Telefon "Motorola S350": funkcije, fotografije in ocene

Domači potrošnik že dolgo pozna izdelke znamke Motorola. Podjetje je za svoja leta izdalo različne modele. Ta članek bo opisal telefon Motorola S350. Izdano leta 2003 Je nekakšen odkritelj nove dobe - mobilnih telefonov z barvnim zaslonom.

Kratek opis

Mobilni telefon Motorola C350 med izdajo je dopolnil segment poceni tehnologije. Gre za posodobljeno različico že znane serije C33X. Inovativni razvoj je postal barvni zaslon. Druge značilnosti so ostale enake. Naprava je zasnovana za delo s standardnimi omrežji GSM 900/1800. Opremljen je s tehnologijo GPRS (prenos podatkov).


Seveda se takšna naprava zdaj že dolgo šteje za zastarelo. Vendar pa je pred približno trinajstimi leti na trgu mobilne telefonije vznemiril. Proizvajalec med izdajo tega modela se je osredotočil na polifonični zvok in barvni zaslon. Kupci so novost vzeli z navdušenjem. Povpraševanje po Motorola C350 v teh letih je bilo precej veliko.

Oblikovanje

"Motorola C350", čigar fotografija si lahko ogledate v članku, je monoblok. Plastika je bila uporabljena za izdelavo primera. Naprava tehta le 80 g, njene dimenzije: 101x42x19 mm. Površina ohišja ima srebrno barvo. Vendar pa je treba zaradi pravičnosti opozoriti, da se po nekaj mesecih delovanja škropljenje postopoma zmanjšuje. Oblika naprave je klasična. Od praktično se ne razlikujepredhodniki. V roki imejte telefon udoben, ne zdrsi. Mnogi kupci trdijo, da ima na prvi pogled zaupanje v kakovost in zanesljivost.


Na sprednji strani je majhen zaslon in polna tipkovnica. Izgleda zelo spektakularno, saj so pokrovi gumbov metalizirani. Izvedejo se originalni kontrolni tipki. So v obliki ovala. To daje telefonu izvirnost. Luknja zvočnika je razdeljena na dve polovici, saj je logotip podjetja pobarvan v sredini. Pod numerično tipkovnico se natisne indeks modela. Tukaj je majhna luknja mikrofona. Pomembna prednost je prisotnost snemljivih plošč. Kot v prejšnjih različicah je mogoče uporabiti telo različnih oblik. Zadnja plošča ni informativna. Na njem si lahko ogledate le logotip podjetja in zvočnik, katerega luknja je narejena v obliki cvetnih listov. Ob upoštevanju oblikovnih značilnosti je proizvajalec model postavil kot mladostnik. Vendar pa je bila zaradi solidnega videza ciljna publika kupci v starostni skupini 25-35 let.

Zaslon

Kot smo že omenili, je "Motorola C350" opremljen z barvnim zaslonom. Primerjava s sodobnimi pametnimi telefoni ni smiselna, saj je njena rešitev le 96x64. Zaslon lahko oddaja samo 4096 barv. Slika na zaslonu je zrnata, kakovost je precej nizka. Na ulici v sončnem vremenu zaslon ne uspe, informacije je skoraj nemogoče prebrati. Toda kontrastni nivo je mogoče pripisati koristim. Model C350 je eden odNekaj, z dobro prikazanimi ikonami in pisavami, tudi z izklopljenim osvetljenim ozadjem, je zagotovilo dobro notranjo razsvetljavo. Večina konkurenčnih naprav nima takšne priložnosti.

Tipkovnica

Telefon Motorola S350 je opremljen s standardno tipkovnico. Ima polno digitalno enoto, dve mehki tipki, klicne tipke in gumbe za ponastavitev klicev. Vrhunec tega modela so »puščice«, ki so namenjene pomikanju in klicanju menija. Nahajajo se v obliki križa, celotna kompozicija pa je oblikovana kot oval. Tipkovnica je sestavljena iz gumijastega substrata, prekritega s polimernim filmom, in plastičnih ključev. Zunanjost slednjega je kovinska. Ni komentarjev strank. Vsi gumbi so dobro pritisnjeni, brez hrupa in drznosti. Tipkovnica je v režah dobro oblikovana. Skratka, uporaba naprave je zelo priročna.

Baterija

Zadovoljni kupci avtonomnega dela Motorola S350? Baterija ima kapaciteto 650 MAG. Njegov tip je litij-ionski. Čas polne baterije je dve uri in pol. Med testiranjem je pokazal naslednje rezultate. V stanju pripravljenosti brez ponovnega polnjenja bo naprava delovala približno teden dni. In z neprekinjenim pogovorom traja baterija le 35 ur. Na žalost je te številke težko pripisati kategoriji koristi, saj lahko podobni modeli drugih blagovnih znamk, kot je Nokia, nudijo bistveno daljšo življenjsko dobo baterije.

Meni

Pri opisu modela telefona Motorola S350 morate ostati vklopljenikot v meniju. Tisti, ki nikoli niso uporabljali te blagovne znamke, bodo najprej nenavadni. V vseh modelih tega proizvajalca se meni imenuje s posebnim gumbom. Središče je in obdano s puščicami za pomikanje. Kupec ne bo videl nobenih sprememb v oblikovanju menija. To je precej tipično. Zaradi dejstva, da je naredil veliko manjših možnosti, je seznam precej dolg. Pisava in način prikaza se nista popolnoma spremenila. Na žalost je to po mnenju mnogih kupcev zelo pomemben minus. Meni je preveč zapleten in zapleten. Takoj je treba opozoriti, da bo razumevanje trajalo dolgo časa. In to ne dodaja optimizma ljudem, ki želijo kupiti svoj priročen telefon za svoj denar.

Funkcije

Katere funkcije so opremljene s tem modelom? Naj na kratko preučimo standardno skupino.
 • Telefonski imenik. V pomnilnik naprave lahko shranite do 100 številk. Obstaja hitra klicna možnost (imenovana "koda + #"). Obstaja možnost delitve naročnikov na štiri kategorije. Nedvomna prednost je, da lahko pod vsakim vnosom shranite več kot eno številko.
 • Sporočilo. Ta element menija vsebuje standardne funkcije. To so osnutki, razdeljeni v mape za dohodne in izhodne, glasovno pošto, sporočila v celici, neodobrene, nastavitve in WAP.
 • Izzivi. Tukaj so prikazane informacije o klicu.
 • Slog zvonjenja. Drug način v Motorola S350. Za naročnike lahko izberete različne načine zvonjenja, spremenite način opozarjanja ali glasnost.
 • Urad. Ta mapa vsebuje koledar, uro,budilka in kalkulator.
 • Parametri. Tukaj lahko spremenite nastavitve telefona.
 • Zvok

  Zvok tega nizko kakovostnega telefona je 16-tonska polifonija. Zvočnik, prek katerega se predvaja signal, je na hrbtni strani. Na žalost njegov obseg ni dovolj močan. Prav tako se bistveno zmanjša, če napravo postavite v torbo ali žep. Nastavite lahko standardne melodije zvonjenja za Motorola C350. Ni načrtov, da bi jih prenesli na druge telefone. Če želite spremeniti seznam, boste morali zamenjati vdelano programsko opremo. Zvočnik ni slab. Jezik sogovornika je prepoznaven, brez hrupa in piskanja. Glasnost lahko med klicem spremenite neposredno.

  Ocene

  Motorola S350 - odličen telefon, popolnoma skladen s svojo vrednostjo. Veliko kupcev ima pomembne prednosti. Je visoko kakovosten in zanesljiv. Tudi po padcu naprava deluje brezhibno. Na bateriji ni nobenih opomb. Že štiri leta se življenjska doba baterije ne zmanjša. Sprejem omrežja mobilnega operaterja na višini. Na mestih, kjer drugi podobni telefoni ne ujamejo signala, lahko z Motorola C350 vedno vzpostavite stik. Vendar pa ni bilo brez pomanjkljivosti. Pripombe lastnikov se nanašajo na velikost zaslona (zelo majhna), nizko glasnost, nizko kakovostno platnico (hitro oblikovano trenje), kompleksen meni, majhne tipke.

  Sorodne publikacije