Izdelki A4Tech: Računalniška miška. Pregled najboljših modelov, pregledov

Trg za računalniško opremo vsak mesec dopolnjuje novosti. Podjetja iščejo svoje pripomočke, ki bi lahko bili zanimivi ne le za običajne uporabnike, temveč tudi za visoko specializirane uporabnike. Da, in podjetje je izdalo miško A4Tech za igralce, z ne enim modelom, ampak serijo. O njej in drugih variantah bomo govorili še naprej.

Zgodovina

To podjetje se ukvarja s proizvodnjo perifernih naprav za osebne računalnike. Prvič je o tem postalo znano relativno pred kratkim - leta 1987. Potem se je Robert Cheng odločil ustanoviti podjetje, ki je proizvajalo računalniške miške. Sčasoma se je obseg razširil - pod tem imenom so začeli prodajati spletne kamere, tipkovnice, akustične sisteme, slušalke in druge.
Kljub dejstvu, da 30 let pozneje podjetje pozna ves svet, A4Tech igralna miška pa je na delovnih mestih mnogih velikih podjetij, je sam proizvajalec predstavljen kot zasebni. Ne daje nobenih informacij o lastnikih, številu vodstvenih delavcev, kapitalu itd.

Težko je najti kakršne koli informacije v zvezi s prodajo in proizvodnjo na splošno. Dobiček, izguba in druga poročila skrbno skrivajo javnost. Edina stvar, ki je postala znana do leta 2010, je, da je podjetje letos prodalo več kot 80 milijonov pripomočkov.

Raznolikost

Podjetje je za krajši delovni čas uvedlo številne modele računalniških mišk. Zdaj lahko rečemo, da so vsi proizvajalci naprav razdeljeni v tri kategorije: brezžične, žične in igralne miške. Slednje pridobivajo ogromno popularnost, ne le zaradi zanimivega dizajna, ampak tudi zaradi zadovoljivih stroškov, ki jih vodilni proizvajalci igralnih periferij ne morejo pohvaliti. Preden pogledamo nekatere modele A4Tech, bomo izvedeli nekaj več o funkcijah vsake kategorije.

Wired

Ta možnost in ta dan velja za najbolj univerzalno. Ti vključujejo različne žične miške, ki so namenjene za stacionarne računalnike in prenosne računalnike. Večina od njih ima gumb, ki je odgovoren za dvojni klik, obstaja kolesce za pomikanje, ki je prav tako dobro za pošiljanje sporočil prek USB.

Vodilni model A4Tech je laserska miška in je zato enostavna za uporabo na vseh površinah. Izdelana je po posebni tehnologiji, ki je odgovorna za delovanje tudi na odsevnih ali sijajnih površinah. Pogosto takšne modele kupijo povprečni uporabniki, ki uporabljajo osebni računalnik kot delovno orodje.

Wireless

Ta možnost še zdaleč ni primerna za vse, je pa tudi priljubljena. Brezžična miška A4Tech omogoča radijski vmesnik do 15 metrov. Poleg tega je to precej običajna možnost, podjetje pa je za uporabnike pripravilo model z Bluetoothom. Še posebej zanimiva je možnost z brezbatareechnoy zasnovo, ki deluje na račun posebne mat, ki jo želite povezati z računalnikom.
Za lastnike prenosnih računalnikov obstajajo posebne mini miške, ki imajo kompaktno ohišje in zelomajhen sprejemnik Pogosto se brezžične miške uporabljajo kot daljinski upravljalnik za preklapljanje filmov, avdio in video posnetkov.

Igralec

Takšni modeli so največje število. Podjetje je izdelalo celo serijo, ki se razlikuje po oblikovnih in tehničnih značilnostih. Na splošno je izdelovalec miške A4Tech za igralca zabavno. Na kakršnekoli informacije reagira rahlo. Vse kontrole so v rokah igralca.
Igralne miške podjetja so prejele posebne tehnologije, zaradi katerih je postopek udoben in sproščen. Da, funkcija trikratnega klikanja ali navigator s petimi gumbi. Glavna prednost teh modelov je njihova popolna regulacija. Uporabnik lahko spremeni razširitev, hitrost odziva, izmenjavo podatkov itd. Uporabite lahko programabilni pomnilnik in konfigurirate določene ukaze za igre.

Vodilni konkurenti

Kot se je izkazalo, od podjetja A4Tech miška ni potrebno kupiti iger na srečo. Dovolj močni modeli so med običajnimi žičnimi napravami. Torej, zanimiva možnost je A4Tech D-312 Holeless. Glavna prednost modela je posebna tehnologija, ki ščiti napravo pred prahom in vlago. Popolnoma zatesnjeno dno ohišja, tako da se lahko miška uporablja v zelo prašnih prostorih in z visoko stopnjo vlage.
Zasnova te naprave je zanimiva. Telo je kot da je razdeljeno na dve polovici, med katerimi se nahaja namenski trak. Izgleda elegantno in tehnološko. Med drugim ta model zlahka obvladuje tako vsakodnevne naloge kot tudi bolj zapletene procese.


Ima dolgo življenjsko dobo, pravilno deluje na neravnih površinah. Na enem gumbu lahko naenkrat nastavite 16 nalog, ki se izvedejo glede na smer premikanja roke. Kolesce za pomikanje lahko deluje v štirih smereh. Ločljivost predstavlja pet načinov - do 2000 dpi.

Brezžični model

Brezžična miška A4Tech je lahko tudi zelo zmogljiva naprava. Model A4Tech G9-530HX Holeless ima tudi tehnologijo za zaščito naprave pred vlago in prahom. Dno telesa je zapečateno, zato lahko miško vzamemo celo na plaži. Deluje iz sprejemnika na razdalji do 15 metrov. Ta model se pogosto uporablja kot oddaljena naprava za upravljanje predstavitve ali filma. Obstaja tudi poseben indikator, ki pomaga določiti funkcionalno stanje miške. Tako kot pri prejšnjem modelu lahko v tem načinu naredite večnamenski gumb z enim gumbom in dodelite 16 nalog. Obstaja tudi prijetna "čarobni svinčnik" za mnoge, ko se naprava uporablja kot kazalec. Da, med predstavitvijo lahko naredite nekaj za praznovanje, zapiske in pozornost na posebne trenutke.
Zanimivo je, da je ta možnost primerna tako za pisarniške naloge kot za igre. Vse zaradi visoke hitrosti prenosa podatkov. Dovoljenje predstavlja pet načinov - do 2000 dpi.

Gamer prvak

Čeprav se podjetje ni uvrstilo kot ustvarjalec Gamerske periferije, je igralna miška A4Tech Bloody R8 postala vodilna. In to še zdaleč ni edini model, ki je osvojil igralce z vsega sveta. Na splošno je serija Bloody precej širokapredstavljajo različne naprave. Poleg tega jih je treba dodati ne le miši in tipkovnice s preproge in druge naprave.
Kljub temu največ pozornosti privlači Krvavi R8. Dejstvo je, da je to ena redkih igralnih mišk, ki prihaja z brezžičnim vmesnikom. Kljub temu, da nima zvočne ločljivosti do 3200 dpi. Embalaža za miško je impresivna. Bila je postavljena v svetlo "krvavo" škatlo z "oknom", v katerem je vidna sama naprava. Sprednji del informacij je malo, na hrbtni strani paketa pa veliko informacij z navedbo tehnologije z blagovno znamko, itd. V škatli ni le miška, temveč tudi sprejemnik s kablom, dodaten mikro USB kabel, ki napaja napravo, in katalog z nalepko. A4Tech Bloody R8 ima mehko blazinico, ki je urejena v precej agresivnih odtenkih. Obstaja svetlobni logotip in izpis lobanje. Kljub precej zanimivemu videzu, očitno ne vsi radi, saj je zelo specifičen.
Ohišje je opremljeno s sedmimi gumbi, ki jih je mogoče programirati za posebne naloge. Maksimalna hitrost je 75 IPS, 160 KB v vgrajenem spominu. Odzivni čas - 1 ms.

Contender

In za tiste, ki jih ne privlači živa in drzna oblika, je serija A4Tech X7. Miška te linije ima odlične igralne lastnosti, vendar je predstavljena v tihem dizajnu - za konzervativne uporabnike. V tej seriji je tudi veliko modelov, vendar brezžičnih naprav ni. Pogledali bomo najbolj priljubljen A4Tech X7 XL-750BK. Tokrat je embalaža mirnejša, vendar vsebuje tudi posebne tehničnetehnologijami. V notranjosti so teflonske noge, programska oprema, uporabniški priročnik, papir in elektronski. Nič ni nenavadnega. Miša je velika, vendar do določene mere. Odlično deluje tako na preprogi kot tudi brez nje. Ohišje je izdelano iz visokokakovostne grobe plastike, ki je dobila sijajno obrobo. Vse je videti zadržano in elegantno. Levo od palca je gumirani vložek z rebrasto površino.
Miška na splošno ni velika, toda za otroka ali dekle se zdi, da je nekoliko povečana. Čeprav je celotna velikost stvar navade. Na primeru je šest gumbov in drsi. Vsako tipko lahko programirate tudi za določene ukaze.

Mnenja o izdelkih

Skoraj vsaka proizvedena miška A4Tech vedno dobi povratno informacijo, ki je dobra. Te naprave so testirane s časom. Podjetje, za razliko od mnogih drugih, se ukvarja le s takšnim obrobjem in zato vestno preuči mnenja kupcev. Vsak model je dobro premišljen. Med njimi so univerzalne možnosti, obstajajo tudi tiste, ki so odlične za igralce. Običajno žične in brezžične miške "živijo" zelo dolgo, pogosto jih spremenijo, ker so utrujene od videza in želijo preprosto posodobiti napravo. Toda modeli iger so precej sporni. Na primer, Bloody R8 miška, čeprav je dobila zanimiv videz in dobre igralne lastnosti, je še vedno prikrajšana za žični način, ki je včasih bolj prednosten in bolj stabilen. Prav tako, kot je bilo že omenjeno, daleč od vsehuporabnikom bo všeč miška z lobanjami in "krvavimi" elementi.
Podjetje A4Tech je najbolj znano po seriji X7. Te miši so testirane s časom, primerne so tako za igre kot tudi za vsakodnevno delo in usposabljanje. Vsaka naprava v tej seriji je dobila miren videz, brez posebnega stila. Najpomembnejša prednost teh miši je nizka cena. Na primer, spektakularni Bloody R8 bo stala samo 1500 rubljev.

Sorodne publikacije