Srvany.exe - kaj je proces, za katerega je potreben in kako popraviti napake, ki jih je povzročil

Uporabnike računalnika lahko kategoriziramo v dve kategoriji: nekatere uporabljajo zmogljivosti operacijskega sistema samo za ogled spletnih strani na internetu, poslušanje glasbenih datotek, predvajanje videa in igranje iger, slednje - poskušajo razumeti vse nianse, tako da Bolje je razumeti, kako deluje operacijski sistem. Druga kategorija uporabnikov lahko skrbi vprašanje: kakšen je proces za - srvany.exe? To si lahko ogledate tako, da se prijavite v upravitelja opravil na zavihku Procesi. V tem članku bomo poskušali odgovoriti, kakšen je proces, kako deluje in kaj je potrebno.

Opis procesa

Če vas zanima proces - srvany.exe, boste zdaj dobili jasen odgovor na to vprašanje. Toda pred začetkom želim povedati, da je gledanje lahko samo lastniki piratske različice operacijskega sistema. Zakaj tako? Zdaj boste vse izvedeli.


Zato je proces srvany.exe potreben v sistemu, da odpre programe, ki niso licencirani. S preprostimi besedami skrije te informacije iz sistema, tako da ne blokira programa in ga izda za licenciranje. Najpomembneje je, da je proces srvany.exe zmožen skriti informacije iz posebnih storitev o nelicenčni različici samega operacijskega sistema. To je, zahvaljujoč njemu, lahko uporabite zlomljeno različico sistema Windows.

Ali ga lahko izbrišem?

Že razumemo, da je proces - srvany.exe, vendar nekateri uporabniki še vedno lahkoVprašanje je, ali ga je mogoče odstraniti iz računalnika, ker je kljub temu, da je malo, vendar se naloži sistem, in za računalnike z nizko močjo, vsak kilobajt RAM-a pomemben. Toda v naglici, da bi razočarali - proces srvany.exe v nobenem primeru ne more biti izbrisan, sicer obstaja velika verjetnost kritične napake, ki popolnoma razbije sistem. Tudi če ne bo, bo Windows še vedno prikazoval napake pri nakupu originalne različice sistema Windows. Tukaj smo odgovorili na pogosto zastavljeno vprašanje, vendar se članek tu ne konča, še vedno moramo ugotoviti, zakaj lahko ta proces močno obremeni sistem in kako se z njim spopasti.

Zakaj srvany.exe nalaga sistem?

Zdaj, ko vemo, da v procesu - srvany.exe, lahko razumemo, zakaj lahko pride do zrušitev v njegovem delu in zakaj v takih primerih naloži sistem. Prvi razlog so nelicencirani programi, ki se izvajajo v ozadju. V tem primeru jih srvany.exe, tako rekoč, skrije iz storitev Windows in s tem porabi vire računalnika. Samo zapreti ga morate, vendar je najbolje odstraniti te programe. Toda najpogostejši vzrok so virusi, ki sodelujejo s procesom.

Odpravite težavo

Vemo, da bo za proces - srvany.exe in popraviti težavo preprosta. In popraviti situacijo bo pomagal preprost algoritem delovanja, ki bo zdaj razpravljali. Če želite odpraviti težavo, sledite navodilom.
  • Prenesite in namestite protivirusni program Dr. Web Cureit, če ga nimate.
  • Uporabite ga za dokončanjeskeniranje za viruse.
  • Odstranite vse ugotovljene grožnje.
  • Znova zaženite računalnik.
  • Namestite in zaženite program CCleaner.
  • Očistite ga s pomočjo registra.
  • Znova zaženite računalnik.
  • Zdaj veste, kaj je proces - srvany.exe in kako ga popraviti, no, in na tem lahko končate članek.

    Sorodne publikacije