Chit na Flatout 2 Most Wanted

"Flataut 2" je že dolgo dolgo ena najboljših dirk na svetu. Čeprav je grafika te igre stara, vendar v vsakem primeru ljudje igrajo to čudovito igro, saj vsebuje različne priložnosti, od dirkanja do lova za druge igralce z lastno samokolnico. Vse kar morate storiti je, da izberete način igre: bodisi zmagate na dirki, bodisi se borite z roboti ali pravimi igralci in vaš avto, da uničite svoje vozičke z uporabo kroga. Kljub temu, da je omrežna igra, obstaja tudi samotna različica za pošto. Igralci imajo tudi možnost branja goljufij. Na Flatout 2 ali multifunkcionalnem trenerju obstajajo kode za goljufije.


Osnovne funkcije, kode

Igra je bogata z različnimi goljufijami, ki jih lahko uporabi kateri koli igralec v igri Flutat 2. Obstoječe goljufije, ki so jih uvedli razvijalci v igri, da bi preverili različne značilnosti igre, lahko aktivirate pri ustvarjanju profila v sami igri, vendar ne kasneje. Če želite aktivirati šifre, morate v polje »Ime profila« vnesti samo kodo goljufije (kode so nekoliko nižje). Ni treba biti strah, ker potem lahko vnesete ime profila z že aktivirano goljufija, vendar je treba vnesti kodo za ustvarjanje profil je obvezna, sicer nič ne bo delovalo. Nekatere obstoječe goljufije na Flatout 2 lahko najdete malo nižje.

Šifre goljufij, njihov vnos

Pri ustvarjanju računa v polju "Ime profila" morate vnesti zahtevano kodo. Kode delujejo samo brez povezave. Chit na Flatout 2: 1. Giveall - Vnesite ta stavek in ustvarite profil, in potem bo absolutno vsekartic v igri brez težav. 2. Givepix - ekipa, ki odpre vse pogone in hkrati daje igralcu milijon kreditov. Ni dovolj slabo za testiranje avtomobilov pred temi dirkami. 3. Elpueblo daje igralcu Eldiablu. Samo v načinu brez povezave. 4. Raiders omogoča igralcu, da postane lastnik sladoleda van. Chit na Flatout 2 je sam po sebi unikaten in v eni igri ni takega sistema vnašanja goljufij. Sistem proti čipom ne sprejema teh šifrirnih kod, zato, če igralec uporablja igralne platforme, kot sta "Them", "Oridzhin" in tako naprej, je zagotovljena popolna varnost pred blokado računa.


Najbolj iskane Goljufije Različica

Za vse ljubitelje nove različice Fluttage 2, imenovane Most Wanted, je znano, da je ta različica, ki je v bistvu dodatek, veliko boljša od same igre. In to ni presenetljivo, saj so bili v "Bridge Vondead" vsi standardni stroji iz prvotne igre prenovljeni in izboljšani, dodani novi nivoji in izboljšana grafika. Ampak čar je, da čeprav je Most Wanted skoraj ločena igra, goljufa za standardno različico in dodatki so enaki. To pomeni, da lahko vnesete vse enako goljufija na Flatout 2: Most wanted, in bodo še vedno delali. Vse je enostavno in hitro.

Sorodne publikacije