljnje izboljšanje svoje reakcije. Zaradi interesa navadnih igralcev lahko ustvarite lokalno igro z roboti in delate malo. Morda bo to pomagalo povečati pozornost in spretnost.

    Sorodne publikacije