FIAT Linea avto: pregledi, tehnične podatke in mnenja

Znani italijanski proizvajalec avtomobilov Fiat proizvaja veliko število priročnih in nepozabnih modelov. Priljubljenost ni zagotovljena s svetlim videzom in ne z elegantnim zaključkom. Potrošniki izberejo Fiat zaradi svoje praktičnosti, udobja in dostopnih cen. V tem članku bo o družinskem avtomobilu v karoseriji limuzine - Fiat Linea. Poglejmo glavne značilnosti, prednosti in očitne pomanjkljivosti. Razumimo preglede in seveda spoznamo tehnične značilnosti modela.

Značilnosti avtomobila

Italijanska limuzina Fiat Linea je čakala od leta 2008, ko je bila napovedana začetek proizvodnje. Kot rezultat, v Rusiji model za nekaj let je bil pozen, kar jasno usodo konkurentov. To so Ford Focus, Kia Cerato, Renault Fluence, Chevrolet Cruze, Honda Civic, Suzuki SX4 in VW Jetta. Kaj lahko rečete o avtomobilih? Pregledi lastnikov avtomobilov so precej sporni. Resnično so pohvale, vendar so odkrito žaljive. Torej, poglejmo.


Če izberete glavne točke, bodite pozorni na naslednje:
 • pogonsko enoto;
 • videz;
 • mere kabine;
 • dimenzije prtljažnika;
 • enostavnost upravljanja;
 • stroški vzdrževanja in potrošnega materiala;
 • Prilagoditev ruskim pogojem.
 • Kjer gre avto

  V Rusiji je bila proizvodnja Fiat Linea locirana v Naberezhnye Chelny. Hkrati je bila montaža avtomobila iz enot in blokov, ki so jih prinesli iz Turčije. Hkrati se kakovost modela ne razlikuje veliko od prvotne. Edina stvar je toza narodno skupščino si vsi želijo nižjo ceno. Verjetno se zamenjuje s Kitajci, kjer je delo dejansko cenejše.
  Poleg Rusije je bil ta model izdelan v tovarnah Fiat v Braziliji, Turčiji in Indiji. Mimogrede, v tujini je bila ponujena večja izbira opreme. Tukaj lahko vzamete avto z dizelskim motorjem in avtomatskim menjalnikom. V Naberezhnye Chelny je bila proizvodnja Linea obvladana le z bencinsko pogonsko enoto. Najboljši od vseh, po mnenju kupcev, udaril model 14 litrov z turbino. Njegova moč pri 5000 vrt /min je 120 "konjev".


  Spoštovane prednosti

  Kot pri vseh italijanskih avtomobilih, ima Fiat Linea dobre lastnosti. Da bi razumeli, bomo analizirali koristi v skladu s pregledi. Skoraj vsak lastnik "vladarja", kot ga ljudje kličejo ljudje, ugotavlja veliko deblo. In to je res tako, ker je rezervno kolo nameščeno v avtu, pod dnom, in zanke so skrbno očiščene, ne da bi odvzeli 500 litrov prostornine. Namesto, vse zaradi prtljažnika Linea priporočam kot družinski avto.
  Naslednja nedvomna prednost je seveda motor s turbopolnilnikom T-Jet. Z brezskrbnim oblikovanjem tega motorja avto pokaže pravi italijanski značaj. V tem primeru je poraba goriva v mešanem mestnem načinu nekoliko višja od 8 litrov na 100 km. Druga prednost Linea je njegova prvotna zasnova. Videz ne udari agresivnih športnih funkcij, nasprotno, vse je mirno in estetsko. Za nekoga se ta model zdi čuden, vendar je v njem nekaj, kar ni takoj opazna eleganca, ki je vskupaj z občutki iz potovanja samo privleče k sebi.


  Iz lastnosti lastnikov upoštevajte naslednje:
 • velik 500-litrski prtljažnik;
 • pametna turbopolnilna pogonska enota;
 • redka zasnova;
 • pocinkano telo in odličen premaz za barve in laki;
 • jasno ravnanje.
 • Kaj morda ni všeč?

  V vsakem avtomobilu lahko najdete pomanjkljivosti. Torej, Fiat Linea pregledi imajo različne. Med ponavljajočimi se pritožbami je nezadovoljstvo z majhnim prometom. Za ruske ceste zadostuje 150 mm, toda to je samo teorija. V praksi pa so vogali odbijačev in zaščita ohišja ročice močno prekinjeni. Na dobri cesti tega ne opazite, dokler ne jeste na pokrovu tal. Naslednja opomba je majhen volumen druge vrste sedežev. S udobjem lahko sprejmejo samo dva potnika, trije bodo že zaprti. Res je, da vozniki z velikimi dimenzijami in vožnjo ne bodo udobni, vendar je to za večino avtomobilov težava.
  Obstajajo številni pregledi s pritožbami glede zunanje izvedbe Linea. Toda ta indikator ima dve strani, kot dve strani kovanca. In dejstvo, da nekateri lastniki menijo, da je slabost, drugi se imenujejo močni. Domneva se, da je plastika, ki se uporablja za notranjo opremo, slaba in trdna. Hkrati pa ne pozabite, da je avto razglašen za družinsko proračunsko limuzino. Kar se tiče trde plastike, ima prednosti - ne škripa, kot se je zdelo na prvi pogled. Za slabosti veliko atribut in stroškeitalijanski avto ruskega zbora. Fiat Linea, katere cena je presegla 580 tisoč rubljev za nov avto, za nekatere preglede bi stala manj. To ne upošteva glavnega aduta modela - turbopolnilne pogonske enote, ki sama po sebi ne stane ceneje.

  Tehnične specifikacije

  In kakšna je navsezadnje Fiat Linea s tehnične strani, ne da bi pomislili na lastnike avtomobilov? Italijanski limuzinski avtomobil bo zagotovo "srednji razred". Motorna enota avtomobila, ki jo je v Naberezhnye Chelnyju organiziral Sollers, je 14-litrska turbina T-Jet. Motor Fiat Linea razvije moč le 120 litrov. z pri 5000 vrt /min Največji navor 206 N * m je dosežen pri 1750 vrt /min. Največja hitrost je 195 km /h. Tako do prvih 100 km /h avtomobil pospeši v samo 92 sekundah.
  Menjalnik za avtomobile iz Rusije je omejen s petstopenjskim dizajnom. Prostornina rezervoarja za gorivo je majhna - 45 litrov, vendar stroški niso visoki: v mestu lahko porabite vseh 92 litrov, in ob poti - le 52 litrov. Kar zadeva vzmetenje, je vse standardno. Sprednji del je popolnoma neodvisen od vzmeti in za njim je neodvisen od torzij. Zavore, tako spredaj kot zadaj, so diskovni pogoni s sprednjimi prezračevanimi diski. Fiat Linea je avto s pogonom na prednja kolesa, ki ima dober 500-litrski pokrov prtljažnika. Če zložite zadnje sedeže, se bo količina prtljažnega prostora povečala na 1175 litrov.

  Ocene o Fiat Linea

  Znano dejstvo - en izdelek ne ustreza vsem na enak način. Vedno bodo obstajali tisti, ki jim bo blago zelo všeč, in tisti, ki jim sploh niduše Prav tako je primer Fiat Linea, katerega specifikacije so dobre upanje. Za italijanski avto v Rusiji to ni prvič. Albea in Doblo sta že bila. Kar se tiče Linee, vse ni tako jasno. Po ocenah ima ta avto približno polovico dobrih in polovico nezadovoljivih komentarjev. To pomeni, da je "srednji kmet".
  Veliko lastnikov Linea se pozitivno odziva na svoje avtomobile. Upošteva tudi zgoraj navedene pomanjkljivosti. To pomeni, da ima nizko razdaljo, dragih stroškov in storitev ter majhno količino potniškega prostora. Toda pozitivni vtis in dostojanstvo "vladarja" prevladata nad slabostmi. Zanj je značilna visokokakovostna barva in lak premaz, lahko zlahka prenesejo podnebne razmere na ruski cesti. Veliko pozitivnega v zvezi z motorjem s turbopolnilnikom in dobrim nadzorom avtomobila. Seveda, vsem je všeč, da je prostornina prtljažnega prostora preprosto povečana z dodatkom zadnjih sedežev.

  Rezultati

  Druga italijanska italijanska linija Linea si zasluži najtoplejši odnos. Naj nekateri menijo, da je to neuspešen model, odzivi lastnikov avtomobilov kažejo na nasprotno. Prvotni dizajn in pametni motor, skupaj z velikim prtljažnikom, sta našla svoje ljubimce.

  Sorodne publikacije